Bürokrasi

Bürokrasi

Son dakika BÜROKRASİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BÜROKRASİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BÜROKRASİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bürokrasi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bürokrasi gelişmeleri de dahil olmak üzere 970 bürokrasi haberi bulunmuştur. Tüm bürokrasi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, devir teslim töreniyle görevi Mahmut Özer’den devraldı. Bakan Tekin, “Türk eğitim sistemini hak ettiği yere çıkartmak için hep birlikte mücadele edeceğiz“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sıradaki hayalimiz öncelikle 14 Mayıs’ta şu seçimi Allah'ın izniyle almamız. Bu önemli bir seçim, bir kader seçimi. Gündemi takip ediyorsunuz. Tekrar kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime doğru gidiyoruz ama milletimiz feraset sahibidir. İnşallah 14 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak, doğru takdiri yapacak. Allah'ın izniyle sağduyulu hareket edecek” dedi.
12.05.2023 Gündem
Faturada yüzde 60 tasarruf sağlıyor! Kritik uyarı geldi
Faturada yüzde 60 tasarruf sağlıyor! Kritik uyarı geldi Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) tarafından iklim değişikliği, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularını ele alan Anadolu Buluşmaları toplantılarının 30’uncusu Çanakkale’de gerçekleştirildi. VERİMDER Başkanı Çağdaş Korkmaz doğru bir ısı yalıtımıyla yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sağlanabildiğini ifade ederek, “Özellikle yapı statiğinde, yapı fiziğinin devamlılığı konusunda ısı yalıtımının çok büyük katkısı var. Bir bina inşa edilirken mutlaka ilgili yönetmeliklere göre inşa edilmeli” dedi.
12.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’’ dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bugün bir kampanya başlatıyoruz' diyerek duyurdu: Seçime kadar kesintisiz devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bugün bir kampanya başlatıyoruz' diyerek duyurdu: Seçime kadar kesintisiz devam edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’da Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum Ak Parti’ye Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 milyon gencimiz ilk kez sandık başına gidecek. Seçime kadar kesintisiz devam edecek bir kampanya ile 81 vilayetimizin tamamındaki gençlerimize yönelik büyük bir gönül seferberliğine çıkıyoruz." dedi.
24.09.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek, muhalefet liderinin hükümetteki ‘köstebek bürokratlar’ vasıtasıyla projeleri önceden öğrenerek kendi projesi gibi paylaştığını ve ‘kapkaç’ siyaseti' yaptığını söyledi. Bakan Bozdağ, iktidar umudunu Türkiye’nin felaketine bağlayan hastalıklı zihniyetlerin olduğunu da söylerken, İsveç ve Finlandiya’nın sözlerini tutmaması halinde NATO’ya giremeyeceğini açıkladı.
17.09.2022 Siyaset
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat...
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat... Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin bugünkü köşesinde Türkiye'nin enerjide yaptığı büyük meydan okumayı yazdı. Zafer Şahin, Putin boşuna “Avrupa, Rusya’dan kesintisiz doğal gaz akışı dolayısıyla Türkiye’ye minnettar olmalı” demiyor, notuyla Türkiye'nin enerjide küresel bir güç olduğunun altını çizdi
12.08.2022 Gündem
Şirketler ABD kararı sonrası harekete geçti! Türkiye'de yüzlerce ev ve ofis alacaklar...
Şirketler ABD kararı sonrası harekete geçti! Türkiye'de yüzlerce ev ve ofis alacaklar... Putin'in emriyle 24 Şubat'ta Ukrayna'ya savaş başlatması nedeniyle başta ABD olmak üzere birçok ülke tarafından yaptırımlara maruz kalan Rusya'da bazı şirketler, Türkiye'de fabrika açmak için harekete geçti.
22.07.2022 Ekonomi
Ekonomik kriz Çin'i vurdu!  12 banka battı
Ekonomik kriz Çin'i vurdu! 12 banka battı Çin'de 12 banka iflas etti, patronları kaçtı. Zarar 10 milyar doları aştı. Parasını çekmek için bankalara akın edenlere polis müdahale etti, sokaklar karıştı.
14.07.2022 Ekonomi
O ilçe il oluyor! Devlet Bahçeli önerdi, 'müjde' dedi ve açıkladı
O ilçe il oluyor! Devlet Bahçeli önerdi, 'müjde' dedi ve açıkladı O ilçemiz il oluyor. Müjdeli haberi duyurdu. Bitlis’in Ahlat ilçesindeki “Kültürel Etkileşim ve “Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta” etkinliklerine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ahlat’a il olma müjdesini verdi. Demiröz, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verecekleri kararla Türkiye’nin şehir sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.06.2022 Gündem
Kargo devinin uçtan uca teknoloji dönüşümü Avrupa’ya örnek olacak!
