Bordo Bere

Bordo Bere

Son dakika BORDO BERE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BORDO BERE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BORDO BERE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bordo Bere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bordo bere gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 bordo bere haberi bulunmuştur. Tüm bordo bere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 18 bin 313, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde ise 1 Ocak'tan bugüne 1631 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.08.2021 Gündem
Birbirlerine siper oldular! 'Allahaısmarladık aslanlarım...'
Birbirlerine siper oldular! 'Allahaısmarladık aslanlarım...' Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe Kartal-2 Harekatı kararlılıkla sürüyor. Harekatta şehit olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun, Muhabere Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler ve Muhabere Astsubay Kıdemli Başçavuş Harun Turhan, Ankara'da son yolculuklarına uğurlandı. Gara'daki sıcak çatışmanın detayları ortaya çıktı. Çatışmada şehitlerin kahramanlık destanı yazarak birbirlerine siper oldukları ortaya çıktı.
13.02.2021 Gündem
Bordo bereliler yeminlerini etti!
Bordo bereliler yeminlerini etti! Dünyanın en saygın ve zorlu kursları arasındaki Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Korgeneral Metin Gürak'ın katıldığı törenle bordo berelerini taktı.
21.06.2019 Gündem
‘Eşek arısı’ buluyor bordo bere vuruyor
‘Eşek arısı’ buluyor bordo bere vuruyor TSK, terör operasyonlarında 'eşek arısı' olarak anılan 'mini drone'ları kullanmaya başladı.
14.01.2018 Gündem
"Bordo bereye" rekor müracaat
"Bordo bereye" rekor müracaat Özel Kuvvetler Komutanlığının personel ihtiyacının karşılanması için Milli Savunma Bakanlığınca gerçekleştirilen muvazzaf subay ve astsubay alımı yoğun ilgi gördü
29.09.2021 Gündem
Başarısız bordo bereli ihraç edilecek
Başarısız bordo bereli ihraç edilecek Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan 678 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre, Özel Kuvvetler Komutanlığına dışarıdan alınanlardan eğitimlerde başarılı olamayanların Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiği kesilecek
29.09.2021 Gündem
'Bordo bere'ye yoğun ilgi! 4 günde 7 bin 929 kişi...
'Bordo bere'ye yoğun ilgi! 4 günde 7 bin 929 kişi... Özel Kuvvetler Komutanlığının dışarıdan ilk defa yaptığı personel alımı yoğun ilgi gördü. Bordo bereli olabilmek için 4 günde 7 bin 929 kişi başvurdu.
29.09.2021 Gündem
Murat Karayılan öldü iddiası!
Murat Karayılan öldü iddiası! Murat Karayılan öldü haberi sosyal medya konuşuluyor...
29.09.2021 Gündem
Bordo bereliler o bölgeye girdi
Bordo bereliler o bölgeye girdi Diyarbarkır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyonlar 50’inci gününde devam ederken, Hasarlı ve Fatihpaşa Mahallesi’nde teröristlerin sözde karargah olarak kullandığı bölgeler ablukaya alındı.
29.09.2021 Gündem
Bordo bereliler Sur'da ama...
Bordo bereliler Sur'da ama... Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Sur'a giden bordo berelilerle ilgili CNN Türk ekranlarına açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Kayıp bordo berelilere ulaşıldı
Kayıp bordo berelilere ulaşıldı Dün gece kayıp tim bordo berelilere bugün ulaşıldı. Bordo berelilerin şehit arkadaşlarının intikamını almak için telsizlerini kapattıkları ve çatışmaya girerek 73 teröristi etkisiz hale getirdikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel 'Bordo Bereliler'i denetledi
Necdet Özel 'Bordo Bereliler'i denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yurt genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı denetledi...
29.09.2021 Gündem
60 Bordo Bereli o köye girdi iddiası
60 Bordo Bereli o köye girdi iddiası Suriye topraklarındaki Ayyaşe köyünden Kilis'teki askerlerimize IŞİD tarafından yapılan saldırıdan sonra TSK hemen karşılık verdi...
29.09.2021 Gündem
TSK'da yeni dönem başladı
TSK'da yeni dönem başladı Milli Savunma Bakanlığınca bir süredir yürütülen çalışmanın tamamlanmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinde yeni bir uygulama hayata geçti. Diğer ordular ve yurt dışındaki örnekleri dikkate alınarak detaylıca yapılan çalışma sonrasında "karacılar", harici kıyafet olarak adlandırılan resmi üniforma ile şapka yerine bere kullanmaya başladı.
1.02.2020 Gündem
Onur Kıvrak ve Servet Çetin antrenmanda tartışma yaşadı
Onur Kıvrak ve Servet Çetin antrenmanda tartışma yaşadı Trabzonspor'un son antrenmanında Onur Kıvrak ile antrenör Servet Çetin arasında bir tartışma yaşandı
9.01.2018 Trabzonspor
Milano’dan erkek modası raporu!
Milano’dan erkek modası raporu! Erkek modasının nabzını tutan Milona Erkek Moda Haftası’nda düzenlenen defileler gelecek kışa dair anekdotlar verdi. Erkekler bol aksesuar kullanıp, koyu renkleri tercih edecek.
23.01.2015 Magazin
YPG saflarındaki bordo-mavi atkılılar kafa karıştırdı!
YPG saflarındaki bordo-mavi atkılılar kafa karıştırdı! Kobani’de YPG saflarında IŞİD’e karşı savaşan Devrimci Trabzonsporlular Grubu’nun lideri Vahap Güven’in çatışmada ölmesinin ardından, sosyal medyada aynı saflarda çarpışan bordo-mavi bere ve atkılı kişilerin fotoğrafları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
'82'nin sırrı belli oldu!
'82'nin sırrı belli oldu! Taraftarlar öğrenince ikiye bölündü
13.12.2012 Futbol
Ergenekon’da bu kez Veli Küçük konuşacak
Ergenekon’da bu kez Veli Küçük konuşacak Ergenekon davasında savunma sırası Emekli Tuğgeneral Veli Küçük’e geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bordo Bere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bordo bere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.