Cara Delevingne İnstagram

Cara Delevingne İnstagram

Son dakika Cara Delevingne instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cara Delevingne instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cara Delevingne instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cara Delevingne İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cara delevingne instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 cara delevingne instagram haberi bulunmuştur. Tüm cara delevingne instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cara Delevingne durmuyor...
Cara Delevingne durmuyor... Podyumdan setlere transfer olan çiçeği burnunda oyuncu Cara Delevingne'in Meksika tatili tüm hızıyla sürüyor.
17.08.2017 Magazin
Cara Delevingne kitap yazmaya devam edecek!
Cara Delevingne kitap yazmaya devam edecek! Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne, Elle dergisinin eylül sayısına konuk oldu.
15.08.2017 Magazin
Cara Delevingne robot oldu!
Cara Delevingne robot oldu! Model ve oyuncu Cara Delevingne, GQ dergisi çekimleri için fütüristik kostümlerle robot kılığına girdi.
9.08.2017 Magazin
Cara Delevingne: Bikini giyip ilişki yaşamak...
Cara Delevingne: Bikini giyip ilişki yaşamak... Cara Delevingne, yeni 'James Bond' filminde rol alacağı haberlerini yalanladı.
7.08.2017 Magazin
Cara Delevingne dondurmayı sevdirecek!
Cara Delevingne dondurmayı sevdirecek! Cara Delevingne ve Jeremy Scott, bir dondurma markasının yeni kampanyası kapsamında bir araya geldi.
15.05.2017 Magazin
Cara Delevingne son haliyle şoke etti!
Cara Delevingne son haliyle şoke etti! Modelliğe ara verdikten sonra sinema sektörüne yönelen Cara Delevingne'in son hali sevenlerini şaşırttı.
25.04.2017 Magazin
Cara Delevingne yavru aslanla poz verdi
Cara Delevingne yavru aslanla poz verdi Cara Delevingne, sevimli bir yavru aslanla birlikte objektif karşısına geçti.
6.04.2017 Magazin
Özçekime doyamayanlar
Özçekime doyamayanlar İŞTE EN ÜNLÜ BAĞIMLILAR...
13.11.2014 Magazin
Cara trafik lambası oldu
Cara trafik lambası oldu VIctorIa’s Secret meleklerinden Cara Delevingne, Instagram hesabına yüklediği vücudunun mahrem yerlerini ‘Girilmez’ levhası ve el fenerleri ile örten pozu ile gündemi sarstı...
24.06.2014 Magazin
Evli çiftlerin arasını bozuyor!
Evli çiftlerin arasını bozuyor! İngiltere'deki bir araştırma; kadın ve erkeklerin, eşlerinin sosyal medyada takip etmesinden en çok rahatsızlık duydukları ünlüleri belirledi.
27.02.2018 Magazin
Tek fotoğrafla 558 bin dolar kazanıyor!
Tek fotoğrafla 558 bin dolar kazanıyor! Son dönemlerde bir sosyal medya mecrası olmanın ötesine geçen Instagram, ünlü isimlere bir hayli para kazandırıyor.
10.11.2017 Magazin
Tek fotoğrafla milyon dolarlar kazanıyorlar!
Tek fotoğrafla milyon dolarlar kazanıyorlar! Son dönemlerde bir sosyal medya mecrası olmanın ötesine geçen Instagram, ünlü isimlere bir hayli paza kazandırıyor.
9.11.2017 Magazin
Sosyal medyadan dudak uçuklatan kazanç!
Sosyal medyadan dudak uçuklatan kazanç! İnstagram son yıllarda yerli-yabancı pek cok ünlü isim için yeni bir kazanç kapısı haline geldi. İşte İnstagram'da en çok kazanan ünlüler...
24.04.2017 Magazin
Cara Delevingne aşk romanı yazdı!
Cara Delevingne aşk romanı yazdı! Modellikle başlayan kariyerine oyunculukla taçlandıran Cara Delevingne, yetenek yelpazesine şimdi de yazarlığı ekledi.
16.03.2017 Magazin
'Cara kilolu olduğu için reddedildi'
'Cara kilolu olduğu için reddedildi' The Sun gazetesinin Cara Delevingne hakkında ortaya attığı bir iddia moda ve medya dünyasında büyük yankı uyandırdı...
7.11.2016 Magazin
Cara da aileden
Cara da aileden Doğumuna sayılı günler kalan Kim Kardashian, ailesi ile bebek partisi düzenledi...
26.10.2015 Magazin
Moda uçuşa geçti
Moda uçuşa geçti Paris Fashion Week finali en görkemli defilelere ayırdı...
6.10.2015 Magazin
Meme uçlarına özgürlük!
Meme uçlarına özgürlük! Bir kadın milletvekili durup dururken neden üstünü çıkarıp da memelerini gösterir? Kadınlar son bir yıldır bir kampanyanın öncülüğünü yapıyor...
9.05.2015 Arşiv
Daha 17...
Daha 17... Beckham çiftinin Arnesal’ın alt yapısında top koşturan ve geleceği babası kadar umut vadeden en büyük oğlu Brooklyn Beckham(17), İngiliz model Cara Delevingne(19) ile pozlarını Instagram’a “Cara’yı burada görmek çok güzel” notuyla koydu...
17.04.2015 Magazin
Yoksa yeni bir albüm mü?
Yoksa yeni bir albüm mü? Beyonce ve model Cara Delevingne aynı anda instagram’da fotoğraf paylaştı...
1.03.2015 Magazin
Genç kızın itirafları Instagram'daki tehlikeyi ortaya çıkardı
Genç kızın itirafları Instagram'daki tehlikeyi ortaya çıkardı 'Thinspiration' adı verilen Instagram'daki selfie ve zayıflık akımına kapılan bir genç kız anoreksiya hastalığına yakalandı. Vücudu iskelete dönen genç kızın itirafları, internette özellikle ergenlik dönemindeki kızları tehdit eden tehlikeyi ortaya çıkardı.
28.02.2015 Dünya
Kara gün dostu
Kara gün dostu Selena Gomez (22), katıldığı Altın Küre ödüllerinde yakın arkadaşı İngiliz model Cara Delevingne’in olası bir göğüs frikiği kazasını önlediği anın fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı...
21.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cara Delevingne İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cara delevingne instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.