Murat Başoğlu Yeğeni

Murat Başoğlu Yeğeni

Son dakika Murat Başoğlu yeğeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Başoğlu yeğeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Başoğlu yeğeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Başoğlu Yeğeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat başoğlu yeğeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 murat başoğlu yeğeni haberi bulunmuştur. Tüm murat başoğlu yeğeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Başoğlu'dan flaş karar
Murat Başoğlu'dan flaş karar Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntülerilerinin gündem olduğu teknesini satılığa çıkardı.
2.07.2018 Magazin
Murat Başoğlu'ndan flaş karar!
Murat Başoğlu'ndan flaş karar! Murat Başoğlu yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz bir şekilde görüntülenmiş ardından eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satışa çıkardı
26.03.2018 Magazin
Yılın skandalından sonra beklenen son!
Yılın skandalından sonra beklenen son! Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek bugün anlaşmalı olarak boşandı.
11.09.2017 Magazin
Yılın skandalında flaş gelişme! Yeğeni ifade verdi...
Yılın skandalında flaş gelişme! Yeğeni ifade verdi... Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeninin de ifade verdiği ortaya çıktı.
8.09.2017 Magazin
Türkiye'yi sarsan skandalda flaş gelişme!
Türkiye'yi sarsan skandalda flaş gelişme! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun iki gün önce ifade verdiği ortaya çıktı.
2.09.2017 Magazin
Murat Başoğlu haberlerine yayın yasağı getirildi!
Murat Başoğlu haberlerine yayın yasağı getirildi! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talebi doğrultusunda, sunucu Murat Başoğlu ile ilgili çıkan haberlere yayın yasağı getirildi.
30.08.2017 Magazin
Ensest skandalından sonra kaçtı!
Ensest skandalından sonra kaçtı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun Yunanistan'a kaçtığı iddia edildi.
29.08.2017 Magazin
Ensest ilişkide flaş gelişme! 15 yıl hapis cezası...
Ensest ilişkide flaş gelişme! 15 yıl hapis cezası... Gündeme bomba gibi düşen yasak aşk skandalının Türk Ceza Kanunu'nda karşılığı yok! Ancak hukukçular, 'toplumun ahlak yapısına işlenen suç' kapsamına giren rezillik için 2 yıl hapis istemiyle dava açılabileceğini belirtiyor. İşte Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın görüntülerinin ardından gündeme gelen ensest ilişkinin hukuk literatüründeki karşılığı...
25.08.2017 Magazin
'Amca baba yarısıdır, nokta!'
'Amca baba yarısıdır, nokta!' Murat Başoğlu’nun öz yeğeniyle yaşadığı iddia edilen yasak ilişkiye dair haberlerin, ‘Amca, baba yarısıdır’ inanışına zarar verdiği vurgulandı.
25.08.2017 Magazin
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor!
Hande Bermek ve Murat Başoğlu hâlâ aynı evde yaşıyor! Hande Bermek ile evli olan sunucu Murat Başoğlu’nun hala eşi ile aynı evi paylaştığı ortaya çıktı.
24.08.2017 Magazin
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile bir teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu'ndan kötü haber geldi.
7.10.2021 Magazin
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.
9.07.2019 Magazin
Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde
Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde Temmuz 2017’de Muğla'nın Bodrum ilçesinde öz yeğeni Burcu Karadayı'yla uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu zor günleri geride bırakmış görünüyor...
20.06.2019 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme!
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın yargılandıkları davada önemli gelişme yaşandı...
18.04.2019 Magazin
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür!
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür! Yeğeniyle özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medyadan kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.
20.12.2018 Magazin
Murat Başoğlu gözaltına alındı
Murat Başoğlu gözaltına alındı Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Murat Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Başoğlu serbest bırakıldı.
31.10.2018 Magazin
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu!
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu! Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği söylenen Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu ve masaya 3 kurşun bıraktığını canlı yayında iddia etti.
5.09.2018 Magazin
'Amcam bana tecavüz etti'
'Amcam bana tecavüz etti' Murat Başoğlu intihar ettiği iddiaları için Beyaz Tv'ye açıklamalarda bulundu adının skandala birlikte karıştığı yeğenine suçlamalar yöneltti. Yeğeninin kendisine 'Amcam bana tecavüz etti derim' dediğini ileri sürdü.
4.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi
3.09.2018 Magazin
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş Geçtiğimiz yaz öz yeğeniyle teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu, olaydan birkaç ay sonra boşandı. Ancak Hande Bermek’in, ünlü sunucu ile evliliğini sadece kağıt üzerinde bitirdiği önceki gün Gündoğan’da çekilen karelerle ortaya çıktı.
9.06.2018 Magazin
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı!
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu 8 ay sonra sosyal medya hesabından ilk kez bir paylaşım yaptı. Sosyal medyaya düşen paylaşım şarkıcı Ebru Polat'ı fena halde kızdırdı.
24.04.2018 Magazin
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım
Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu sosyal medya hesabından 8 ay sonra ilk paylaşımını yaptı
22.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Başoğlu Yeğeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat başoğlu yeğeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.