Celal İle Ceren

Celal İle Ceren

Son dakika celal ile ceren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celal ile ceren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celal ile ceren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal İle Ceren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal ile ceren gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 celal ile ceren haberi bulunmuştur. Tüm celal ile ceren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı 12 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü seyrederek sabahınızı daha heyecanlı ve güzel şekilde geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Celal ile Ceren” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Komedi dolu kesitleri ile herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran filmi, evinizde seyrederek kahkaha dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.06.2018 Gündem
Şahan Gökbakar'a 'Kayhan' şoku!
Şahan Gökbakar'a 'Kayhan' şoku! Kayhan'ın ilk üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
12.02.2018 Kültür Sanat
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Ocak Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Ocak Cumartesi 06 Ocak Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:30’da “Tarkan ile Gümüş Eyer” adlı sinema filmi ile başlangıcı yapabileceksiniz. Sürükleyici ve nostaljik anlar sunan yerli sinema filmi ile sabahınızı renklendirebilir ve hareketli anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Celal ile Ceren” adlı komedi dolu sinema filmi sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sinemada seyredemediyseniz televizyonunuzdan izleyebilme fırsatı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz haberimizi takipte kalabilirsiniz.
6.01.2018 Gündem
Şahan Gökbakar savcılığa şikayete gitti!
Şahan Gökbakar savcılığa şikayete gitti! Çektiği filmleri yasa dışı olarak internette yayınlayanlara savaş açan Şahan Gökbakar, bir siteyi savcılığa şikayet etti.
22.05.2017 Magazin
"Ben çapkın bilinirim ama..."
"Ben çapkın bilinirim ama..." Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik 5’teki Azerbaycanlı boksörle yaptığı maçın kötü niyetliler tarafından filmin üzerine oynanan bir oyun haline getirildiğini belirtti. Söz konusu sahneleri çıkaran Gökbakar “Oyunu bozma adına o sahneyi filmden çıkardım. O pis oyunu oynamak isteyenlerin alacakları keyfi onlara yaşatmak istemedim” dedi
11.02.2017 Magazin
Gökçen Gökçebağ hakkında yakalama kararı!
Gökçen Gökçebağ hakkında yakalama kararı! Celal ile Ceren filminin Kubilay'ı Gökçen Gökçebağ hakkında alkollü araç kullanmaktan dava açıldı...
17.10.2016 Magazin
Osman Pazarlama Recep İvedik'in gerisinde kaldı
Osman Pazarlama Recep İvedik'in gerisinde kaldı Şahan Gökbakar'ın başrolünü oynadığı ve kardeşi Toygar Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Osman Pazarlama'nın ilk üç gün rakamları açıklandı...
22.02.2016 Televizyon
Güneşin Kızları 20. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta-izle
Güneşin Kızları 20. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta-izle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları bu akşam yayınlanacak 20. yeni bölüm fragmanında gözyaşları sel oluyor. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları 20. yeni bölümünde; Güneş hapisten çıkıyor; Rana ile karşı karşıya geliyor! Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
2.11.2015 Magazin
Okan'dan Şahan'a 'gerizekalı' çıkışı!
Okan'dan Şahan'a 'gerizekalı' çıkışı! Okan Bayülgen'den Zorlu Center PSM'deki 'Şehir Sahnesi' etkinliklerinde zehir zemberek açıklamalar...
20.04.2014 Magazin
Ricky Martin'e Diyarbakır şoku!
Ricky Martin'e Diyarbakır şoku! Ricky Martin, resmi internet sitesi üzerinden "Nerede konser vereyim?" diye sordu...
17.04.2014 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a Altın Bamya Ödülü...
Nurgül Yeşilçay'a Altın Bamya Ödülü... Sinemada cinsiyetçiliğin üretildiği karakterlere ve filmlere verilen Altın Bamya Ödülleri'nin 6.'sının sahipleri belli oldu.
25.03.2014 Kültür Sanat
Altın Bamya adayları belli oldu
Altın Bamya adayları belli oldu Cinsiyetçi filmleri eleştiren Altın Bamya ödüllerinin adayları açıklandı.
28.02.2014 Kültür Sanat
2013'te en çok merak edilenler
2013'te en çok merak edilenler Google, Türkiye ve Dünya'da en çok arananları açıkladı
29.09.2021 Gündem
Yerli filme Hobbit tehdidi
Yerli filme Hobbit tehdidi Sinema sektörü seyirci sayısında rekora koşuyor...
14.12.2013 Ekonomi
Sürpriz aşk!
Sürpriz aşk! Ezgi Mola, sağ gösterip sol vurdu!
28.11.2013 Magazin
Hollywood Yeşilçam’a boyun eğdi!
Hollywood Yeşilçam’a boyun eğdi! Türk filmleri, tartışmasız bir üstünlük kurdu
4.08.2013 Ekonomi
'Ezgi Hanım öpmüştür'
'Ezgi Hanım öpmüştür' Şahan'ın yüzündeki ruj izi sorulunca
30.03.2013 Magazin
Sokak ortasında taciz!
Sokak ortasında taciz! Ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya şok...
21.03.2013 Magazin
Bu hafta vizyona giren filmler (08 Mart)
Bu hafta vizyona giren filmler (08 Mart) Bu hafta hangi filme gidilmeli?
9.03.2013 Bilim ve Teknoloji
3 günde ne kadar izlendi?
3 günde ne kadar izlendi? 4 milyon 577 bin 337 TL hasılatın sahibi oldu
27.02.2013 Televizyon
Şahan'ı çatlattı!
Şahan'ı çatlattı! Cem Yılmaz'a tam not
10.02.2013 Magazin
Cem Yılmaz IMDB'den 9.2 aldı
Cem Yılmaz IMDB'den 9.2 aldı "Şahan'a nispet yaparcasına"
9.02.2013 Magazin
Komplo mu?
Komplo mu? Şahan Gökbakar'ın kabusu sürüyor
31.01.2013 Magazin
Böyle aldatılmış!
Böyle aldatılmış! Ezgi Mola'ya anlattığı hikaye ünlü oyuncuyu şoke etti!
29.09.2021 Gündem
Burcu Esmersoy'dan itiraf!
Burcu Esmersoy'dan itiraf! Burcu Esmersoy, programına Celal ile Ceren filminin oyuncusu Ezgi Mola'yı konuk etti. Filmden söz eden ikili, konuyu erkek- kadın ilişkilerine ayrılık olaylarına getirdi. Burcu Esmersoy bunun üzerine başına gelen aldatılma olayını şu sözlerle anlattı: "Erkek arkadaşımın evinde küpemi unutmuşum. Bir daha gittiğimde temizlik işleriyle uğraşan hanımefendiye 'Küpemi unutmuşum' dedim. O da 'var var buldum' dedi. Bir avuç küpeyle geldi. Küpelerin hiçbiri de benim değil" diyerek hikayesini anlattı.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Celal İle Ceren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal ile ceren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.