Burak Gacemer

Burak Gacemer

Son dakika Burak Gacemer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Gacemer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Gacemer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Gacemer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak gacemer gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 burak gacemer haberi bulunmuştur. Tüm burak gacemer haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Brezilya'dan gel, mercimek köftesi yap! Adalet mi bu?'
'Brezilya'dan gel, mercimek köftesi yap! Adalet mi bu?' 2011 yılında basketbolcu Burak Gacemer ile nikah masasına oturan Larissa Gacemer, mutfağa girdi mercimek köftesi yaptı.
19.07.2021 Magazin
Larissa Gacemer'den 'hamilelik' açıklaması
Larissa Gacemer'den 'hamilelik' açıklaması Brezilyalı model Larissa Gacemer, 2011 yılında Burak Gacemer ile nikah masasına oturmuş, 2017'de Türk vatandaşlığına geçmişti. Geçtiğimiz günlerde eşi ile bir sünnet düğününe katılan Larissa'nın, karnındaki şislik takipçilerinin dikkatini çekti.
14.09.2019 Magazin
Larissa erkek, Burak kadın oldu!
Larissa erkek, Burak kadın oldu! İzmirli model Burak Gacemer'in Brezilyalı eşi Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gülümsetti.
15.05.2019 Magazin
'Bir masal biter, yeni bir masal başlar'
'Bir masal biter, yeni bir masal başlar' Larissa Gacemer ile eşi Burak Gacemer, tatil için Finlandiya'ya gitti.
29.03.2019 Magazin
Burak-Larissa Gacemer'in kar romantizmi
Burak-Larissa Gacemer'in kar romantizmi Larissa Gacemer ile manken eşi Burak Gacemer, kış tatiline çıktı.
26.03.2019 Magazin
Larissa Gacemer'in 'kadayıf' yorumu olay oldu
Larissa Gacemer'in 'kadayıf' yorumu olay oldu Eski Basketbolcu ve manken Burak Gacemer'in Brezilyalı eşi Larissa Gacemer'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa yazdığı yazı sosyal medyada olay oldu. Kadife pantolon yazmak isterken Kadayıf pantolon yazan Gacemer'in paylaşımı güldürdü.
29.11.2018 Magazin
Larissa Gacemer: Her şeyimler!
Larissa Gacemer: Her şeyimler! Sempatik çift Burak Gacemer ile Larissa Gacemer'in mutlu evliliği herkesi imrendiriyor.
24.11.2017 Magazin
'Aklımda ne var biliyor'
'Aklımda ne var biliyor' Sempatik çift Larissa Gacemer ile Burak Gacemer, sosyal medya paylaşımlarıyla gülümsetiyor.
18.10.2017 Magazin
Larissa'dan eşine yaprak sarma!
Larissa'dan eşine yaprak sarma! Eşi Burak Gacemer'le beraber 7 yıldır İzmir’de yaşayan Brezilyalı gelin Larissa Gacemer, önceki gün yaprak sarması yapıp eşinin kalbini bir kez daha çaldı.
31.08.2017 Magazin
Ünlü çiftten güldüren terlik muhabbeti!
Ünlü çiftten güldüren terlik muhabbeti! Eşinin kendisini dinlememesinden yakınan Burak Gacemer, çektiği videoyu Instagram'da takipçileriyle paylaştı.Çiftin komik halleri binlerce kez izlendi.
21.01.2022 Magazin
Brezilyalı model Türk vatandaşı oldu!
Brezilyalı model Türk vatandaşı oldu! Brezilyalı model Larissa Rodrigues 2011 yılında Burak Gacemer ile nikah masasına oturmuş ve Türkiye'ye yerleşmişti.Katıldığı Survivor yarışması ile daha da tanınır hale gelen Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu
21.01.2022 Magazin
Brezilyalı Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu!
Brezilyalı Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu! Brezilyalı model Larissa, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Türk vatandaşlığına geçtiğini duyurdu.
27.04.2017 Magazin
Yerli damatlara yabancı gelinler
Yerli damatlara yabancı gelinler Podyumlarda başlayan yolculukları onları ülkemize kadar getirdi. Bir Türk’le evlenerek önce bu topraklarda yaşamaya başladılar. Sonra kendi ülkelerinde yakalayamayacakları bir üne kavuştular.
20.06.2015 Arşiv
Baş başa alışveriş!
Baş başa alışveriş! Larissa Gacemer ve Burak Gacemer çifti, hafta sonunu başbaşa alışveriş yaparak geçirdi...
30.11.2014 Magazin
Acun Ilıcalı bombayı patlattı!
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! TV8'i satın alan Acun Ilıcalı'dan çarpıcı açıklamalar...
29.09.2021 Gündem
Yeniden evlendiler
Yeniden evlendiler Larissa ve Burak Gacemer, 3 yıllarında evlilik tazelediler.
12.11.2013 Magazin
Survivor'a gidiyorum çünkü...
Survivor'a gidiyorum çünkü... Survivor'a gidecek ünlüler arasında olan Oyuncu Larissa Gacemer, yarışmaya katılmayı neden kabul ettiğini açıkladı...
22.02.2013 Magazin
Brezilyalı model Türk aşkıyla evlenip dizi  oyuncusu oldu
Brezilyalı model Türk aşkıyla evlenip dizi oyuncusu oldu - Şişman bir kızın krem sürerek zayıflamasını anlatan Krem dizisinin başrol oyuncusu olan Larissa Gacemer, Brezilya’dan model aşkı Burak Gacemer’le evlenmek için Türkiye’ye gelmiş...
12.10.2012 Arşiv
Panço trend düşkünü çocukları mutlu edecek
Panço trend düşkünü çocukları mutlu edecek Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Fashion’s Night Out 15 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor!
6.09.2011 Arşiv
Ünlü çiftin alışveriş maceraları!
Ünlü çiftin alışveriş maceraları! Larissa ve Burak çifti sosyal medya paylaşımları ile güldürmeye devam ediyor.Bu sefer alışverişte 20 parça daha denemek istediğini söyleyen Larissa Burağın ortalıktan kaybolmasına sebep oluyor.
21.01.2022 Magazin
Video çekerken eşi banyoya girince...
Video çekerken eşi banyoya girince... Burak ve Larissa Gacemer çiftinin izleyenleri güldüren sosyal medya paylaşımları devam ediyor.Bu seferde Larissa tam güzel krem sürme tekniklerini anlatırken eşi Burak banyoya giriyor ve ünlü çiftin güldüren diyalogları başlıyor.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Gacemer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak gacemer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.