Bsh

Bsh

Son dakika BSH haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BSH ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BSH haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bsh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bsh gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 bsh haberi bulunmuştur. Tüm bsh haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
BSH Türkiye, resmi Ar-Ge Merkezi’nin 15. yılını kutluyor
BSH Türkiye, resmi Ar-Ge Merkezi’nin 15. yılını kutluyor BSH Türkiye, Türkiye’nin ilk resmi sertifikasına sahip Ar-Ge Merkezi’nin 15’inci yılını kutluyor. Global cirosunun yüzde 5,3’ünü Ar-Ge’ye ayıran şirketin Çerkezköy’deki merkezde her yıl 45’in üzerinde patentli ürün geliştiriliyor.
18.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Katliam gibi kaza! Bu araçtan sağ çıkan olmadı
Katliam gibi kaza! Bu araçtan sağ çıkan olmadı Mersin'in Akdeniz ilçesinde, TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.
22.07.2022 Yaşam
Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpan otomobil yandı
Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpan otomobil yandı Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpan otomobil, alev alarak kullanılamaz hale geldi. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.
22.07.2022 Yaşam
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi Fahiş fiyatlar ile ilgili son dakika gelişmesi! Evlenecek ya da evini yenileyecek olanları çok yakından ilgilendiriyor. Beyaz eşya fiyatlarındaki hızlı yükseliş ile ilgili Rekabet Kurumu'ndan önemli bir adım geldi. Yaklaşan düğün sezonu öncesinde Türkiye'nin önde gelen bir beyaz eşya üreticisinin, e-ticaret sektöründe hakim konumda olan yalnızca beş e-ticaret firması ile çalışacağını satış noktalarına duyurması düğün sezonu öncesi hem vatandaşta hem de diğer e-ticaret platformlarında şok etkisi yarattı.
8.05.2022 Ekonomi
Düğün konvoyunda rezalet olay! Anayolu trafiğe kapatıp...
Düğün konvoyunda rezalet olay! Anayolu trafiğe kapatıp... Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolu trafiğe kapatarak, havaya silahla ateş edip yüksek sesle müzik yayını yapan düğün konvoyu sürücülerinden 1 kişi gözaltına alındı. 6 otomobil sürücüsüne ise trafik ekiplerince işlem yapıldı.
7.05.2022 Yaşam
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
Profilo iflas mı etti? Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu, sahibi kim?
Profilo iflas mı etti? Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu, sahibi kim? Profilo iflas mı etti? Profilo Holding için iflas kararı verildi. Profilo'nun eski avukatı Sümer Altay’ın, vekâlet ücreti için açtığı davada Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı çıktı. Peki ,Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu kim?
18.11.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, küresel ısınmanın sadece insan yaşamını değil, bütün ekosistemi etkilediğini ve tabiatın dengesini bozduğunu belirterek, "Birçok canlı türü yok olmakta, emanet aldığımız dünya, çocuklarımıza eksilerek kalmaktadır. Dünya bir bütün. Biz, insanoğlu da onun emanetçisiyiz. Yüksek bir çevre ahlakıyla onu korumalı, emaneti eksiksiz teslim etmek için etkin çevre politikaları geliştirmeli ve uygulamalıyız." dedi.
15.10.2021 Gündem
Gençlere 'kodlama öğrenin' tavsiyesi
Gençlere 'kodlama öğrenin' tavsiyesi Türkiye’de teknoloji sektöründe yetenek açığını kapatmayı hedefleyen sosyal girişim Kodluyoruz'un Program Direktörü Gizem Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yazılım sektörünün, diğer sektörlerle karşılaştırıldığında genç nüfusun istihdam edilebileceği sektörler arasında ilk sıralarda yer aldığını söyledi.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Dev şirketten flaş karar! Yunanistan'dan Türkiye'ye taşıyor
Dev şirketten flaş karar! Yunanistan'dan Türkiye'ye taşıyor Yunanistan'da faaliyet gösteren Bosch Siemens Hausegerate (BSH) - Pitsos'un üretim operasyonlarını Türkiye'ye taşıyacağı bildirildi.
