Bomba İddia

Bomba İddia

Son dakika bomba iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.462 bomba iddia haberi bulunmuştur. Tüm bomba iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia Barcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanyol devinde gündeme gelen son isim, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard oldu.
31.01.2024 Süper Lig
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Dilan Polat ile Engin Polat arasındaki telefon görüşmesi sızdı! Dilan Polat ile ilgili bomba iddia kayıtlara geçti
Dilan Polat ile Engin Polat arasındaki telefon görüşmesi sızdı! Dilan Polat ile ilgili bomba iddia kayıtlara geçti Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti Türkiye'nin gündeminde olmaya devam ediyor.. Polat soruşturması ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan dava ile ilgili son dakika bilgileri de geliyor. Son olarak Dilan Polat ve Engin Polat arasında gerçekleşen telefon görüşmesi ile ilgili ayrıntılar sızdı. İşte Polat çifti arasında yaşananlar...
24.11.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Magazin
Alina Boz -  Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı...
Alina Boz - Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı... Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası var.
10.09.2023 Magazin
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur ANKASAM Avrasya uzmanı Dr. Sabir Askeroğlu, “Prigojin'in ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur. Prigojin, Putin iktidarı için bir sorun haline gelmişti. Moskova seferinin cezasız kalması diğer siyasi güçler nezdinde Putin'in saygısını zedelemişti. Prigojin'in davranışının bir bedeli olmalıydı. Bu karar da onun bir sonucuydu” dedi.
24.08.2023 Dünya
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu Dilan Çiçek Deniz katıldığı davette değişen yüzüyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun gözleri ve çenesine estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Instagram hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak bu iddiaları yalanlamıştı.
28.07.2023 Magazin
Dorukhan Toköz Beşiktaş'a Salih Uçan İtalya'ya mı?
Dorukhan Toköz Beşiktaş'a Salih Uçan İtalya'ya mı? Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Salih Uçan'ın Serie A takımlarından Sassuolo'yla görüştüğü ortaya çıkarken, Şenol Güneş'in orta sahadaki olası boşluğu Trabzonspor'la sözleşmesini fesheden Dorukhan Toköz'ü düşündüğü bildirildi.
18.07.2023 Beşiktaş
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro İspanya’da Barcelona Kulübü’nün muhabirliğini yapan gazeteci Toni Juanmarti’nin iddiasına göre Arda Güler’in transferi, futbolcuya verilecek para hariç Real Madrid’e 50 milyon Euro’dan fazla paraya mal oldu.
7.07.2023 Futbol
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.
2.06.2023 Galatasaray
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi! Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer uçakları da inmeye başladı. Şimdiden yeni sezon yapılanmalarını gerçekleştiren ekipler iddialı isimleri kadrolarına katmak için yoğun mesai harcıyorlar. Sezonun ilk bombası gerçekleşti ve yeni transfer İstanbul'a geldi.
2.06.2023 Trabzonspor
Galatasaray hızlı başladı, bomba iddia geldi! İstanbul'da kritik görüşme
Galatasaray hızlı başladı, bomba iddia geldi! İstanbul'da kritik görüşme Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefiyle yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın önemli bir takviye adına İstanbul'da transfer görüşmelerinde bulunduğu öğrenildi.
2.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve İtalya'daki ilk sezonunda Güney ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşayan Kim Min Jae, yeni takımına imza atmak üzere. Güney Koreli yıldızın evi bile tutulurken bonservis bedeli ortaya çıktı.
22.05.2023 Fenerbahçe
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın"
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın" Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile ateşli sahneleri dikkat çekiyordu. Yeni boşanan Özdemir hakkında Pınar Eliçe boşanma hakkında bir iddiada bulundu. Eliçe iddiasını Oğuzhan Koç'un ailesinin yakınlarına dayandırdı.
21.05.2023 Magazin
Xavi yeni İniesta'sını Fenerbahçe'de buldu! İspanya basınından bomba iddia
Xavi yeni İniesta'sını Fenerbahçe'de buldu! İspanya basınından bomba iddia Bu sezon La Liga'da resmi olarak şampiyonluğunu ilan etmese de en yakın takipçisi Atletico Madrid'e 13 puan fark atan Barcelona Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başarılı teknik direktör Xavi'nin yeni İniesta'yı Sarı Lacivertli takımda bulduğu ifade edilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin haziran ayında resmiyet kazanacağı bildirildi.
9.05.2023 Galatasaray
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023 Magazin
Galatasaray'la ilgili İtalyan gazeteciden bomba iddia! Devlerle yarışa girdi
Galatasaray'la ilgili İtalyan gazeteciden bomba iddia! Devlerle yarışa girdi Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Galatasaray, gelecek sezonunda transfer çalışmalarını sessiz sedasız yürütüyor. Gazeteci Fabrizio Romano, sarı - kırmızılıların ilgilendiği oyuncuyla ilgili sürpriz bir haber paylaştı.
6.05.2023 Galatasaray
Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden
Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hulk'ta hayal kırıklığı yaşarken, Başkan Murat Sancak Bakayoko transferinin de olumsuz sonuçlandığını açıkladı.
1.02.2023 Adana DemirSpor
Fenerbahçe’yi deviren Okan Buruk hakkında bomba iddia: Doğum gününü göremez
Fenerbahçe’yi deviren Okan Buruk hakkında bomba iddia: Doğum gününü göremez Önce Beşiktaş’ı 2-1’le geçen, ardından Başakşehir’i gole boğan ve son olarak Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 yenen Galatasaray’da Okan Buruk’un büyük maçlardaki performansı göz doldururken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler’in başarılı teknik adam hakkında canlı yayında sarf ettiği sözler sarı kırmızılı cephede bomba etkisi yarattı.
10.01.2023 Galatasaray
Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş karar!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş karar! Süper Lig'in 15'nci haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka öncesi düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, sarı-lacivertli taraftarların maça alınmamasına karar verildi.
16.12.2022 Trabzonspor
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti 2022 Dünya Kupası'nda gözler oynanacak olan Arjantin-Fransa maçı öncesi iki takımda da beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arjantin yıldız futbolcunun sakatlığı nedeniyle endişe yaşarken, Fransa ise 3 futbolcusundan gelen haberle sarsıldı.
16.12.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Bomba İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.