Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir?
Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir? Bazı burçların karakter özellikleri daha baskındır. Bazı burçlar yoksik olabilecek kadar pozitif veya negatif olabilirler. Yükselen burçların etkisiyle bile bu karakter özelliğini taşıyanlar da olabilir. Olumlu ya da olumsuz birçok farklı duygu ve etki üzerinden burçlar bulunur. Belirli özelliklerine bağlı olarak öne çıkan burçlar aynı zamanda negatif özellikler gösterir. Peki, Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir? İşte detaylar…
27.04.2022 Astroloji
Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz!
Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz! Bazı burçlar her şekilde masum ve mükemmel olduklarını düşünmek isteyebilirler. Ama gerçek biraz farklı olabilir. Bazıları ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarında mükemmel olabilirler ancak, çoğu zaman en yakın arkadaşlarının ve sevdiklerinin bile zorlayan şeyler yapabilirler. Biz de burçların olumsuz özelliklerini derledik. Peki, Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz!
11.04.2022 Astroloji