Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Son dakika Bölgesel Amatör Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bölgesel Amatör Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bölgesel Amatör Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bölgesel Amatör Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bölgesel amatör lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 bölgesel amatör lig haberi bulunmuştur. Tüm bölgesel amatör lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı Zonguldak’ta Süper Amatör Lig'de Çaycumaspor ile İhsaniyespor arasında oynanan müsabakanın orta hakemliğini Yunus Emre Yüksel yaparken, yardımcı hakemliğini ise kardeşi Emir Yüksel yaptı.
5.03.2024 Futbol
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde!
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Kasapoğlu, stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltı'nda amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.
5.05.2023 Göztepe
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Lale Orta ile yola devam etme kararı aldı.
23.03.2023 Futbol
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek...
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek... TFF, Süper Lig'den bu sezon 4 takımın yerine 2 takımın düşürüleceğini açıkladı.
22.03.2023 Süper Lig
Bir acı haber daha! Aynı takımda 4.vefat
Bir acı haber daha! Aynı takımda 4.vefat Türkiye Futbol Federasyonu; Saruhan Bolat, Taner Kahriman ve Hakan Doğan'dan sonra Kahramanmaraş İstiklal Spor'da forma giyen bir başka oyuncu Burhanettin Sever'in de depremde hayatını kaybettiğini açıkladı
12.02.2023 Futbol
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı Kağıthane'de, İstanbul Bayburtspor 1918 SK ile Bilecik 1969 SK arasında oynanan maçta iki takım taraftarı birbirine girdi. Maçın ardından stattan ayrılan Bilecikspor taraftarını taşıyan otobüse silahlı saldırı gerçekleşti. İki takım taraftarlarının kavga görüntüleri ve silahlı saldırı anı kameralara yansıdı.  
12.10.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor?
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor? Ümraniyespor satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketin, Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'u satın almak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Peki, Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim?
3.06.2022 Şampiy10
Augustinsson'la görüştüler Eren Elmalı için atağa geçtiler
Augustinsson'la görüştüler Eren Elmalı için atağa geçtiler Sevilla'nın İsveçli sol beki Augustinsson'la ilgilenen ve Monchi'yle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı için de girişimlerini sürdürüyor.
27.05.2022 Kasımpaşa Spor
Amatör maçta kaos! Taraftarlar birbirine girdi, çevik kuvvet müdahale etti
Amatör maçta kaos! Taraftarlar birbirine girdi, çevik kuvvet müdahale etti Bursa’da amatör maçta taraftarlar arasında kavga çıktı. Tekme ve tokatların havada uçtuğu kavgayı çevik kuvvet polisleri ayırdı.
9.03.2022 Gündem
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Volkan Şen BAL Ligi'ne gidiyor! Yeni adresi...
Volkan Şen BAL Ligi'ne gidiyor! Yeni adresi... Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'da top koşturan Volkan Şen Görükle İpekspor'la anlaşmak üzere.
27.10.2021 Futbol
Oğlunu boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski futbolcu Cevher Toktaş: Sevmediğim için öldürdüm
Oğlunu boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski futbolcu Cevher Toktaş: Sevmediğim için öldürdüm Bursa'da, 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş'ı tedavi gördüğü hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş'ın (34) yargılanmasına devam edildi. Karakolda öldürdüğünü itiraf eden mahkemede öldürmediğini söyleyerek beraatini isteyen Toktaş'ın talebi mahkemece reddedildi. Olay günü hastanede görev yapan bir hekimin, tanık olarak dinlenilememesi nedeniyle duruşma ertelendi.
6.10.2021 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
TFF kararını verdi! Bölgesel Amatör Lig'ler mayıs ayına ertelendi
TFF kararını verdi! Bölgesel Amatör Lig'ler mayıs ayına ertelendi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Nisan'da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig'in mayıs ayının son haftasına ertelendiğini duyurdu.
9.04.2021 Futbol
Bölgesel Amatör Ligler için açılış müjdesi! 17 Nisan’da başlıyor...
Bölgesel Amatör Ligler için açılış müjdesi! 17 Nisan’da başlıyor... Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını açıkladı.
26.02.2021 Futbol
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendim
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendim Bursa'da, oğlu Kasım'ı (5) yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş’ın (33) yargılandığı davada, ifadesi alınan Cevher Toktaş’ın eşi Semanur Toktaş, "Adli Tıp raporu geldikten sonra ve Cevher’in unutkanlıklarını düşününce onun öldürdüğünden şüphelendim" dedi. Mahkeme heyeti, olay günü hastanede çalışan 2 doktorun tanık olarak dinlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
21.12.2020 Gündem
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti!
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti! İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Bayraklı ilçesi 258’inci Sokak’ta yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazı altından yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler, yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.
26.11.2020 Futbol
TFF, amatör müsabakaların başlangıç tarihini açıkladı!
TFF, amatör müsabakaların başlangıç tarihini açıkladı! TFF, amatör liglerin 2021 Ocak ayı sonunda başlatılmasına karar verildiğini duyurdu.
31.10.2020 Futbol
Ümit Karan 9 yıl sonra futbola geri döndü
Ümit Karan 9 yıl sonra futbola geri döndü Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor, G.Saraylı eski futbolcu Ümit Karan'ı renklerine bağladı.
2.09.2020 Futbol
BAL kulüpleri: 2'nci sırada olan takımlar da üst lige çıkarılsın
BAL kulüpleri: 2'nci sırada olan takımlar da üst lige çıkarılsın Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglerle ilgili tescil kararını protesto etti. Kulüpler adına basın açıklamasında bulunan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, sadece lider takımların üst lige çıkarılmasının adaletsizlik olduğunu savunarak, "BAL'da 2'nci sırada olan takımların da bir üst lige çıkarılmasını talep ediyoruz" dedi.
21.07.2020 Futbol
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.
8.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bölgesel Amatör Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bölgesel amatör lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.