Bolu'daki kırılma büyük Marmara depremini tetikler mi? Uzman isimden kritik açıklama geldi
Bolu'daki kırılma büyük Marmara depremini tetikler mi? Uzman isimden kritik açıklama geldi Bolu’daki 4.8’lik depremin öncü olup olmadığı merak konusu olurken, uzmanlar daha büyük bir depremi tetiklemesinin söz konusu olup olmadığını açıkladılar.
17.03.2023 Gündem
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında!
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında! Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Deprem bölgedeki dükkanların güvenlik kamerasına yansıdı.
16.03.2023 Vatan TV
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası!
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası! Bolu'da 4,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul ve Ankara'dan da hissedildi. Saat 13.55'teki depremin derinliği 8,13 kilometre olarak kaydedildi. Söz konusu depremin ardından Bolu depremi İstanbul depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Bolu deprem ve fay hattı risk haritası…
16.03.2023 Gündem