Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor, ağırlığı 3 kilo değeri 3 buçuk milyon lira
Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor, ağırlığı 3 kilo değeri 3 buçuk milyon lira Hatay’da, Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci hükümdarı Sultan Alparslan’nın miğferinin aynısı altından yapıldı. Görenler önce şaşırıyor, fiyatını duyan dokunmaya çekiniyor.
17.11.2022 Vatan TV
Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor! 'Değeri 3 milyon ama 300 milyon verilse az'
Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor! 'Değeri 3 milyon ama 300 milyon verilse az' Hatay’da, Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci hükümdarı Sultan Alparslan’nın miğferinin aynısı altından yapıldı. Görenler önce şaşırıyor, fiyatını duyan dokunmaya çekiniyor.
17.11.2022 Gündem
Oğuzlardan Kayılara hangi Türk boyu hangi ilde yaşıyor? İşte geçmişten günümüze Türklerin kurduğu devletler...
Oğuzlardan Kayılara hangi Türk boyu hangi ilde yaşıyor? İşte geçmişten günümüze Türklerin kurduğu devletler... Türk Devletleri milattan önceden günümüze kadar birçok büyük devletler kurdu. İlk önceleri göçebe bir yaşam süren Türkler, kavimler göçüne sebep olarak tarihe damga vurdular. Daha sonra da yerleşik hayata geçen Türkler, Osmanlı devletinin İstanbul’u fethi ile çağ açıp çağ kapan bir millet oldu. Orta Asya'dan günümüze gelen ve tarihin büyük bir kısmına tanıklık eden Türkler Anadolu’da farklı illere yerleştiler. Peki hangi il hangi boydan geliyor? Türkiye'de her ilin insanları farklı bir Türk boyundan geliyor. Peki, siz hangi Türk boyundasınız? İşte detaylar....
20.03.2022 Gündem