Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı

Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı

Son dakika bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı haberi bulunmuştur. Tüm bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak... Hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası sokağa çıkma yasağı tekrar gelebilir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili, "Kapanalım çünkü rakamlar bizi buna zorluyor. Hafta sonları yeniden kapanalım çünkü bunu eğer şimdi yapmazsak sonrasında daha kötü, ağır, bunaltıcı, can yakıcı kısıtlamalarla karşılaşmamız vazgeçilmez olabilir." ifadelerini kullandı.
25.03.2021 Gündem
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller!
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller! Koronavirüsle mücadelenin 'Kontrollü Normalleşme' döneminin ilk hafta sonu yasağı başlıyor. Yeni kurallar belli oldu. Açıklanan normalleşme takvimine göre, hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkıyor. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanacak. Peki, Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller ve sokağa çıkma yasağı kalkan iller!
5.03.2021 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısıtlamalar hakkında yaptığı açıklamanın ardından gözler Kabine Toplantısı'na çevrilmişti, merakla beklenen yerinde karar dönemi kararları Kabine Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı?
2.03.2021 Gündem
Bu hafta sonu 14-15 Kasım sokağa çıkma yasağı olacak mı? İstanbul’da hafta sonu yasak var mı?
Bu hafta sonu 14-15 Kasım sokağa çıkma yasağı olacak mı? İstanbul’da hafta sonu yasak var mı? Bu hafta sonu İstanbul’da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Koronavirüs salgının artması sonrası peş peşe alınan tedbir kararlarına Sağlık Bakanı’nın uyarıları eklendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardı ardına koronavirüs uyarısı yapması en yüksek vaka sayısına sahip İstanbul’da sokağa çıkma yasağı iddialarını arttırdı. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek ‘’İstanbul’da hafta sonu yasak var mı?’’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, İstanbul’da bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
11.11.2020 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı tekrar gelecek mi?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı tekrar gelecek mi? Corona salgını etkisi yeniden tırmanışa geçti. Covid -19 vaka sayısındaki artış sokağa çıkma yasağı tartışmalarını gündeme getirdi. Türkiye’de özellikle bazı illerde artış, kısıtlamaların sadece bu illerde mi yoksa tüm ülkede tekrar başlayıp başlamayacağına yönelik araştırmalara neden oldu. Peki; bu sokağa çıkma yasağı tekrar mı başlıyor? Sokağa çıkma yasağı bu hafta vara mı?
8.09.2020 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, bitti mi? 6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı var mı?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, bitti mi? 6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağının ilan edilip edilmediği merak ediliyordu. 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme adımlarının atılması gözleri hafta sonları ilan edilen sokağa çıkma yasaklarına çevirdi. 6-7 Haziran’da sokağa çıkma yasağı var mı, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusuna yanıt aranıyor. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. İşte detaylar…
3.06.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı nerelerde geçerli, hangi şehirlerde var?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı nerelerde geçerli, hangi şehirlerde var? Corona virüsü salgını kapsamında 2 haftadır sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor. Kalabalık ortamların önünü kesmek için ilan edilen sokağa çıkma yasaklarının hafta sonları ilan edilmesi akıllara resmi tatil olan 23 Nisan ile birleştirilir mi? sorularını getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Nisan ile ilgili sorulan soruya, ‘’bu doğrultuda daha sonraki haftalarla ilgili karar Bilim Kurulu’nda gündeme gelmedi ama önümüzdeki haftalarda gelebilir. Bilim Kurulu bir karar merci değildir, tavsiye kararları alan bir kuruldur. 23 Nisan ile ilgili de gündeme gelmedi, haftaya gündem olabilir’’ şeklinde cevap verirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’na yönelik üç formülün ele alınacağı bildirildi. 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı olur mu? 23-24 Nisan ve hafta sonu (4 gün) yine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı iddialarına yönelik detaylar…
21.04.2020 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller açıklandı! Sokağa çıkma yasağı Türkiye genelinde mi? 17 19 Nisan sokağa çıkma yasağı detayları…
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller açıklandı! Sokağa çıkma yasağı Türkiye genelinde mi? 17 19 Nisan sokağa çıkma yasağı detayları… İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz hafta sonu 48 saatlik sokağa çıkma yasağı getirdi. Sokağa çıkma yasaklarının devam edip, etmeyeceğini merak eden vatandaşlar ‘’hangi illerde sokağa çıkma yasağı var?’’ ‘’bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı?’’ sorularını sormaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak?
