Bülent Ünder

Bülent Ünder

Son dakika Bülent Ünder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Ünder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Ünder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Ünder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent ünder gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 bülent ünder haberi bulunmuştur. Tüm bülent ünder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan: 2020'ye kadar Barça'dayım
Arda Turan: 2020'ye kadar Barça'dayım 30 yaşındaki milli futbolcu, Çin’e gideceği iddialarına son noktayı koydu:
23.03.2017 İspanya
Jan'ım sen altyapıya dön
Jan'ım sen altyapıya dön Hollandalı teknik adam göreve geldiğinde G.Saray 3 haftadır kazanamıyordu, özlem 7 maça çıktı. Tablo bu olunca yönetimin fikri de değişti. Jan Olde Riekerink sezon sonuna kadar takımı idare edecek, daha sonra altyapıdaki görevine dönecek
17.04.2016 Galatasaray
Riekerink'in talihsizliği!
Riekerink'in talihsizliği! Hollandalı teknik adam, gözü kapalı 11'e yazmayı düşündüğü üç isimden ikisi milli takımda sakatlanınca adeta yıkıldı.
30.03.2016 Galatasaray
Dursun Özbek'ten feda açıklaması
Dursun Özbek'ten feda açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın sezon başında kendilerine ceza vereceğini hissettiklerini ve bunun futbol takımını olumsuz etkilediğini söyledi.
26.03.2016 Galatasaray
Öztürk: Riekerink bizim uzaktan akrabamız!
Öztürk: Riekerink bizim uzaktan akrabamız! Galatasaray’ın eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, "Cimbom’un başına gelen Riekerink kim? Riekerink Galatasaray’ın teknik direktörü olabilecek kapasitede mi?" sözleriyle yönetimin hoca tercihini eleştirirken; “Riekerink bizim çocuğumuz mu bilemem ama galiba Sneijder tarafından uzaktan akrabamız” ifadelerini kullandı.
26.03.2016 Galatasaray
Açıklama geldi! G.Saray'da yeni hoca...
Açıklama geldi! G.Saray'da yeni hoca... Galatasaraylı yönetici Nasuhi Sezgin, yeni sezon planlamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2016 Galatasaray
Hasan Şaş Galatasaray'ı reddetmiş
Hasan Şaş Galatasaray'ı reddetmiş Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ergün Penbe, sarı-kırmızılılarda yaşanan teknik direktör süreci konusunda açıklamalarda bulundu
17.03.2016 Galatasaray
2. Korkmaz dönemi başlıyor
2. Korkmaz dönemi başlıyor Sarı-kırmızılılar, efsane kaptanı Bülent Korkmaz’la her konuda anlaşmaya vardı.
15.03.2016 Galatasaray
Buruk veto yedi, Korkmaz gündemde
Buruk veto yedi, Korkmaz gündemde Galatasaray'da hoca arayışları sürüyor...
14.03.2016 Galatasaray
‘Sezon sonuna kadarsa ben yokum’
‘Sezon sonuna kadarsa ben yokum’ G.SARAY YÖNETİMİ BÜLENT ÜNDER’E TEKLİF GÖTÜRDÜ ANCAK RET YANITI ALDI:
13.03.2016 Galatasaray
Ünder: Bana yaşlı demiştiniz!
Ünder: Bana yaşlı demiştiniz! Bir yıl önce yaş haddinden (65 yaş) görevine son verilen tecrübeli çalıştırıcı önceki gün gelen teklife bu yanıtı verdi
13.03.2016 Galatasaray
Bülent Ünder Florya yolunda!
Bülent Ünder Florya yolunda! Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevi için Bülent Ünder isminde birleşti. Tecrübeli çalıştırıcı ilk görüşmede,“Biz Galatasaray’ın neferiyiz. Görevden hiçbir zaman kaçmayız” diyerek 1 gün süre istedi. Tecrübeli hoca, yüzde 80 Cimbom’un başına geçecek.
12.03.2016 Galatasaray
Denizli, Hagi ile yarışıyor!
Denizli, Hagi ile yarışıyor! Mustafa Denizli de Galatasaray’da son dönemde göreve gelmiş teknik adamlar arasında, en kötü başlangıç yapan isimler arasında yer alıyor.
10.02.2016 Galatasaray
3 kupalı karne!
3 kupalı karne! Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın başında kaldığı yaklaşık 1 yılda, 3 kupa kazandı.
18.11.2015 Galatasaray
'Onlar skorlarla biz kupalarla anılacağız'
'Onlar skorlarla biz kupalarla anılacağız' G.Saray’ın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu’ndan ezeli rakiplere gönderme...
31.05.2015 Galatasaray
'Devrim yapmaya geliyoruz'
'Devrim yapmaya geliyoruz' Galatasaray'ın başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran bütün hazırlık ve projeleri açıkça anlattı.
16.04.2015 Galatasaray
Turgay Kıran: 3 oyuncu ile anlaştık
Turgay Kıran: 3 oyuncu ile anlaştık Galatasaray'ın başkan adaylarından Turgay Kıran, projelerini anlattı.
15.04.2015 Galatasaray
'Kendinizin farkına varın'
'Kendinizin farkına varın' Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, genç meslektaşlarına inandıkları hedeften vazgeçmemeleri öğüdünü verdi:
6.01.2015 Süper Lig
Luce'ye yaş haddi engeli
Luce'ye yaş haddi engeli Galatasaray’da 65 yaş üzerinde personel çalıştırılmamasına karar verilince, Lucescu’nun gelme ihtimali de yaşa takılacak.
13.11.2014 Galatasaray
‘Bu kadarını beklemiyorduk’
‘Bu kadarını beklemiyorduk’ Kolları sıvayan yeni yönetim mali tablo karşısında hayrete düştü. “Cansun ve Özaydın döneminden çok daha kötü” yorumu yapıldı
11.11.2014 Galatasaray
Galatasaray'da deprem!
Galatasaray'da deprem! Galatasaray'da başkan Duygun Yarsuvat önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda kulüpteki fazla personel sayısının indirilmesi konuşuldu. Buna göre 75 kişiyle yollar ayrıldı.
11.11.2014 Galatasaray
Futbolcuların Prandelli isyanı
Futbolcuların Prandelli isyanı Galatasaray'daki çöküşün perde arkasında Prandelli ile futbolcuların idman programları hakkındaki görüş ayrılığı yatıyor...
28.10.2014 Galatasaray
Taçsız Kral anıldı
Taçsız Kral anıldı Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, ölümünün 23. yıl dönümünde anıldı.
13.09.2014 Galatasaray
Sabri pes etmiyor
Sabri pes etmiyor Prandelli’nin istemediği, tecrübeli oyuncu 29 gündür hiç idman kaçırmadan A2 takımıyla çalışıyor.
10.08.2014 Galatasaray
G.Saray'ın 56. patronu
G.Saray'ın 56. patronu Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı futbol takımının tarihindeki 56. teknik adam olacak.
6.07.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Ünder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent ünder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.