Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dorukhan Toköz Beşiktaş'a Salih Uçan İtalya'ya mı?

Dorukhan Toköz Beşiktaş'a Salih Uçan İtalya'ya mı?

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Salih Uçan'ın Serie A takımlarından Sassuolo'yla görüştüğü ortaya çıkarken, Şenol Güneş'in orta sahadaki olası boşluğu Trabzonspor'la sözleşmesini fesheden Dorukhan Toköz'ü düşündüğü bildirildi.

Dorukhan Toköz Beşiktaş'a Salih Uçan İtalya'ya mı?

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte performansını artıran ve A Milli Takım'a yükselen Salih Uçan'la ilgili bomba iddia ortaya atıldı.

47 MAÇTA, 11 GOLE DİREKT KATKI

2021-22 sezonunun başında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı forma ile toplam 47 maça çıkarken, 3 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. 2014-15 sezonunun başında Fenerbahçe'den Roma'ya kiralık olarak transfer olan deneyimli orta saha oyuncusu, daha sonra Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Uçan ayrıca İsviçre'nin Sion ekibi ve Serie A temsilcisi Empoli'de de top koşturmuştu.

"HEDEFLERİME ULAŞTIĞIM BİR YIL OLDU"

Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Salih, “Geçen sezon benim için hedeflerime ulaştığım bir sezon oldu. İlk geldiğim yıl istediklerimi veremedim. Açıkçası istediğim oyun sistemini de bulamadım. Kendime olan güvenim tamdı. Özelliklerimi ve kapasitemi çok iyi biliyorum. Yaş olarak da artık tecrübeli bir oyuncuyum. Valerien Ismael hoca döneminde defansif olarak iyiydim. Şenol hocamızın gelişi ile birlikte hücümsal gücümü de sahaya yansıtmaya başladım.

Haberin Devamı

"8 NUMARA OYNAMAYI DAHA ÇOK SEVİYORUM"

Gol ve asistlerim ile takıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Ben; 6 ve 8 numarada oynayabiliyorum. Ama 8 numara oynamayı çok daha fazla seviyorum. 6 numara oynadığınızda defansın önünü toplaman, fazla hücuma çıkmaman gerekiyor. Tabii bunun da güzel yanı daha çok topla buluşuyorsun, daha çok oyun kuruyorsun. Ama 8 numarada da asist ve gole daha yakın oluyorsun. Bunun benim oyun stilime daha uygun olduğunu düşünüyorum” dedi.

SASSUOLO, SALİH UÇAN'I LİSTESİNE ALDI

Salih Uçan ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Calciomercato'nun haberine göre; Serie A ekibi Sassuolo, Salih Uçan'ı kadrosuna katmak istiyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Davide Frattesi'yi Inter'e gönderen yeşil-siyahlı ekibin bu bölgeye bir transfer yapmak istediği belirtilirken, milli futbolcunun listedeki ilk isim olduğunun altı çizildi. Haberde ayrıca İtalyan ekibinin kısa süre içerisinde resmi girişimlerine başlayacağının altı çizildi.

Haberin Devamı

Dorukhan Toköz Beşiktaşa Salih Uçan İtalyaya mı