14.04.2020 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Yılbaşında okullar tatil mi? 31 Aralık’ta okul var mı?
Yılbaşında okullar tatil mi? 31 Aralık’ta okul var mı? Yılbaşında okul var mı, 31 Aralık okullar tatil mi? Yılbaşına az bir süre kala öğrenciler ve velileri 31 Aralık Cuma günü okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Yılbaşı tatili yapmak isteyenler, hafta sonu tatilini 1 gün daha uzatmak isteyenler aram motorlarına yöneldi. Peki, yılbaşında okullar yarım gün mü? 31 aralık cuma günü okullar tatil mi?
29.12.2021 Eğitim
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde!
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde! Hafta içi gece sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısı sonrası sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz itibarıyla yasakların kaldırılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşı arama motorlarına, kararların detaylarını sorgulamaya yöneltti. En merak edilen de “Sokağa çıkma yasağı kalktı mı, gece sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi?” soruları oldu. İşte detayları…
22.06.2021 Gündem
Pazar günü alkol satışı var mı?
Pazar günü alkol satışı var mı? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte pazar günleri tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pek çok kişi de pazar günü alkol satışının yasak olup olmadığını araştırıyor. Pazar günü ile ilgili kısıtlamalar ile ilgili İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımlamıştı. Peki, Pazar günü alkol satışı var mı? Alkol yasağı var mı? İşte detaylar...
20.06.2021 Gündem
Babalar gününde sokağa çıkma yasağı var mı? Babalar Gününde mezarlıklar açık mı, babalar gününde yasak var mı?
Babalar gününde sokağa çıkma yasağı var mı? Babalar Gününde mezarlıklar açık mı, babalar gününde yasak var mı? Babalar Günü tarihi yaklaştı. Babalarının gününü kutlamak isteyenler kutlama mesajları ve hediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ederken, babası vefat edenler ise mezarlık ziyareti yapıp yapamayacaklarını merak ediliyor. Her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan babalar günü bu yıl sokağa çıkma yasağına denk geliyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma yasağının babalar gününde olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Babalar gününde sokağa çıkma yasağı var mı? Babalar Gününde mezarlıklar açık mı, babalar gününde yasak var mı?
16.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi?
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? 1 Haziran'dan itibaren başlayan kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Hafta sonu yasağı pek çok vatandaşın gündeminde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi merak ediliyor. Tedbirlerin esnetilmesiyle birlikte pek çok kişi pazar günleri yasakların devam edip etmediğimi araştırıyor. Peki, Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? Pazar günü sokağa çıkma yasağı saatleri...
12.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri ve günleri güncellendi. Hafta sonu cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne? Sorularına yanıt aranamaya başlandı. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içi akşam saat 22.00'a çekilen sokağa çıkma yasağının sabaha kadar devam edeceğini, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ise cumartesi günü 22.00'da başlayacağını, pazar günü de tüm gün yasak olacağını ve yasağın da pazartesi günü sabah saat 05.00'a kadar devam edeceğini açıkladı. İçişleri Bakanlığı da yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağının kapsamını paylaştı. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar…
1.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları! Milyonların beklediği Haziran ayı normalleşme tedbirleri açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de yeni kararlar alındı. Alınan kararlara göre koronavirüsle mücadelede normalleşme dönemi devreye alındı ve kısıtlamalar büyük oranda kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı sosyal hayatı kapsayan kararları tek tek açıklayan yeni bir genelge yayınladı. Genelgede seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar da bulunuyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat kısıtlaması var mı? Şehirler arası seyahat yasak mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı var mı? Seyahat izin belgesi zorunlu mu? İşte haziran ayı normalleşme tedbirleri ve seyahat yasağı ile ilgili merak edilenler..
