Buse Narcı Sevgilisi

Buse Narcı Sevgilisi

Son dakika Buse Narcı sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Narcı sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Narcı sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Narcı Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse narcı sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 buse narcı sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm buse narcı sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Buse Narcı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte güzelliğiyle dikkat çeken Buse Narcı'nın yaşı, kariyeri, eğitimi gibi konulara dair merak edilen bilgiler...
9.08.2018 Gündem
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı?
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı? Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Genç oyuncu Buse Narcı, Deniz ile bir yıldır görüşmediğini belirtti. Özcan Deniz de görüntülerin montaj olduğunu söyledi.
24.01.2018 Magazin
Buse Narcı onu hayatından sildi!
Buse Narcı onu hayatından sildi! Özcan Deniz, evlilik için gün sayarken eski aşkı Buse Narcı da soluğu dövmecide aldı. Narcı, ensesindeki ‘Özcan’ dövmesini melek figürü ile kapattırdı.
19.10.2017 Magazin
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor!
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor! Buse Narcı ile Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak, bir aydır aşk yaşıyor. Narcı, plajlarda sevgilisini eliyle besliyor.
14.08.2017 Magazin
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım'
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım' Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Buse Narcı, önceki akşam 'Bayram Şekeri' filminin galasına katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen eski sevgilisi hakkında konuştu.
10.12.2021 Magazin
Buse Narcı oyunculuktan şarkıcılığa geçti
Buse Narcı oyunculuktan şarkıcılığa geçti Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye karar verdi.
16.10.2018 Magazin
Sinan’ın sevgilisi estetikli
Sinan’ın sevgilisi estetikli Buse Narcı, teve2’deki 2. Sayfa’ya konuk oldu.
26.09.2018 Magazin
Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi
Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi Özcan Deniz'in eski sevgilisi oyuncu Buse Narcı, ensesindeki 'Özcan' dövmesinin babasının ismi olduğunu ve hayatına girecek kişiyi düşündüğü için sildirdiğini söyledi
26.09.2018 Magazin
Hamile sevgilisine 5 milyon liralık bebek jesti!
Hamile sevgilisine 5 milyon liralık bebek jesti! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 6 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ve doğacak çocuğunu rahat ettirmek için kesenin ağzını açtı. Zekeriyaköy'de yan yana iki villa alıp 5 milyon lira ödedi.
2.02.2018 Magazin
'Yasak aşk' haberlerine inat mutluluk pozu!
'Yasak aşk' haberlerine inat mutluluk pozu! Etiler'de bir mekanda yemek yerken görüntülenen Feyza Aktan ile Özcan Deniz çifti, yasak aşk haberlerine inat mutluluk pozu verdi.
31.01.2018 Magazin
O görüntü montaj
O görüntü montaj Hamile sevgilisi Feyza Aktan ile evlilik hazırlıkları yapan Özcan Deniz’in 22 Ocak’ta Maslak’ta bir otelde eski aşkı Buse Narcı ile buluştuğu iddia edildi.
24.01.2018 Magazin
Özcan kanatlandı
Özcan kanatlandı Buse Narcı, eski sevgilisi Özcan Deniz’in hamile sevgilisiyle evlilik kararının ardından soluğu dövmecide almıştı.
9.11.2017 Magazin
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Özcan Deniz'in gizemli aşkı: Yağmur
Özcan Deniz'in gizemli aşkı: Yağmur Özcan Deniz, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu Yağmur Karabal adlı muhabirle gözlerden uzak bir beraberlik yaşıyor.
6.08.2017 Magazin
İskelede aşk
İskelede aşk Bodrum’da tatil yapan Buse Narcı, DJ sevgilisi Cemre Burak ile Tren Beach iskelesinde görüntülendi.
2.08.2017 Magazin
Nil Burak'ın oğluna aşık!
Nil Burak'ın oğluna aşık! “Türk Malı” dizisinin oyuncusu Buse Narcı, şarkıcı Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile yeni bir aşka yelken açtı.
26.07.2017 Magazin
Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu!
Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu! Özcan Deniz'in, kalbini Selin Yağcıoğlu’na kaptırdığı iddia edildi.
10.05.2017 Magazin
Aylardır görüşmedik
Aylardır görüşmedik Emre Altuğ, Özcan Deniz’in eski sevgilisi Buse Narcı ile aşk yaşadıkları söylentilerini yalanladı
27.01.2017 Magazin
Özcan’ı unuttu
Özcan’ı unuttu Özcan Deniz’in kendisinden 21 yaş küçük olan eski sevgilisi Buse Narcı yeni bir aşka yelken açtı
10.12.2016 Magazin
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı!
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı! Ceylan Çapa’yı sosyal medyada markaja alan İdo Tatlıses’ten yeni hamle! Genç müzisyen, Çapa’dan beklediği ilgiyi göremeyince bu kez instagram’da Buse Narcı’yı yakın takibe aldı.
5.12.2016 Magazin
'Saçmalamayın! Afra evladımız gibi'
'Saçmalamayın! Afra evladımız gibi' Özcan Deniz'den aşk iddialarına çok sert tepki...
17.11.2016 Magazin
İşte Özcan Deniz'in 19 yaşındaki yeni sevgilisi!
İşte Özcan Deniz'in 19 yaşındaki yeni sevgilisi! "Duymayan Kalmasın" programının haberine göre “İkinci Şans”ta diğer birçok filminde olduğu gibi hem senaryo yazarı, hem yönetmen, hem de başrol oyuncusu olarak boy gösteren Özcan Deniz’in çekimler sırasında “fındık kurdu” diye hitap ettiği dizinin genç yıldızı Afra Saraçoğlu’yla yakınlaştığı konuşuluyor...
15.11.2016 Magazin
Özcan Deniz'i unuttu! İşte kendisinden 28 yaş büyük yeni aşkı...
Özcan Deniz'i unuttu! İşte kendisinden 28 yaş büyük yeni aşkı... Aradaki 21 yaşa rağmen yıllarca Özcan Deniz'le aşk yaşayan Buse Narcı, kural bozmadı...
25.10.2016 Magazin
İşte 5 yıllık ilişkiyi bitiren ünlü isim!
İşte 5 yıllık ilişkiyi bitiren ünlü isim! Özcan Deniz'le, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı'nın ilişkisinin bitmesine neden olan ünlü isim gün yüzüne çıktı.
18.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Narcı Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse narcı sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.