İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün İtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Maaşlar 15 bin lira! Krizi Türkler çözecek: 'Uzun dönem olursa biz varız'
Maaşlar 15 bin lira! Krizi Türkler çözecek: 'Uzun dönem olursa biz varız' Maaşlar 10-15 bin liraya kadar çıkıyor, krizi çözmeye Türkler talip oldu. Tedarik sorunu hakkında flaş açıklama geldi. UTSYD Başkanı Kaplan, "Avrupa'daki tır şoförü ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız çünkü ülkemizde şu anda yetişmiş bir güç var. Güvenilir ve işinin ehli insanlarla biz bu işe talibiz“ ifadesini kullandı.
16.10.2021 Gündem
Trump'tan flaş çalışma vizesi kararı!
Trump'tan flaş çalışma vizesi kararı! ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkeye göçmen girişi kısıtlamasını, bazı çalışma vizelerini de kapsayacak şekilde genişleteceği ve kararı yıl sonuna kadar uzatacağı bildirildi.
22.06.2020 Dünya