Bursa Büyükşehir Belediyespor

Bursa Büyükşehir Belediyespor

Son dakika Bursa Büyükşehir Belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa Büyükşehir Belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa Büyükşehir Belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa büyükşehir belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 bursa büyükşehir belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm bursa büyükşehir belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu Bursa'da yaşayan Yağız Kaan Erdoğmuş (11), 6 yaşında anaokulunda tanışıp hayatının merkezine koyduğu satrançta, 8 yaşında 'Avrupa Şampiyonu', 10 yaşında 'Dünya Şampiyonu' oldu. 75 madalya ve 40 kupasıyla 'Dünyanın En Genç Uluslararası Ustası' unvanını taşıyan Yağız Kaan, babasının kırtasiyeden aldığı 18 liralık takımla satranca başladı. 'Dünyanın En Genç Büyük Ustası' unvanını hedefleyen Yağız Kaan'a, Almanya ve birçok ülkenin satranç federasyonlarından, kendi ülkeleri adına yarışması için vatandaşlık teklifi geliyor. Yağız ve ailesi ise şampiyonlukların Türk bayrağı altında gelmesini istiyor.
14.01.2023 Yaşam
Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında?
Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında? 2020 Tokyo Olimpiyatı Avrupa Elemeleri’nde yarı finalde Polonya ile karşılaşan Milli Takımımız gösterdiği muhteşem mücadele ile alkış topladı. Meryem Boz ise gösterdiği muhteşem performansla sosyal medyada bir anda gündem oldu. Peki Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer oldu!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer oldu! Beşiktaş’ın Hollandalı milli voleybolcusu Yvon Belien’in, siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırarak, Galatasaray’ın yolunu tuttuğu bildirildi.
12.05.2019 Galatasaray
Basketbola All-Star molası
Basketbola All-Star molası Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne "Tahincioğlu All-Star 2019" organizasyonu nedeniyle ara verilirken, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 15'inci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne 17'nci hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise sezonun ilk devresi 15. hafta müsabakalarıyla sona erecek.
18.01.2019 TBL
Fatma Yıldırım: "Fenerbahçe'de olmak her zaman hayalimdi"
Fatma Yıldırım: "Fenerbahçe'de olmak her zaman hayalimdi" Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın, Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan kadrosuna kattığı milli oyuncu Fatma Yıldırım, "Fenerbahçe gibi büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Burada olmak her zaman hayalimdi" dedi.
10.11.2021 Voleybol
Bursa Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğu kaptırdı!
Bursa Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğu kaptırdı! Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda final etabının rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos PSC Pireus ile karşılaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda rakibini 3-2 yenmesine karşın evindeki maçı 3-1 kaybedince ikinci oldu.
10.11.2021 Voleybol
Bursa şampiyonluk kapısını araladı!
Bursa şampiyonluk kapısını araladı! Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinin ilk ayağında Bursa Büyükşehir Belediyespor, konuk olduğu Yunan ekibi Olympiakos'u 3-2 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Türk takımları Avrupa'da şampiyonluk peşinde
Türk takımları Avrupa'da şampiyonluk peşinde Voleybol Avrupa kupalarında yer alan 5 Türk takımından 3'ü bu hafta şampiyonluk için mücadele edecek, 2'si Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sarı Melekler, yarı finale yükseldi
Sarı Melekler, yarı finale yükseldi Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA yarı finalde!
Eczacıbaşı VitrA yarı finalde! Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Nilüfer Belediyespor'u 25-20, 25-19 ve 25-20'lik setlerle 3-0 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, seride durumu 2-0'a getirdi ve yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe deplasmanda kazandı
Fenerbahçe deplasmanda kazandı Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe, deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti.
3.03.2018 Fenerbahçe
5 Türk takımı Avrupa sahnesinde
5 Türk takımı Avrupa sahnesinde Voleybolda Avrupa kupalarında bu hafta 5 Türk kadın takımı sahaya çıkacak.
10.11.2021 Voleybol
Bursa Büyükşehir Belediyespor 8'li finallere kaldı
Bursa Büyükşehir Belediyespor 8'li finallere kaldı Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası 16'lı finaller turu rövanş maçında Lüksemburg'un RSR Walfer ekibini 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
2017 Türkiye'de böyle geçti: 2017'nin gururu Fenerbahçe!
2017 Türkiye'de böyle geçti: 2017'nin gururu Fenerbahçe! Sinan Erdem’deki THY Euroleague finalinde Olympiakos’u bozguna uğratan sarı-lacivertliler, Türk basketbol tarihinin en büyük zaferine imza attı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gizem Karadayı, Galatasaray'da
Gizem Karadayı, Galatasaray'da Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, deneyimli libero oyuncusu Gizem Karadayı'yı kadrosuna kattı.
10.11.2021 Voleybol
VakıfBank set vermedi
VakıfBank set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde ilk yarının son haftasında VakıfBank, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde 5 maç oynandı
Sultanlar Ligi'nde 5 maç oynandı Vestel Venus Voleybol Sultanlar Ligi'nin 7'nci haftası kapsamında bugün 5 maç oynandı.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı'dan 3'te 3!
Eczacıbaşı'dan 3'te 3! 2 namağlup takımın kapışmasında turuncu-beyazlılar, G.Saray'ı devirdi.
10.11.2021 Voleybol
Büyükşehir’in sultanları, Bulgaristan’dan şampiyon döndü
Büyükşehir’in sultanları, Bulgaristan’dan şampiyon döndü Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde katıldığı Plovdiv Cup’ı şampiyon olarak tamamladı.
10.11.2021 Voleybol
Galatasaray transferi resmen açıkladı
Galatasaray transferi resmen açıkladı Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Çanakkale Belediyespor'da forma giyen libero Buse Kayacan'ı transfer etti
19.05.2017 Galatasaray
8 dil biliyor oyuncularını Türkçe uyarıyor
8 dil biliyor oyuncularını Türkçe uyarıyor Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nda şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Türkçe de konuşabilen Belçikalı antrenörü Jan De Brandt'ın başarısının sırrı 8 dil bilmesi!
10.11.2021 Voleybol
Galatasaray set vermeden yarı finalde
Galatasaray set vermeden yarı finalde Galatasaray, play-off çeyrek final rövanş karşılaşmasında Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.
7.04.2017 Galatasaray
Play-off çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Play-off çeyrek final eşleşmeleri belli oldu Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde play-off eşleşmeleri belirlendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA set vermedi
Eczacıbaşı VitrA set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı VitrA, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kupa Voley'de ilk finalist VakıfBank
Kupa Voley'de ilk finalist VakıfBank Kadınlar Kupa Voley yarı final maçında, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup eden VakıfBank, ilk finalist oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Büyükşehir Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa büyükşehir belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.