Bosna-Hersek

Bosna-Hersek

Son dakika Bosna-Hersek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bosna-Hersek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bosna-Hersek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bosna-Hersek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bosna-hersek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.570 bosna-hersek haberi bulunmuştur. Tüm bosna-hersek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 İddaa
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 İddaa
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri Denis Becirovic, Zeljka Cvijanovic ve Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina ile görüştü.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Transferde son dakika gelişmesi! Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i kiralık olarak kadrosuna kattı
Transferde son dakika gelişmesi! Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i kiralık olarak kadrosuna kattı Ara transfer döneminde takıma takviyelere devam eden Fenerbahçe, İtalyan ekibi Milan'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Rade Krunic'i satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.
13.01.2024 Fenerbahçe
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'de Edin Dzeko, milli arada yeniden doğdu! Özel program...
Fenerbahçe'de Edin Dzeko, milli arada yeniden doğdu! Özel program... Sezon başından bu yana üç kulvarda 20 maça çıkan Sarı-lacivertli ekibin 37 yaşındaki yıldızı, lige verilen arada önce Bosna Hersek milli takımından affını istedi. 4 günlük bir dinlenmenin ardından performans arttırıcı özel bir çalışma programı uygulayarak formunu yükseltti. Dzeko, pazar günkü Karagümrük karşılaşmasında da 2 maçlık gol hasretini dindirmek için sahaya çıkacak.
25.11.2023 Şampiy10
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Play-Off Turu kura çekimi yapıldı.
23.11.2023 Futbol
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'deki saldırıların halen devam etmesinin utanç verici olduğunu belirterek, "Daha da vahim olan İsrail üzerinde nüfus sahibi Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmeleridir. Batı dünyasını Gazze'de alenen işlenen insanlık suçuna ortak olmamaya çağırıyorum" dedi.
16.11.2023 Gündem
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
16.11.2023 İddaa
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller…
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller… EURO 2024 Elemeleri’nde son hafta maçlarına girilirken heyecan iyice artmış durumda. Ev sahibi Almanya dışında geçtiğimiz ay oynanan maçlar sonunda EURO 2024 bileti alan diğer 8 takım da belli olmuştu. 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak olan turnuva için şu anda 15 bilet boş durumda. Son hafta maçları sonrası turnuvaya katılacak 12 takım daha belli olacak. Kalan 3 takım ise Uluslar Ligi’nde oynanacak Play-off maçları sonunda belirlenecek.
16.11.2023 İddaa
Bakan Fidan'dan Batı'ya sert tepki: Filistinlilere dayanışma gösterilerinin engellenmesi çifte standart
Bakan Fidan'dan Batı'ya sert tepki: Filistinlilere dayanışma gösterilerinin engellenmesi çifte standart Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda, "Avrupa Birliği (AB) küresel oyuncu olmak istiyorsa genişlemeyi jeostratejik bir mesele olarak algılamalı. Filistinlilerle dayanışma gösterilerinin engellenmesi çifte standart" dedi.
2.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması TBMM Başkanı Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, içinde bulunan üniversitenin kuruluş günlerini, hatta kuruluşundan önceki günlerini hatırlayan birisi olarak 20 yılda ne kadar büyük mesafe alındığını ne kadar verimli sonuç elde edildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
2.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliya İzzetbegoviç mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliya İzzetbegoviç mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bosna-Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i vefatının yıl dönümünde hasretle, rahmetle yâd ediyorum." dedi.
19.10.2023 Gündem
Dzeko'yu hiç böyle görmediniz! Halil Umut Meler isyan ettirdi, penaltıyı duyunca çıldırdı
Dzeko'yu hiç böyle görmediniz! Halil Umut Meler isyan ettirdi, penaltıyı duyunca çıldırdı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçında Bosna Hersek ile Portekiz karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Halil Umut Meler yönetirken, beşinci dakikada Fenerbahçe'nin yıldız ismi Edin Dzeko ile bir tartışma yaşadı. İşte detaylar...
17.10.2023 Fenerbahçe
Portekiz ilk yarıda 5’ledi, Misli’de 2 maçta 97 bin 473 TL kazandı!
Portekiz ilk yarıda 5’ledi, Misli’de 2 maçta 97 bin 473 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli daha yüksek oranlarla kazandırıyor… Bir Misli üyesi dün oynanan EURO 2024 Elemeleri maçları arasından 2 maçlık bir kupon oluşturdu. 2.22 ve 10.45’lik oranlara oynayan üye toplamda 23.20 oranlı bir kupon yaptı.
17.10.2023 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
16.10.2023 İddaa
Bosna Hersek - Portekiz maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Bosna Hersek - Portekiz maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz, Edin Dzeko komutasındaki Bosna Hersek'le kozlarını Zenika'da paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
16.10.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Bosna-Hersek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bosna-hersek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.