Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu
Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu Önceki gün Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Türkiye'de yaşanan deprem ve sel felaketlerinin ardından eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu belirtti.
17.03.2023 Magazin
Telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Ücret alınmayacak
Telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Ücret alınmayacak Telefon kullanan herkesi kapsıyor. Ücret alınmıyor... Telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu nedenle herhangi bir bozulma veya çalınma gibi durumlarda problemler ortaya çıkabilir. Yere düşme, sıvı teması, hırsızlık gibi olumsuzluklara karşı cep telefonları sigorta kapsamına alınabiliyor. Tabii bu durumda dikkat edilmesi gereken noktalar var...
8.07.2021 Gündem
Bozulmadan 1 yıl saklanabilecek!
Bozulmadan 1 yıl saklanabilecek! ABD'de buzdolabında bir yıla kadar bozulmadan muhafaza edilebileceği iddia edilen yeni bir elma çeşidi satışa sunuldu.
1.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Tarih verildi: Türkiye'de kuraklık...
Tarih verildi: Türkiye'de kuraklık... İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevinç Sırdaş, Türkiye’deki su kaynaklarının azalması, çölleşme ve buna bağlı ekolojik bozulmaların, küresel ısınmanın olumsuz yönlerinden etkilenmeye başlandığının göstergesi olduğunu belirterek, "Senaryolara göre, Türkiye’de kuraklık, gelecek 2080-2099 yılları arasında artacak." dedi.
29.09.2021 Gündem