Buse Narcı İnstagram

Buse Narcı İnstagram

Son dakika Buse Narcı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Narcı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Narcı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Narcı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse narcı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 buse narcı instagram haberi bulunmuştur. Tüm buse narcı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Narcı'dan şoke eden görüntü!
Buse Narcı'dan şoke eden görüntü! Mavi gözleriyle ünlenen oyuncu Buse Narcı gittiği konser çıkışı görüntülendi. Eliyle yüzünü kapatmaya çalışan Narcı şoke etti
3.11.2018 Magazin
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Buse Narcı kimdir? Sorusu gündemde araştırılıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Buse Narcı'nın hayatı merak konusu oldu. İşte çok fazla merak edilen Buse Narcı kimdir? Sorusunun yanıtı...
24.01.2018 Gündem
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı?
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı? Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Genç oyuncu Buse Narcı, Deniz ile bir yıldır görüşmediğini belirtti. Özcan Deniz de görüntülerin montaj olduğunu söyledi.
24.01.2018 Magazin
Buse Narcı onu hayatından sildi!
Buse Narcı onu hayatından sildi! Özcan Deniz, evlilik için gün sayarken eski aşkı Buse Narcı da soluğu dövmecide aldı. Narcı, ensesindeki ‘Özcan’ dövmesini melek figürü ile kapattırdı.
19.10.2017 Magazin
Buse Narcı fena yakalandı! Rezil oldu...
Buse Narcı fena yakalandı! Rezil oldu... Kısa boylu oyuncular arasında yer alan Buse Narcı, paylaştığı fotoğrafta photshopla boyunu uzatınca dikkatli takipçileri anında yakaladı.
11.10.2017 Magazin
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Buse Narcı kimdir? sorusu gündemde araştırılıyor. Cesur pozları ve açıklamalarıyla gündemde oldukça dikkat çeken Buse Narcı'nın hayatı merak ediliyor. Güzelliğiyle büyüleyen Buse Narcı'nın ilgi odağı haline gelen hayatına dair merak edilenleri derledik.
24.01.2018 Gündem
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor!
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor! Buse Narcı ile Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak, bir aydır aşk yaşıyor. Narcı, plajlarda sevgilisini eliyle besliyor.
14.08.2017 Magazin
Buse Narcı'ya nazar değdi
Buse Narcı'ya nazar değdi Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Buse Narcı'ya nazar değdi. Ünlü isim bileğini çatlattı. Güzelliğiyle göz kamaştıran isim Buse Narcı çatlayan bileceğini sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı...
11.04.2017 Magazin
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Son dönemde adı aşk dedikodukları ile gündeme gelen isim Buse Narcı kimdir? Özel hayatı oldukça merak edilen Buse Narcı'nın bilinmeyenlerini sizler için derledik. İşte tüm detaylarıyla Buse Narcı...
29.09.2021 Gündem
Buse Narcı'nın direk dansı
Buse Narcı'nın direk dansı Pek çok ünlü isim gibi direk dansına merak salan oyuncu Buse Narcı, sosyal medya paylaşımı ile bu işte ne kadar usta olduğunu gözler önüne serdi.
13.08.2018 Magazin
Buse Narcı'nın paylaşımı takipçilerini şaşırttı
Buse Narcı'nın paylaşımı takipçilerini şaşırttı Oyuncu Buse Narcı'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşım olay oldu.
1.06.2018 Magazin
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Nil Burak'ın oğluna aşık!
Nil Burak'ın oğluna aşık! “Türk Malı” dizisinin oyuncusu Buse Narcı, şarkıcı Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile yeni bir aşka yelken açtı.
26.07.2017 Magazin
Emre Altuğ fena yakalandı!
Emre Altuğ fena yakalandı! Geçtiğimiz aylarda adı, 22 yaşındaki Buse Narcı ile anılan Emre Altuğ, şimdi de markajına, bir başka genç kız Lara Su Özsoy'u aldı.
24.04.2017 Magazin
'Kancaya taktığım kimse yok!'
'Kancaya taktığım kimse yok!' İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
5.12.2016 Magazin
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı!
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı! Ceylan Çapa’yı sosyal medyada markaja alan İdo Tatlıses’ten yeni hamle! Genç müzisyen, Çapa’dan beklediği ilgiyi göremeyince bu kez instagram’da Buse Narcı’yı yakın takibe aldı.
5.12.2016 Magazin
Özcan Deniz'i unuttu! İşte kendisinden 28 yaş büyük yeni aşkı...
Özcan Deniz'i unuttu! İşte kendisinden 28 yaş büyük yeni aşkı... Aradaki 21 yaşa rağmen yıllarca Özcan Deniz'le aşk yaşayan Buse Narcı, kural bozmadı...
25.10.2016 Magazin
Kanepe ele verdi!
Kanepe ele verdi! Özcan Deniz uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor.
6.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Narcı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse narcı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.