Boğulmak

Boğulmak

Son dakika boğulmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğulmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğulmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğulmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğulmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 boğulmak haberi bulunmuştur. Tüm boğulmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Denizin ortasında balıkçıların ağına bu kez balık değil yavru ayı takıldı
Denizin ortasında balıkçıların ağına bu kez balık değil yavru ayı takıldı Karadeniz'de ava çıkan balıkçıları hiç beklemedikleri bir sürpriz bekliyordu. Balıkçılar, denizin ortasında bitkin halde buldukları yavru ayıyı ağları ile yakalayarak kıyıya çıkarttı.
19.10.2023 Yaşam
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum"
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum" Eski Devlet Bakanı ve önceki dönem İYİ Parti Milletvekili olan Ahat Andican, kurucusu olduğu partiden istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi.
12.06.2023 Gündem
Kız arkadaşını kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu
Kız arkadaşını kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kız arkadaşını kurtarmak için denize giren genç, az kalsın kendi de boğuluyordu. Kuşadası Belediyesi cankurtaranlar tarafından karaya çıkarılan iki genç ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
6.06.2023 Yaşam
Rüyada Bayıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bayıldığını Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Bayıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bayıldığını Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüya sahibinin kendisini çaresiz hissetmesi ve bazı problemlerin olması rüyada bayıldığını görmek üzerinden yorumlanır. Hem aile hayatında hem de iş hayatında meydana gelen zor zamanları göstermektedir. Bu doğrultuda bir yandan bireysel bir yandan aile için ihtiyaçlarını karşılayamama üzüntüsü olarak değerlendirilir. Genel çerçevede rüya sahibinin yaşanabilecek olası kötü olayları ele alan bir rüya olduğunu söylemek mümkündür. Bu durum farklı rüya alimleri tarafından değişik biçimlerde ele alınmakta ve yorumlanmaktadır.
30.05.2023 Yaşam
Bakırköy sahilde kıyafetleriyle denize atladı
Bakırköy sahilde kıyafetleriyle denize atladı Bakırköy sahilde bir kişi kıyafetleri ile denize atladı. Deniz yüzeyinde hareketsiz kalan kişiyi, sahilde bulunan Batuhan Kuruş kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
30.08.2022 Ekonomi
Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtarmak isteyen baba hayatını kaybetti
Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtarmak isteyen baba hayatını kaybetti Niğde'de ailesiyle piknik yapmaya gittiği Narlıgöl'e giren çocuğunun boğulmak üzere olduğunu gören baba, çocuğunu kurtarmak için girdiği gölde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
16.07.2022 Yaşam
Denizdeki gizli tehlike
Denizdeki gizli tehlike Karadeniz’de yaşanan boğulma vakalarının büyük çoğunluğunda etkisi olan çeken (rip) akıntısına karşı AFAD vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.
14.07.2022 Yaşam
Yasak olmasına rağmen süs havuzuna girip, 'Ya boğulacağız ya yüzeceğiz' dedi
Yasak olmasına rağmen süs havuzuna girip, 'Ya boğulacağız ya yüzeceğiz' dedi Diyarbakır'da termometreler, 40 dereceyi gösterince bayram tatilindeki çocuklar da Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı'nda, girilmesi yasak ve tehlikeli süs havuzuna atladı. Havuza giren çocuklardan İshak Salih Vart (12), Bizim Diyarbakırda denizimiz yok. İki seçeneğimiz var; ya Dicle Nehrine girerek boğulacağız ya da Anzeleye gelip burada yüzeceğiz dedi. 
11.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye olarak uluslararası hukuka saygılı olduklarını belirterek, "Haklarımızı korumaktan da çekinmiyoruz. Bizim burada karşı olduğumuz şey, uluslararası hukuku bahane ederek bize dayatılmaya çalışılan çifte standart. Şimdi Doğu Akdeniz'de haklarımızı korumayacak mıyız? Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz? Yanı başımızda kurulmaya çalışılan terör koridoruna karşılık vermeyecek ve seyirci mi kalacağız? Elbette seyirci kalmamız mümkün değil. Bu konuda uluslararası hukuk çerçevesinde gerekeni yaptık, yapmaktan da çekinmeyeceğiz" dedi.
5.10.2021 Siyaset
Bakan Pakdemirli, Bartın'da sel bölgesinde incelemede bulundu
Bakan Pakdemirli, Bartın'da sel bölgesinde incelemede bulundu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sel afetinden etkilenen Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Zafer köyünü ziyaret etti.
17.08.2021 Gündem
Kastamonu'da kanyondaki suya giren dayı ve yeğeni boğuldu
Kastamonu'da kanyondaki suya giren dayı ve yeğeni boğuldu Kastamonu'da serinlemek için Cibiş Kanyonu'nda suya giren Yaşar Acar (37) ve yeğeni Çağatay Tatlıdil (12) boğuldu.