14.10.2020 Dünya
Türkiye - Hollanda: 65-72
Türkiye - Hollanda: 65-72 Haziran ayında 2020 olimpiyat kotası için mücadele verecek A Milli Erkek Basketbol Takımımız onun öncesinde, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için sahaya çıktı. D Grubu’nda yer alan Türkiye açılış maçında Hollanda’ya 65-72 mağlup oldu. Ay Yıldızlılar ikinci maçında 24 Şubat’ta İsveç’in konuğu olacak.
22.02.2020 Basketbol
Doğan Medya'nın Demirören'e satışına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı
Doğan Medya'nın Demirören'e satışına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı Rekabet Kurulunca, Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemine izin verildi.
8.05.2018 Gündem
Çerkezköy tasarımları dünyaya satılıyor
Çerkezköy tasarımları dünyaya satılıyor Berlin’de düzenlenen IFA fuarına ağ bağlantı teknolojisi ile “Sorunsuz bir yaşam için çözümler sunan” ürünlerini tanıtan BSH’ın Ev Aletleri CEO’su Karsten Ottenberg: “Çerkezköy’deki 300 Türk mühendis dünya için ürün tasarlıyor. Türk şirketi gibiyiz. Yatırımlarımız devam edecek”
8.09.2017 Ekonomi
Adana ve Karaman'da kaza: 10 ölü
Adana ve Karaman'da kaza: 10 ölü Karaman'da, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Adana'da meydana gelen kazada ise 4 kişi hayatını kaybetti...
4.08.2017 Yaşam
Türkiye’de en hızlı finans sektörü dijitalleşiyor
Türkiye’de en hızlı finans sektörü dijitalleşiyor Özel sektörün dijitalleşme performansı açıklandı...
19.11.2015 Ekonomi
Türk kahvesini dünyaya Alman Bosch içirecek
Türk kahvesini dünyaya Alman Bosch içirecek BSH Ev Aletleri, Türk mühendislerin geliştirdiği Türk kahvesi makinesini pazara sunacak. BSH Ev Aletleri Türkiye CEO’su Norbert Klein, “Türkiye’nin bu değerini dünyaya çok güçlü tanıtacağız” dedi.
9.09.2015 Ekonomi
Otoyollarda otomatik pilot sistemi geliyor
Otoyollarda otomatik pilot sistemi geliyor Bosch, otoyollarda otomatik pilotlar için 2000 mühendis çalıştırdığını açıkladı
14.05.2015 Arşiv
Dünya devi düğmeye bastı! Türkiye'de...
Dünya devi düğmeye bastı! Türkiye'de... Nisan 2015, Avrupa’nın bir numaralı ve dünyanın en büyük beyaz ev eşya üreticilerinden BSH Grubunun Afrika, Orta Doğu, Orta Asya, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’yı kapsayan bölgesel merkezi BSH Türkiye, sorumlu olduğu bölgelerdeki satış ve üretim artışında elde ettiği başarıdan ötürü Çerkezköy fabrikalarındaki yatırımlarını artırma kararı aldı...
24.04.2015 Ekonomi
Sigorta priminde devrim!
Sigorta priminde devrim! Temsil ettikleri sektörlerde Türkiye’nin en büyük sanayi devlerinin işyerlerinin üye olduğu ve varlıklarının toplamı milyarlarca lirayı bulan iki işveren sendikası MESS ve TTSİS, sosyal güvenlik primi teşviki olarak tanımlanabilecek bir uygulamaya gitti...
17.03.2015 Ekonomi
Bosch yatırım değil
Bosch yatırım değil BSH Grubu, 87 ülke ve 8 üretim tesisinin sorumluluğunu bağlayarak yeni bölgesel üs olarak seçtiği Türkiye’ye Ar-Ge için 200 milyon euro daha yatırım yapma kararı aldı
28.11.2014 Ekonomi
FLAŞ!  Dev firma iflas etti!
FLAŞ! Dev firma iflas etti! Düştüğü sıkıntılı durumdan kurtulmak için 5 yıldır uğraşan Profilo Telra’ya kötü haber geldi.
28.04.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bsh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bsh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.