Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caparov'a doğum günü telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caparov'a doğum günü telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 53'üncü yaş gününü kutlayan Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'a gönderdiği telgrafta, sağlık ve mutluluk; Kırgızistan'ın dost ve kardeş halkına da barış ve refah diledi.
6.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
30.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yol haritasını belirledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yol haritasını belirledik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan açıklamalarında, "Son dönemde yaşanan hadiseler FETÖ'nün kanlı, karanlık ve çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. İnşallah omuz omuza vererek bu tehdidin üstesinden beraberce geleceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "1 Milyar dolarlık ticaret hedefimize ulaşmak için gayretlerimizi artıracağız. Atacağımız adımlara ilişkin yol haritamızı belirlemiş olduk. Türkiye bu süreçte Kırgızistan'a her türlü destek vermeye devam edecektir." şeklinde konuştu.
9.06.2021 Gündem