Cardi B

Cardi B

Son dakika cardi b haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cardi b ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cardi b haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cardi B

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cardi b gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 cardi b haberi bulunmuştur. Tüm cardi b haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı!
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı! Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu hareketiyle gündem olan rapçinin yaşadığı olayın aslında bambaşka olduğu ortaya çıktı.
1.08.2023 Magazin
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.07.2023 Vatan TV
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.07.2023 Magazin
Cardi B'nin son pozları sosyal medyayı sallıyor! Hem filtreli hem filtresiz...
Cardi B'nin son pozları sosyal medyayı sallıyor! Hem filtreli hem filtresiz... Instagram'da 136 milyon takipçisi olan şarkıcı Cardi B, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Zaman zaman en doğal halini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmeyen şarkıcı, yeni şarkısının tanıtımı için verdiği pozların hem filtreli hem filtresiz halini yayınladı.
1.07.2022 Magazin
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat
Önce Muhteşem Yüzyıl sonra Kösem Sultan!
Önce Muhteşem Yüzyıl sonra Kösem Sultan! Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sonra Osmanlı tarihinin en önemli kadınlarına merak saldı. Ünlü rapçi, şimdi de Kösem Sultan'a geçti.
14.07.2020 Magazin
Nurbanu Sultan kimdir? Nurbanu Sultan nereli, mezara mezarı nerede?
Nurbanu Sultan kimdir? Nurbanu Sultan nereli, mezara mezarı nerede? Grammy ödüllü rap şarkıcısı Cardi B’nin geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı video ile Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediği ortaya çıkmasının ardından, dizide yaşanılan gelişmelere göre Twitter hesabından yorumlar yapınca konuyla ilgili merakta artıyor. Sosyal medya hesabından “Senden nefret ediyorum Nurbanu” yazmasının ardından, Nurbanu Sultan hakkında yapılan araştırmalar da arttı.
7.07.2020 Gündem
Cardi B şov yaptı!
Cardi B şov yaptı! Ünlü şarkıcı Cardi B, sahne şovuyla büyüledi.
3.02.2020 Magazin
Ünlü isim Trump'a kızdı harekete geçti!
Ünlü isim Trump'a kızdı harekete geçti! ABD'nin sevilen rapçilerinden Cardi B, Trump'ın İran politikalarına olan tepkisini belirterek Nijerya vatandaşlığı almak için harekete geçtiğini açıkladı.
8.01.2020 Dünya
Danla Bilic'ten olay üstüne olay...
Danla Bilic'ten olay üstüne olay... Danla Bilic, paylaştığı story'de "Cardi B'nin kuzeni arkamızda" deyince kızın kilosuyla dalga geçtiği gerekçesiyle eleştirildi. Öte yandan gittiği bir restoranda Kendall Jenner tarafından güvenliğe şikayet edildi.
7.09.2019 Magazin
Cardi B’nin çıplak fotoğraflarını Instagram yayından kaldırdı
Cardi B’nin çıplak fotoğraflarını Instagram yayından kaldırdı Kırmızı halıda sevgilisi Offset ile verdiği pozlarla gündem olan B, aynı günün gecesinde, Instagram hesabından çırılçıplak olduğu video yayınladı.
3.05.2019 Magazin
Cardi B’nin şaşırtan saçları
Cardi B’nin şaşırtan saçları Ünlü rapçi Cardi B, son zamanlarda renkli saçlarıyla gündemde...
12.01.2019 Magazin
Yılın kavgası!
Yılın kavgası! New York Moda Haftası etkinliğinde, Amerikalı rap şarkıcıları Cardi B ve Nicki Minaj arasında kavga yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girdiği kavgada ayakkabılar havada uçuştu. Cardi B’nin yaralandığı kavga hakkında polis soruşturma başlattı
9.09.2018 Magazin
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti!
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti! New York Moda Haftası'nda dün gece gerçekleşen partiye rapçi Cardi B ile Nicki Minaj'ın kavgası damga vurdu.
8.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cardi B ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cardi b haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.