Burcu Çetinkaya

Burcu Çetinkaya

Son dakika burcu çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burcu çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burcu çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 burcu çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm burcu çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı
Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, 6 yıl önce evlendiği Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı.
12.06.2019 Magazin
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda drift rüzgarı!
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda drift rüzgarı! Teamart Motorsport; Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı otoparkında düzenlenen, Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası 2019 sezonunun ilk yarışını tamamladı.
13.05.2019 Otomobil
Burcu Çetinkaya'dan flaş karar! 'Gücüm yetmedi'
Burcu Çetinkaya'dan flaş karar! 'Gücüm yetmedi' Ralli pilotu Burcu Çetinkaya Bucak daha önce tesettüre girmiş ve gündeme gelmişti. Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir karar aldığını ve türbanı çıkardığını açıkladı...
9.04.2019 Gündem
Ralli şampiyonasının tek Türk kadın pilotu Çetinkaya: "Hazırım ve heyecanlıyım"
Ralli şampiyonasının tek Türk kadın pilotu Çetinkaya: "Hazırım ve heyecanlıyım" Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası'na hazırlanan tek Türk kadın yarış pilotu Burcu Çetinkaya, yeni aracının deneme sürüşlerini gerçekleştirdi. Çetinkaya, "Dünya devleri arasında mücadele vereceğiz. Zorlu mücadelede otomobil güçlü olunca erkek ve kadın ayrımı ortadan kalkıyor. Heyecanlıyım ve hazırım" dedi.
9.09.2018 Arşiv
Sabah işkence, akşam tecavüz!
Sabah işkence, akşam tecavüz! Esad’ın cezaevlerinden kurtulabilen kadınlar, maruz kaldıkları işkence, tecavüz ve kötü muameleleri AA’ya anlattı.
6.03.2018 Dünya
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok ünlünün yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Reklamda öğretmenlerin ve öğretmenliğin önemi vurgulandı.
23.11.2017 Eğitim
Burcu Çetinkaya alevler arasında kaldı
Burcu Çetinkaya alevler arasında kaldı Balkan Ralli Kupası'nın 4. yarış Rally Troia'nın bugün gerçekleşen yarışta ünlü pilot Burcu Çetinkaya Bucak'ın aracı yandı.
1.07.2017 Arşiv
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacak opera binası için hazırlıkların bittiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıkıp orayı yeniden çok güzel bir eseri İstanbul’umuza kazandıracağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programında konuştu
12.06.2017 Siyaset
"Bazıları şizofren olmuş"
"Bazıları şizofren olmuş" Moon Life Ödül Töreni önceki gün sanat dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Gecede ödül alan Hande Yener sosyal medyada takipçi satın alan sanatçılar için “Bazıları şizofren olmuş, reklam için” dedi
8.03.2017 Magazin
Emine Erdoğan, Şanlıurfa'da YADEM'in açılışını yaptı
Emine Erdoğan, Şanlıurfa'da YADEM'in açılışını yaptı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa'da Hamarat Eller Çarşısı'nı gezip Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin (YEDAM) açılışını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Burcu Çetinkaya'nın oğlu ortaya çıktı!
Burcu Çetinkaya'nın oğlu ortaya çıktı! Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi...
25.10.2016 Magazin
Kırmızı beyaz mesaj
Kırmızı beyaz mesaj Aysha dergisi kendi alanında sekiz başarılı kadını bir araya getirdi...
30.08.2016 Magazin
Burcu Çetinkaya anne oldu
Burcu Çetinkaya anne oldu Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten sonra yarışları bırakan eski rallici Burcu Çetinkaya, önceki gün anne oldu...
5.07.2016 Magazin
Burcu Çetinkaya eleştiriye sessiz kalmadı!
Burcu Çetinkaya eleştiriye sessiz kalmadı! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bucak Aşireti'ne gelin giden rallici Burcu Çetinkaya için 'Sen git özel okullarda oku, bir aşiretle evlen' dedi.
29.09.2015 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan Burcu Çetinkaya Tweet'i
Nurgül Yeşilçay'dan Burcu Çetinkaya Tweet'i Paramparça dizisi ile son günlerde ekranlarda yer alan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya hakkında tweet attı...
28.09.2015 Magazin
Burcu Çetinkaya aşirete gelin gitti!
Burcu Çetinkaya aşirete gelin gitti! Burcu Çetinkaya'nın haziran ayında Fatih Mehmet Bucak ile evlendiği ortaya çıktı.
27.09.2015 Magazin
Rallici Burcu Çetinkaya Suruç'a gitti, tepki yağdı
Rallici Burcu Çetinkaya Suruç'a gitti, tepki yağdı Milli rallici, Suruç'ta meydana gelen ve 31 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrasında olay yerine giderek izlenimlerini paylaştı, sosyal medyada kıyamet koptu...
29.09.2021 Gündem
'Kur-an bana huzur veriyor'
'Kur-an bana huzur veriyor' Şarkıcı Sinan Akçıl, zaman zaman Kur'an okuduğunu söyledi.
14.06.2015 Magazin
‘Bölücünün ta kendisisin’
‘Bölücünün ta kendisisin’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa’daki konuşmasında HDP’ye yüklendi ve “Meydana çıkıyorlar, ‘Biz bölücü değiliz’...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'a Burcu Çetinkaya'dan driftli karşılama
Erdoğan'a Burcu Çetinkaya'dan driftli karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak CBK ile Şanlıurfa'ya geldi...
29.09.2021 Gündem
Başörtü yasağına tepki
Başörtü yasağına tepki Milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Avrupa Wushu Federasyonu'nun "Tao branşına başörtülü sporcular katılamaz" kararını çok yanlış bulduğunu ve üzüldüğünü belirtti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Burcu Çetinkaya Ev Kuşu'na konuk oldu
Burcu Çetinkaya Ev Kuşu'na konuk oldu Evrim Akın'ın sunduğu Ev Kuşu programına katılan Burcu Çetinkaya, değişen hayatını anlattı.
21.01.2022 Magazin
Urfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya Kürtçe öğreniyor
Urfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya Kürtçe öğreniyor Evrim Akın'ın sunduğu Ev Kuşu programına katılan Burcu Çetinkaya, değişen hayatını anlattı.
15.12.2014 Magazin
Evlilik iddiası yalanmış!
Evlilik iddiası yalanmış! Servet Çetin ile Burcu Çetinkaya evleniyorlar mı?
17.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.