Celal Bayar

Celal Bayar

Son dakika celal bayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celal bayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celal bayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Bayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal bayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 758 celal bayar haberi bulunmuştur. Tüm celal bayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri Üniversitelerde açılacak yeni bölümler ile ilgili açıklama YÖK’ten geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yapay zeka ile ilgili yeni üniversite bölümleri açılacağını duyurdu. Yapay zeka ile ilgilenenler ve eğitim almak isteyenler, yeni bölümlerin neler olduğunu ve hangi üniversitelerde açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, yeni üniversite bölümleri neler? İşte Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024…
8.03.2024 Gündem
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat!
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat! Türkiye’de birçok eğitim kurumunun sitesine gizlice +18 içerikli, yasa dışı reklamlar eklendi. Durumu fark eden üniversiteler, reklamları silmeye başlasa da liselerin sitelerinde dahi bu tarz reklamlara rastlamak mümkün
23.01.2024 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özütaştan hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.10.2023 Yaşam
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu  Manisa'da, kamyonun arkadan çarpması sonucu demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Eroğlu (50), itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.06.2023 Yaşam
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’de seçmenler, yüz yılın seçimi için bugün sandık başına gidiyor. 1923’ten bugüne cumhurbaşkanları, farklı yöntemler ve sistemlerle seçildi. İlk turda seçilenler de oldu, 15’inci tura kadar uzayan seçime de tanıklık edildi. Sonuç alınamayan cumhurbaşkanı seçimi de yaşandı. Askerî darbe sonucu yönetimin başına geçenler de görüldü.
14.05.2023 Gündem
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani adamın ifadesine ulaşıldı. Suçlamaları kabul eden Ali Alkan, eski eşi Hülya Alkan'ın başka bir kişiyle evlenmeyi planladığı için öldürdüğünü söylediği ve "Öldürmeden ona evlenmemesini söyleyecektim. Eğer bunu kabul etseydi, öldürmekten vazgeçecektim. Hülya'ya 'evlenme' dedim. O da 'evleneceğim' dedi. Ben de bunun üzerine av tüfeğiyle ateş ettim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
15.03.2023 Yaşam
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) kaçırmaya çalışırken sırtından tabancayla öldüren direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, olayda yardım ettiği ileri sürülen diğer tutuklu sanık Muhammed Çatak'ın (39) 15 yıla kadar, Lafçı'yı yakalanmasını önlemek için kayırdığı öne sürülen Cumali C.'nin (36) ise 5 yıla kadar hapisleri talep edildi.
14.03.2023 Gündem
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları!
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları! Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine ilişkin yaptığı açıklamada, Adnan Menderes'in 73 yıl önce seçildiği tarih olan 14 Mayıs'ı ilan etti. Söz konusu açıklamanın ardından “14 Mayıs 1950’de ne oldu? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
18.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: Seçim tarihini belki öne alabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: Seçim tarihini belki öne alabiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kumluca'da yaşanan sel felaketinin ardından "1 ay içerisinde devletimizin desteği ile bu yaraların nasıl sarıldığını görmüş olduk" dedi. Seçim tarihinin güncellenebileceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
MSB kura sonuçları açıklandı mı, MSB PERTEM işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? MSB kura çekimi sonuçları hakkında duyuru yapıldı!
MSB kura sonuçları açıklandı mı, MSB PERTEM işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? MSB kura çekimi sonuçları hakkında duyuru yapıldı! MSB kura sonuçları araştırması devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı 89 farklı meslekten 1.115 işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapıldığı MSB işçi alımı için gözler kura çekimine çevrildi. MSB kura sonuçları isim listesi bilgileri PERTEM üzerinden erişime açılacak. Peki, MSB kura sonuçları açıklandı mı, MSB işçi alımı kura çekimi isim listesi belli mi, nereden öğrenilir, nasıl sorgulanır? İşte MSB işçi alımı kura sonuçları hakkında merak edilenler…
13.12.2022 Personel Alımı
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi Manisa'da Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki Hülya Alkan'ı (41) pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan eşinin başında bir süre ağılayan Alkan, ardından tüfeğin namlusunu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Ali Alkan'ın eşinin başında ağladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
18.11.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
İzmir'deki depremde balkondan atlayan Efe Altay Saral hayatını kaybetti
İzmir'deki depremde balkondan atlayan Efe Altay Saral hayatını kaybetti İzmir'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde, evinin balkonundan atlayan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Efe Altay Saral (18) hayatını kaybetti.
4.11.2022 Gündem
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesinin açıklanacağı program nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kapalı olan yollarda araç trafiğine izin verilmeyecek. Vatandaşlar için alternatif güzergahlar ve trafiğin yönlendirileceği yollar açıklandı. Peki, 29 Ekim kapalı olacak yollar hangileri? Bugün ve yarın kapalı olacak yollar hangileri? İşte 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
28.10.2022 Gündem
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar! 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. 100. Yıl kutlamalarının yapılacağı alanda düzenlenecek tören ve geçişler için yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Vatan Caddesi ne zaman açılacak? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
30.08.2022 Gündem
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri!
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri! 1927 yılından beri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu ile ilgili aramalar artış gösterdi. Gazi koşusunun bu yıl 96’ncısı düzenlenecek. Peki 2022 Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusu 2022 koşacak atlar ve jokeyleri…
23.06.2022 Şampiy10
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Bayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal bayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.