Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin resmi ziyareti sonrası ortak açıklamalarında bulunarak, "Bu seyahatin ardından 30 bin faz aşıyı Bosna Hersek'e göndereceğiz. Koronavirüs şartlarına rağmen 15 Kasım 2020 tarihinde yerle seçimlerin başarıyla gerçekleştirilmiş olması takdire şayandır. Türkiye olarak Bosna Hersek'in huzur ve istikrarına çok büyük önem veriyoruz. Devlet Başkanlığı Konseyi'nin başkanı ve kıymetli üyeleriyle ikili ilişkilerimizi tüm yönleriyle istişare ettik." dedi.
16.03.2021 Gündem
Cami imamının aracını ateşe verdiler!
Cami imamının aracını ateşe verdiler! Bosna Hersek'in orta kesimlerindeki Kiseljak'a bağlı bir köyde, kimliği belirsiz kişiler cami imamının aracını ateşe verdi.
21.09.2017 Dünya
Saraybosna'da hava kirliliğine tek-çift plaka önlemi
Saraybosna'da hava kirliliğine tek-çift plaka önlemi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da etkili olan hava kirliliği sebebiyle araçlar plakalarının sonundaki rakamlara göre dönüşümlü olarak trafiğe çıkacak.
25.12.2016 Dünya
İki ülkeden acil çağrı!
İki ülkeden acil çağrı! Tarihlerindeki en büyük sel felaketine uğrayan Balkanlarda Sırbistan ve Bosna Hersek su baskınlarının yaşandığı bölgelerde mahsur kalan insanların kurtarılması için uluslararası yardım çağrısı yaptılar. Sular çekilmeye başladı ama yetkililer tehlikenin sürdüğünü söylüyorlar.
19.05.2014 Dünya