Carlos Tevez

Carlos Tevez

Son dakika Carlos Tevez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carlos Tevez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carlos Tevez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carlos Tevez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carlos tevez gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 carlos tevez haberi bulunmuştur. Tüm carlos tevez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürpriz! Barcelona'nın Neymar transferi böyle duyuruldu!
Sürpriz! Barcelona'nın Neymar transferi böyle duyuruldu! Barcelona'nın resmi Twitter hesapları hack saldırılarına uğradı ve Neymar transferi hakkında bilgiler sızdırıldı.
16.02.2020 İspanya
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Dev kulüp 40 yaşındaki Buffon'u istiyor!
Dev kulüp 40 yaşındaki Buffon'u istiyor! Juventus'un 40 yaşındaki efsanevi kalecisi Gianluigi Buffon'u Boca Juniors'un istediği iddia edildi.
16.04.2018 Futbol
Carlos Tevez hapishanede sakatlandı
Carlos Tevez hapishanede sakatlandı Çin macerasını sonlandırarak Boca Juniors'a transfer olan Carlos Tevez, ilginç bir sakatlık yaşadı.
29.03.2018 Futbol
Sözleşmeleri feshedildi! Beşiktaş ve Galatasaray...
Sözleşmeleri feshedildi! Beşiktaş ve Galatasaray... Büyük rakamlar karşılığında Çin'e transfer olan Jackson Martinez ve Stephane Mbia'nın sözleşmeleri feshedildi. Serbest kalan Martinez'le Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Mbia ile de Galatasaray ilgileniyordu. Birçok Avrupa takımı iki yıldızın peşinde düştü.
3.03.2018 Galatasaray
Tevez ve Mas imzayı attı
Tevez ve Mas imzayı attı Carlos Tevez ile Trabzonspor’dan ayrılan Emmanuel Mas, Boca Juniors ile sözleşme imzaladı. İkili birlikte kameraların karşısına geçti.
10.01.2018 Futbol
Tevez yeniden Boca Juniors’ta
Tevez yeniden Boca Juniors’ta Çin ekibi Shanghai Shenhua ile yollarını ayıran Carlos Tevez, eski takımı Boca Juniors ile anlaştı.
6.01.2018 Futbol
Heyecanlandıran Carlos Tevez açıklaması
Heyecanlandıran Carlos Tevez açıklaması Cenk Tosun’un olası transferine karşın Beşiktaş’ın forvet alternatifleri arasında yer alan Carlos Tevez için Shanghai Shenhua başkanından önemli bir açıklama geldi.
4.12.2017 Beşiktaş
Messi Barcelona ile sözleşme uzatıyor
Messi Barcelona ile sözleşme uzatıyor Lionel Messi, gelecek yıl bitecek olan sözleşmesini uzatmak için kulübü Barcelona ile el sıkıştı. Önümüzdeki ay 5 yıllık imzayı resmen atması beklenen Messi’nin 24 milyon Euro olan yıllık ücreti de 35 milyon Euro’ya çıkacak.
5.04.2017 Futbol
Şok! Stadyum yandı
Şok! Stadyum yandı Shanghai Shenhua'ya yangın şoku. Sabaha karşı stadyumları yandı
28.03.2017 Futbol
Burak Yılmaz golle başladı
Burak Yılmaz golle başladı Çin Süper Lig'de Beijing Guoan forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, takımının Guangzhou Evergrande'ye 2-1 yenildiği ilk hafta maçında penaltıdan rakip fileleri havalandırarak sezona golle başladı.
5.03.2017 Futbol
Çin'den bir bomba daha!
Çin'den bir bomba daha! Çin kulübü Hebei China Fortune, Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Hernanes'i 8 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı.
9.02.2017 Futbol
Tevez'in takımı özür diledi
Tevez'in takımı özür diledi Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda veda eden Çin ekibi Şanghay Shenhua, taraftarlarından özür diledi.
9.02.2017 Futbol
Futbolun yeni efendisi Çin!
Futbolun yeni efendisi Çin! Dünyanın en kalabalık ülkesi, çılgın rakamlarla futbol piyasasını alt üst ederken, futbol dünyasından da bu kontrolsüz güce tepkiler geldi. Çin 10 yılda 50 bin futbol okulu açacağını duyururken, Çinli girişimciler de Avrupa’nın dev kulüplerine ortak olmaya başladı.
10.01.2017 Futbol
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Forvet alternatifi Demba Ba!
Forvet alternatifi Demba Ba! Eğer Antalyaspor Samuel Eto'o'yu bırakmazsa Beşiktaş eski golcüsünü gündemine alacak.
24.09.2021 Beşiktaş
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Rus kulübü Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna kattı.
23.09.2021 Futbol
Carlos Tevez resmen Shanghai'da!
Carlos Tevez resmen Shanghai'da! Ve rekor imza geldi! Carlos Tevez resmen Shanghai'da!
29.12.2016 Futbol
Çinliler bu kez onun peşinde!
Çinliler bu kez onun peşinde! Geçen hafta Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Oscar'ı 60 milyon sterlin (220 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında transfer eden Çinliler şimdi de Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria'nın peşine düştü. Fransız L'Equipe gazetesi, ismi açıklanmayan bir Çin takımının Ocak ayında kadrosuna katacağı Di Maria'ya yılda 24 milyon Euro (88 milyon TL) ödeyeceğini duyurdu.
26.12.2016 Fransa
"Superclasico"nun galibi Boca Juniors
"Superclasico"nun galibi Boca Juniors Arjantin Premier Lig'de oynanan derbi maçta Boca Juniors, River Plate deplasmanında 4-2 galip gelerek liderliğe yükseldi
12.12.2016 Futbol
Joey Barton, disiplin kuralını çiğnemekle suçlanıyor
Joey Barton, disiplin kuralını çiğnemekle suçlanıyor İskoçya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Rangers'ta forma giyen 34 yaşındaki İngiliz futbolcu Joey Barton, 44 bahis olayına karıştığı için İskoç Futbol Birliği tarafından (SFA) disiplin kuralını çiğnemekle suçlanıyor.
23.09.2021 Futbol
'Problem çocuğa' 3 hafta uzaklaştırma!
'Problem çocuğa' 3 hafta uzaklaştırma! İskoçya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Glasgow Rangers'ta, 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Joey Barton, üç hafta takımdan uzaklaştırıldı.
23.09.2021 Futbol
Carlos Tevez: Chelsea ve Napoli'den teklif aldım
Carlos Tevez: Chelsea ve Napoli'den teklif aldım Kariyerini Boca Juniors'da sürdüren Carlos Tevez, Chelsea ve Napoli'den teklif aldığını ancak takımında kalacağını açıkladı.
23.09.2021 Futbol
'En iyiler'e Juventus damgası
'En iyiler'e Juventus damgası İtalya Futbolcular Sendikası (AIC) tarafından her yıl yapılan "Futbolda yılın en iyileri ödülleri"ne geçen sezonki başarılı performansıyla Juventus damgasını vurdu.
15.12.2015 Futbol
FIFA Yılın 11'i adayları açıklandı
FIFA Yılın 11'i adayları açıklandı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), yılın 11'ine adayları açıkladı.
26.11.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Carlos Tevez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carlos tevez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.