1.06.2021 Gündem
Hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu yasakları neler? Cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı var mı?
Hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu yasakları neler? Cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Hükümet tarafından devreye alınan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri ile ilgili İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayımladı. Koronavirüs riskini yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, uygulamaya konulan genelgede Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar yer aldı. Genelgede hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler sıralandı. Peki, Hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu yasakları neler? Cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı var mı? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? İşte hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve Haziran ayı normalleşme genelgesi!
1.06.2021 Gündem
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı?
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısına çevrildi. Özellikle kafeler ve restoranlar 1 Haziran için alınması beklenen açılma kararını bekliyor. Yeme içme sektöründe 1 Haziran sonrası için alınacak kararlarda işletme sahipleri 24.00'e kadar hizmet verebilmeyi bekliyor. Sektör temsilcileri saat 21.00'e kadar izinli olunması durumunda ise sektöre çok büyük zarar gelebileceğini düşünüyor. Peki, 1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? 1 Haziran'da normalleşme olur mu? İşte normalleşme ile ilgili sektör temsilcilerinin beklentileri...
29.05.2021 Ekonomi
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi?
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? Türkiye genelinde Kademeli Normalleşme Tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşme döneminin ardından tam normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli Normalleşmenin 2 haftası sona ererken binlerce kişi şehirler arası seyahat yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Peki, Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı seyahat yasağı var mı? İşte seyahat yasağı ile ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı?
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Türkiye'de kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte hafta sonu kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pazartesi sabahı saat 05.00'te bitecek hafta sonu yasağında pek çok kişi yasakların kapsamını araştırıyor. Özellikle hafta sonu açık olan marketlerde alkol satışının yapılıp yapılmadığı çoğu kişinin merak ettiği konular arasında geliyor. Daha önce tam kapanmada alkol satışı kısıtlanmıştı. Peki, Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? İşte merak edilenler...
23.05.2021 Gündem
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, cumartesi pazar sokağa çıkmak yasak mı? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sokağa çıkma yasakları devam ediliyor. Kademeli normalleşmeye geçildi hafta içi 21.00-05.00 arası sokağa çıkmak yasak. Cuma günü 21.00'da başlayan kısıtlama nedeniyle çalışma izin belgesi olan vatandaşların dışında kişilerin dışarıya çıkması yasaklandı. İşte Bakanlık tarafından yayımlanan hafta sonu yasağı…
22.05.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi?
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? Türkiye kademeli normalleşme dönemine geçti. İçişleri Bakanlığı da yeni dönemin ayrıntılarını daha önce paylaşmıştı. Kademeli normalleşmede ilk hafta sonuna yaklaşılırken hafta sonu yasakları ve kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hafta sonu yasak var mı? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? İşte iller arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
20.05.2021 Gündem
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu?
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Bakanlık resmen açıkladı. Yarından itibaren geçerli olacak ve kalıcı normalleşmenin sağlanması için tedbirler denetlenecek. Türkiye'de tam kapanma dönemi sona ererken 17 Mayıs'tan itibaren yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili kafa karışıklığı vardı. İçişleri Bakanlığı tüm soru işaretlerini giderdi ve Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede kademeli normalleşme adım adım anlatıldı. Milyonlar 1 Haziran'a kadar devam edecek normalleşme sürecini merak ediyor. Özellikle bu süreçte sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar araştırılırken 18 yaş altı içi getirilen kısıtlamalar da en çok sorgulanan konular arasında geliyor. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri değişti mi? 18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? 8 yaş altı seyahat edebilir mi? 18 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı dolmuşa ve otobüse binebilir mi? İşte İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ve 18 yaş altı için getirilen yasaklar...
16.05.2021 Gündem
Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi?
Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi? Koronayla mücadele kapsamında yeni kararlar alındı. Türkiye 17 günlük tam kapanma sürecine girecek. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ülke genelinde sokağa çıkmak yasak. Kamu kurum ve kuruluşları hizmetin aksamaması için asgari personel seviyesi toplam personel sayısının %50'sini aşmayacak ölçüde şekilde uzaktan veya dönüşümlü olarak görev alacak memurlar belirleyecek. Peki, Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi?
27.04.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.