1.07.2021 Yaşam
Eskişehir'de sağlıkçıları sevindiren vaka düşüşü
Eskişehir'de sağlıkçıları sevindiren vaka düşüşü Sağlık Bakanlığı’nın risk haritasında 100 bin kişide 348,10 vaka oranıyla yer alan Eskişehir’de ‘tam kapama’ döneminde pozitif vakalar günlük 550 seviyesinden 200’e kadar geriledi. Son 10 günde yaşanan vaka düşüşü özellikle sağlık çalışanları arasında sevinç yaratırken, Eskişehir Şehir Hastanesi Covid-19 yoğun bakım hemşiresi Rıdvan Çetinkaya, “Buradaki insanların oksijen açlığını, bu hastalıkla nasıl savaştığını görmeleri gerekiyor. Bunu görmeden kolay kolay anlamayacaklarını düşünüyorum” dedi.
10.05.2021 Gündem
Mehmetçik bir saniye düşünmeden denize atlayıp böyle kurtardı
Mehmetçik bir saniye düşünmeden denize atlayıp böyle kurtardı Eskihisar - Topçular seferini yapan seyir halindeki feribottan denize atlayan adam, 2 saatlik aramanın ardından sahil güvenlik ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile kurtarıldı. 2 saat suda kalan baygın haldeki adamı gecenin karanlığında fark eden Mehmetçik hiç düşünmeden suya atlayıp kurtardı. Boğulmak üzere olan adamı nefes kesen kurtarma operasyonu kameralara yansıdı.
10.08.2020 Gündem
Kahreden haber! Kızını kurtarmak isteyen anne boğuldu
Kahreden haber! Kızını kurtarmak isteyen anne boğuldu Bilecik'in Söğüt ilçesinde, serinlemek için girdiği gölette boğulmak üzere olan kızı Gül Solmaz'ı (14) kurtarmak için suya atlayan anne Dursun Solmaz (35), boğuldu. Suda kaybolan Gül Solmaz'ı arama çalışmaları ise devam ediyor.
30.07.2020 Yaşam
Boğulmak üzereydi! Dalgıç polis son anda kurtardı
Boğulmak üzereydi! Dalgıç polis son anda kurtardı Adana'da, sağanak nedeniyle alt katları su basan hastanede mahsur kalan bedensel engelli kadın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
19.06.2020 Haber
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına büyük darbe
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına büyük darbe İstanbul merkezli 4 ilde telefon dolandırıcılığı yapan bir şebekeye yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı, 5'i tutuklandı. Şüphelilerin 4 ay içinde kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtarak mağdurları, yaklaşık 6 milyon lira dolandırdıkları öğrenildi. Operasyon sırasında Eyüp'te bir eve yapılan baskında Irak uyruklu şüphelinin içinde su bulunan asansör boşluğuna atladığı donmak ve boğulmak üzereyken polis tarafından kurtarıldığı öğrenildi.
12.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni partilerin kurulmasına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni partilerin kurulmasına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni partilerin kurulmasına ilişkin soruya "Son 17 yılda çok büyük medya kampanyalarıyla kurulan kimi oluşumlar, daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülmüştür. AK Parti olarak biz başkasına değil, kendimize bakıyor, kendi gündemimize odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.
29.01.2020 Siyaset
Kartal'da boğulmak üzereyken kurtarıldı!
Kartal'da boğulmak üzereyken kurtarıldı! Kartal'da denize atlayan bir kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Boğulmak üzereyken kurtarılan kişinin polise verdiği ifadede denize yüzmek için girdiğini söylediği öğrenildi.
1.01.2020 Yaşam
Ömer Halisdemir’in yeğeni… O da bir kahraman olarak hayatını kaybetti!
Ömer Halisdemir’in yeğeni… O da bir kahraman olarak hayatını kaybetti! FETÖ'nün hain darbe girişiminin engellenmesine büyük katkısı olan ve demokrasinin simgesi haline gelen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in yeğeni Halil Halisdemir de bir kahramanlık yaparken yaşamını yitirdi.
11.09.2019 Gündem
Bodrum'da düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı
Bodrum'da düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı Sahil Güvenlik ekiplerince 8 kişi kurtarıldı, kayıp bir kişiyi bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
23.07.2019 Gündem
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'ten 15 Temmuz mesajı
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'ten 15 Temmuz mesajı Milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çok acı olay! 5 kişilik aileden 4'ü boğuldu
Çok acı olay! 5 kişilik aileden 4'ü boğuldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Gazimağusa bölgesinde bir sahilde suya kapılan 5 kişilik aileden 4'ü boğularak can verdi.
12.07.2019 Gündem
Günün en güzel karesi! Sel sularına kapılan kediye suni teneffüs
Günün en güzel karesi! Sel sularına kapılan kediye suni teneffüs Pendik'te sel sularına kapılan bir sokak kedisini fark eden belediye işçisi, suni teneffüs yaparak onu hayata döndürdü.
12.06.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boğulmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğulmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.