Çamur Yağmuru

Çamur Yağmuru

Son dakika çamur yağmuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çamur yağmuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çamur yağmuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çamur Yağmuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çamur yağmuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 çamur yağmuru haberi bulunmuştur. Tüm çamur yağmuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar?
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar? Meteorolojiden çamur yağmuru uyarısı geldi. Afrika’daki toz bulutlarının Türkiye’ye yönelmesi sonucunda oluşan çamur yağmuru konusunda özellikle araç sahipleri uyarıldı. Peki, Çamur yağmuru 2024 ne zaman, hangi gün yağacak?
2.03.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Pazar gününe kadar sürecek, resmen gübre...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Pazar gününe kadar sürecek, resmen gübre... Meteoroloji tek tek sayıp son dakika olarak duyurdu. Çarşamba günü çok yoğun olacak ve pazar gününe kadar sürecek. Hafta sonu başlayan çamur yağmurunu uzmanlar doğal gübre olarak niteliyor. İstanbul, Kocaeli, Sakarya ile Yalova'da pazar akşamına kadar çamur yağması bekleniyor.Yurt genelinde yağışlar devam ederken, Afrikadan taşınan çöl tozları ülkemizde çamur yağışlarına sebep oluyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Çarşamba gününe kadar ülkemiz üzerinde bol miktarda Afrikadan gelen çöl tozu hakim. Gözle görülmüyor ancak çamur yağışları şeklinde etkili olacak. Solunum için zararlı, çok fazla maruz kalmamakta fayda var. Ancak bitkiler için doğal gübre" dedi.
19.04.2021 Gündem
Son dakika uyarısı! Çarşambaya kadar sürecek, dışarı çıkmayın
Son dakika uyarısı! Çarşambaya kadar sürecek, dışarı çıkmayın Günlerdir konuşuluyordu. Birçok uzman uyarıda bulundu. Yeni bir açıklama geldi. Çarşambaya kadar devam edecek. Mecbur olmayanların dışarıya çıkmaması gerektiği ifade edildi. Gözle görülmüyor. Fakat insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Yurt genelinde yağışlar devam ederken, Afrika’dan taşınan çöl tozları ülkemizde çamur yağışlarına sebep oluyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Çarşamba gününe kadar ülkemiz üzerinde bol miktarda Afrika’dan gelen çöl tozu hakim. Gözle görülmüyor ancak çamur yağışları şeklinde etkili olacak. Solunum için zararlı, çok fazla maruz kalmamakta fayda var. Ancak bitkiler için doğal gübre" dedi.
18.04.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Gece başlıyor, bir ay sürecek...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Gece başlıyor, bir ay sürecek... Meteoroloji peş peşe açıkladı. Gün verdiler. İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da, bu geceden pazar akşamına kadar sürmesi beklenen Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle uyarı yapıldı. Bursa ve Kastamonu Valiliği'nden de toz taşınımı nedeniyle uyarı açıklaması yapıldı. Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Toros, ise yaptığı açıklamada, 'Bereket yağmurları geliyor' dedi. Toros, 14 Nisan - 14 Mayıs tarihlerinde yaşanan yağışlar ile ilgili tarihi bilgiler verirken, Sahra Çölü'nden taşınan tozların içindeki minerallerin faydalarına dikkat çekti. Toros, Çarşamba gününe kadar tozların yoğun şekilde ülkemizde olacağını belirtti.
17.04.2021 Gündem
Çamur yağmuru mu yağacak, ne zaman? Çamur yağmuru neden yağar, nedir?
Çamur yağmuru mu yağacak, ne zaman? Çamur yağmuru neden yağar, nedir? Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ve Mardin’in özellikle güney kesimlerinde, Suriye ve Irak kaynaklı toz taşınımı beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Şanlıurfa ve Mardin'in özellikle güney kesimlerinde Suriye ve Irak kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden meydana gelebilecek hava kalitesi ve görüş mesafesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır, uyarısında bulundu. Çamur yağmuru nedir, çamur yağmuru neden yağar?
10.03.2021 Gündem
Meteoroloji'den çamur yağışı uyarısı
Meteoroloji'den çamur yağışı uyarısı Meteoroloji'den gelen son hava durumu uyarılarına göre, bu öğle saatlerinde Doğu Akdeniz, İç Anadolu Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer çamur yağışları görülecek.
23.03.2018 Gündem
Kırmızı gökyüzü korkuttu
Kırmızı gökyüzü korkuttu Çin’de çamur yağmuru öncesi gökyüzünün kırmızı olması bölge sakinleri arasında panik yarattı...
17.04.2015 Yaşam
Dikkat! Çamur yağacak
Dikkat! Çamur yağacak Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi tahmin ediliyor
29.09.2021 Gündem
Meteorolojik uyarı
Meteorolojik uyarı İç Anadolu ve İç Ege başta olmak üzere güney ve iç kesimlerde toz taşınımı bekleniyor
29.09.2021 Gündem
Neden çamur yağdı?
Neden çamur yağdı? Meteoroloji’nin “Dikkat yağmur var” açıklamasının ardından İstanbul ve Bodrum'da gökten yağmur yerine çamur yağdı FOTO GALERİ
21.05.2007 Yaşam
Çamur yağacak! Flaş uyarı, cumartesi ve pazar günü...
Çamur yağacak! Flaş uyarı, cumartesi ve pazar günü... Meteorolojik verilere göre, hafta sonu Sahra Çölü'nden Türkiye'ye toz taşınımı bekleniyor. Maske uyarısı yapan Prof. Dr. Doğan Yaşar, hafta sonu beklenen yağmurla araçların üzerinin de çamur olabileceğini belirterek, "Bu dönemlerde özellikle bahar alerjisi olanlar, partikül tutucu maske takmalı, mümkün olduğunca dışarı çıkmamalı. Biz o tozu gözle görmüyoruz, soluyoruz. O tozun içindeki minicik partiküllerle magnezyumdan kalsiyuma kadar birçok elementin fazlalığı, sağlık sorunlarına yol açabiliyor" dedi.
16.04.2021 Yaşam
Bab'da şehit 16 Mehmetçik!
Bab'da şehit 16 Mehmetçik! El Bab'ın en stratejik noktası Akil Dağı'nı DEAŞ'ın elinden alırken 16 şehit veren kahramanların hikayesini eski bordo bereli güvenlik uzmanı VATAN için yazdı
29.09.2021 Gündem
Bodrum'u sel vurdu
Bodrum'u sel vurdu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 3 saat süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sel suları çok sayıda aracı sürükleyip devirirken, sürücüler ölümden döndü. Yaşanan sel nedeniyle büyük maddi hasar oluştu.
23.09.2015 Yaşam
Onbinler uğurladı!
Onbinler uğurladı! Dün geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden, "Kıvırcık Ali" son yolculuğuna uğurlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çamur Yağmuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çamur yağmuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.