Kargo devinin uçtan uca teknoloji dönüşümü Avrupa’ya örnek olacak! İstanbul’da gerçekleşen Viyana Ekonomik Forumu’nda açılış konuşması yapan Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve Austrian Post Yönetim Kurulu Üyesi, Viyana Ekonomik Forum Başkanı Peter Umundum, ekonominin geçirdiği dönüşüm ekseninde Türkiye’nin stratejik rolüne ve potansiyeline ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Umundum, Aras Kargo’nun gerçekleştirdiği teknolojik dönüşümü son derece etkileyici bulduklarını ve gelecekte şirketin diğer grup iştiraklerine transfer etmeyi düşündüklerini söyledi.
31.05.2022 Kobi
Fatih Erbakan: HDP olmadan İstanbul'u ve Ankara'yı alamazlardı
Fatih Erbakan: HDP olmadan İstanbul'u ve Ankara'yı alamazlardı Kocaeli'de bir televizyon programına konuk olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı'nı eleştirerek, "HDP olmadan İstanbul'u ve Ankara'yı alamazlardı" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık...
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık... Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığı ile uygulanacak. Bakanlık tarafından resmen duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla yüksek istihdam kapasiteli, çok sayıda işçi çalıştıran büyük işverenlerin, Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinde iş ve işlemlerini takip etmek ve geciktirmeden sonuçlandırmak için “SGK İşveren Temsilcisi” uygulamasını hayata geçiriyor.
26.04.2022 Çalışma Hayatı
TBMM Başkanı Şentop: Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım
TBMM Başkanı Şentop: Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım. Daha önce bu tür konulara girerek cevap yetiştirmek gibi bir geleneğim yoktu. Bu konuyu kapatmayacağım." dedi.
20.04.2022 Siyaset
Büyük kolaylık! Yeni kimlik, ehliyet, pasaport...
Büyük kolaylık! Yeni kimlik, ehliyet, pasaport... İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün e- Evlenme Uygulaması, belediye memurluklarına yeni evelenen çiftlerin evliliklerinin aile kütüklerine elektronik ortamda tescil edebilmelerine olanak sağlıyor. e- Evlenme Uygulaması, yeni evlenen çiftlerin evlilik sonrası, yeni kimlik, ehliyet, pasaport değişimi işlemlerini kolaylaştırırken, bürokrasiyi de azalttı.
10.04.2022 Gündem
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu ABD'de yaşanan olayda küçük yaşta başka aileye evlat verilen Mark MacDonald, yıllar sonra kız kardeşini buldu. Çocuğu olamadığı için taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak isteyen McDonald'ın yardımına uzun zaman sonra bulduğu kız kardeşi yetişti.
4.04.2022 Dünya
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi ilgilendiriyor, gayrimenkul sektöründe artık...
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi ilgilendiriyor, gayrimenkul sektöründe artık... Tapuda yeni dönem! Ev alıp-satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Gayrimenkul sektöründe büyük değişiklik. Ev alım satımında tapu dairelerinde gerçekleştirilen devir işlemleri yapılacak yeni düzenleme ile noterlerde de gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Hukukçusu Ali Güvenç Kiraz noter ile tapu arasında çok büyük fark olmadığını, tam yetki verilmesi halinde sorun olmadan alım satım işlemlerinin gerçekleşebileceğini söyledi. Avukat Çiğdem Kezer ise noterler aracılığıyla alım satımın yapılmasının daha güvenilir olabileceğini ve vergi kaçırmanın da engellenebileceğini belirtti.
1.04.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Orantısız güç kullanıldı
Kılıçdaroğlu: Orantısız güç kullanıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Furkan Vakfı'nı sever sevmezsiniz. Orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar böyle ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar" dedi.
22.03.2022 Siyaset
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik...
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik... Rusya işgalinde Ukrayna için savaşmak için gönüllü olan binlerce kişi ülkede hiç beklemedikleri bir tablo ile karşılaştı. Savaşın sonuna kadar kalmak için sözleşme imzalayan gönüllüler yeterince hızlı silah veya eğitim almamaktan ve savaş alanı birimlerine atanmadan önce günlerce beklemekten şikayetçi.
21.03.2022 Dünya
Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuştu
Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuştu Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kesin Hesap Komisyonu kuracağız. Kesin Hesap Komisyonu'nun başkanı ana muhalefet partisinden olacak, dolayısıyla yürütme organı parlamentoda yaptığı harcamaların hesabını muhalefete verecek" dedi.  
12.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bürokrasi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bürokrasi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.