Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri!
Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri! Meteoroloji duyurdu! Sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. 32 ilde sağanak yağışlar görülecek. İllerde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Peki, Bugün yağmur var mı? Yağmur yağacak mı? Çarşamba günü yağmur var mı? Bu hafta sonu yağmur yağacak mı? 14 Haziran hava durumu tahminleri!
14.06.2022 Gündem
İstanbul'da yağmur ne zaman başlayacak? Bugün yağmur yağacak mı? AKOM’dan yağmur uyarısı!
İstanbul'da yağmur ne zaman başlayacak? Bugün yağmur yağacak mı? AKOM’dan yağmur uyarısı! İstanbul için yağmur uyarısı! AKOM duyurdu! Saat 15.00’ten sonra sağanak yağmur geliyor! İstanbul’da Lodosla birlikte, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. İBB yaşanabilecek tüm olumsuzluklar için alarm durumuna geçti. Yağışın Avrupa yakası Boğaz çevresi ile Anadolu yakası genelinde etkili olması bekleniyor. İşte AKOM’dan İstanbul için yapılan yağmur uyarısı…
7.04.2022 Gündem
Bugün yağmur var mı? İstanbul'a yağmur yağacak mı? AKOM uyardı!
Bugün yağmur var mı? İstanbul'a yağmur yağacak mı? AKOM uyardı! İstanbul’da hafta boyunca etkili olan bunaltıcı yaz sıcakları, bu geceden itibaren yerini daha serin ve yağmurlu bir havaya bırakmaya hazırlanıyor. İBB, kuvvetli yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı tedbirlerini aldı. Vatandaşlar da dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
6.08.2021 Gündem