Burcu Başoğlu Kabadayı

Burcu Başoğlu Kabadayı

Son dakika Burcu Başoğlu Kabadayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Başoğlu Kabadayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Başoğlu Kabadayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu başoğlu kabadayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 burcu başoğlu kabadayı haberi bulunmuştur. Tüm burcu başoğlu kabadayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme!
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın yargılandıkları davada önemli gelişme yaşandı...
18.04.2019 Magazin
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, eşi ile ilişki yaşadığı iddia edilen eşinin amcası Murat Başoğlu'na açtığı 1 milyon liralık tazminat davasını kaybetti.
20.11.2018 Magazin
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu sosyal medya hesabından 8 ay sonra ilk paylaşımını yaptı
22.04.2018 Magazin
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı!
Murat Başoğlu'nun beraat gerekçesi ortaya çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın geçtiğimiz yaz ayında basına yansıyan ve büyük infial uyandıran görüntülerin ardından başlatılan soruşturma kapsamında açılan davanın gerekçeli kararı hazırlandı.
17.04.2018 Yaşam
Murat Başoğlu davasında karar çıktı!
Murat Başoğlu davasında karar çıktı! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının duruşması bugün Bodrum’da görüldü. Başoğlu ve Kabadayı'nın avukatlarının katıldığı davada beraat kararı çıktı.
9.03.2018 Gündem
Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!
Murat Başoğlu davasında yeni gelişme! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında, "hayasızca davranışta bulunmak" suçlamasıyla açılan davada, mahkemenin talebi üzerine bilirkişi heyeti olayın yaşandığı Yalıkavak'taki koyda incelemelerde bulundu.
26.02.2018 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde...
Murat Başoğlu davasında flaş karar: Olay yerinde... Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan kamu davasının görülmesine başlandı. Olay yerinde keşif yapılması için 9 Mart 2018 tarihine ertelenen duruşmanın kapalı yapılmasına karar verildi.
28.11.2017 Magazin
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Amca reddetti yeğen kabul etti
Amca reddetti yeğen kabul etti Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yargılanmasına 28 Kasım'da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi.
29.09.2021 Gündem
O fotoğrafları çeken muhabir hakkında flaş karar
O fotoğrafları çeken muhabir hakkında flaş karar Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘hayâsızca hareket’ suçundan dava açtığı Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın kamuoyunda büyük tepki uyandıran görüntüleriyle ilgili yeni bir karar daha verdi.
27.09.2017 Magazin
Murat Başoğlu iddianamesi kabul edildi!
Murat Başoğlu iddianamesi kabul edildi! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında geçtiğimiz hafta hazırlanan iddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.
18.09.2017 Magazin
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi...
Selçuk Kabadayı: Sadece 'amca' derdi... Murat Başoğlu ile birlikte yılın skandalına imza atan Burcu Kabadayı Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı, ilk kez konuştu.
17.09.2017 Magazin
Murat Başoğlu ve yeğenine hapis istemi
Murat Başoğlu ve yeğenine hapis istemi Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın Bodrum'da bir teknede öpüşürken fotoğraflarının çekilip yayınlanmasının ardından başlatılan soruşturma tamamlandı. Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hayasızca davranışlarda bulunmak iddiasıyla kamu davası açıldı.
29.09.2021 Gündem
Burcu Başoğlu Kabadayı'ya yurt dışı yasağı
Burcu Başoğlu Kabadayı'ya yurt dışı yasağı Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine, Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında, yurt dışına çıkış yasağı kararı verildi.
8.09.2017 Magazin
Murat Başoğlu'na bir darbe daha!
Murat Başoğlu'na bir darbe daha! Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Skandalda yeni bir gelişme yaşandı.
8.09.2017 Magazin
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir!
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir! Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden ayrılmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'na vekâlet eden Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı arasındaki ilişkiyi 'Afet' olarak değerlendirdi.
30.08.2017 Magazin
Ensest skandalından sonra kaçtı!
Ensest skandalından sonra kaçtı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun Yunanistan'a kaçtığı iddia edildi.
29.08.2017 Magazin
Ensest ilişkide flaş gelişme! 15 yıl hapis cezası...
Ensest ilişkide flaş gelişme! 15 yıl hapis cezası... Gündeme bomba gibi düşen yasak aşk skandalının Türk Ceza Kanunu'nda karşılığı yok! Ancak hukukçular, 'toplumun ahlak yapısına işlenen suç' kapsamına giren rezillik için 2 yıl hapis istemiyle dava açılabileceğini belirtiyor. İşte Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın görüntülerinin ardından gündeme gelen ensest ilişkinin hukuk literatüründeki karşılığı...
25.08.2017 Magazin
'Murat Başoğlu'nun ortaklığa devam etmesi mümkün değil'
'Murat Başoğlu'nun ortaklığa devam etmesi mümkün değil' Sunucu Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun ortak olduğu spor salonundan açıklama geldi
25.08.2017 Magazin
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor!
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor! Hande Bermek ile evli olan sunucu Murat Başoğlu’nun hala eşi ile aynı evi paylaştığı ortaya çıktı.
24.08.2017 Magazin
'Rezalet'ten satılık ev
'Rezalet'ten satılık ev Tahir Mahir Başoğlu, kızı Burcu Başoğlu ile kardeşi Murat Başoğlu’nun skandal ilişkisinin ardından Balıkesir’deki evini acil satılığa çıkardı
23.08.2017 Magazin
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile bir teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu'ndan kötü haber geldi.
7.10.2021 Magazin
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.
9.07.2019 Magazin
Murat Başoğlu'ndan flaş karar!
Murat Başoğlu'ndan flaş karar! Murat Başoğlu yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz bir şekilde görüntülenmiş ardından eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satışa çıkardı
26.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu başoğlu kabadayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.