Cansu

Cansu

Son dakika cansu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.108 cansu haberi bulunmuştur. Tüm cansu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Magazin
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Ramazanda beslenme tavsiyeleri! Hurmanın faydaları ve yararları
Ramazanda beslenme tavsiyeleri! Hurmanın faydaları ve yararları Ramazan ayında insanların yaygın şikâyetlerinden birinin sindirim sisteminin düzenli çalışmaması sebebiyle oluşan hazımsızlık problemleri olduğunu söyleyen Diyetisyen Cansu Özçelik, “Hurma, mide asidini dengeleyerek midede oluşabilecek sorunları önlemektedir. Aşırıya kaçmamakla birlikte tüketilen hurma, mide problemlerini olumlu yönde etkileyebilir” dedi.
13.03.2024 Sağlık
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı.
23.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da...
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da... Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Yaşam
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’ Sosyal Medyanın kadın fenomenleri, Gaziosmanpaşa Meydanında trafik ışıklarının kırmızı yandığı anda, rahim ağzı kanserinin farkındalık rengi olan mavi tonlarda kıyafetlerle yoldan geçen arabalara ellerindeki uyarı yazılarını göstererek dans etti.
8.01.2024 Yaşam
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşaması magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşıklardan Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde eşiyle boşandığını açıklamıştı. Boşanmanın haberlerinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
Artık saklanmıyorlar! Kenan Tosun bu kez kaçmadı
Artık saklanmıyorlar! Kenan Tosun bu kez kaçmadı Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın ilişkisi devam ediyor.
23.12.2023 Magazin
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez (61), hayatını kaybetti.
21.12.2023 Gündem
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım!
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun, eşinden boşanma kararı aldığını ileri sürmüştü. Cansu Tosun geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında soruların sorulara da yanıt verdi.
6.12.2023 Magazin
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?'
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?' Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, yeniden görüntülendi. Ümran Seyhan'ın yüzü gülerken, Kenan Tosun yine gergindi.
25.11.2023 Magazin
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı almıştı. İhanete uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
17.11.2023 Magazin
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi'
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi' Şarkıcı Fettah Can ile meslektaşı Cansu Kurtçu 2014'te evlenmişti. 2017'de ikizleri Vera ve Oğul dünyaya gelmişti.
17.11.2023 Magazin
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da Cansu Tosun, babası Kenan Tosun ile meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın çok konuşulan yasak aşkı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, annesine ihanet ettiği gerekçesiyle babasıyla artık görüşmediği iddiasına da cevap verdi.
10.11.2023 Magazin
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanacağı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, geçtiğimiz gün birlikte objektiflere takıldı.
24.10.2023 Magazin
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu Samsun'da babasından boşanan annesi Zerrin Büyük'ü (49) öldürüp, erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi (56) de ağır yaralanan A.A.Ö. (17), 3 farklı suçtan toplam 27 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.10.2023 Yaşam
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.
10.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!  Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasından beri sessizliğini koruyan Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Güzel oyuncu, annesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
10.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.