ABD'de büyük kriz! Boş rafları böyle sakladılar
ABD'de büyük kriz! Boş rafları böyle sakladılar İngiltere'nin ardından ABD'yi de vuran tedarik krizinde gıdadan otomotive tüm sektörlerde büyük bir panik baş gösterirken süpermarket zincirleri durumu örtbas etmek ve halkı panik havasından uzaklaştırmak için akılalmaz bir yönteme başvurdu. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar tartışma yarattı.
24.10.2021 Dünya
Maaşlar 15 bin lira! Krizi Türkler çözecek: 'Uzun dönem olursa biz varız'
Maaşlar 15 bin lira! Krizi Türkler çözecek: 'Uzun dönem olursa biz varız' Maaşlar 10-15 bin liraya kadar çıkıyor, krizi çözmeye Türkler talip oldu. Tedarik sorunu hakkında flaş açıklama geldi. UTSYD Başkanı Kaplan, "Avrupa'daki tır şoförü ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız çünkü ülkemizde şu anda yetişmiş bir güç var. Güvenilir ve işinin ehli insanlarla biz bu işe talibiz“ ifadesini kullandı.
16.10.2021 Gündem
Yurt dışında yaşamak isteyenleri ilgilendiren flaş karar! O meslekler için vize veriliyor
Yurt dışında yaşamak isteyenleri ilgilendiren flaş karar! O meslekler için vize veriliyor Yurt dışında yaşamak isteyen binlerce vatandaşı ilgilendiren flaş karar! İngiltere o mesleklerden 5 bin kişi alınacağını duyurdu. Noel yaklaşırken tedarik sorununa çözüm bulmak isteyen hükümet, 'Hızlandırılmış Vize Programı'nı başlattı.
3.10.2021 Dünya