Boğa Güreşi

Boğa Güreşi

Son dakika boğa güreşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğa güreşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğa güreşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğa Güreşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğa güreşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 boğa güreşi haberi bulunmuştur. Tüm boğa güreşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artvin’de şampiyon boğa 500 bin TL’ye satıldı
Artvin’de şampiyon boğa 500 bin TL’ye satıldı Artvin’de Kafkasör Boğa Güreşleri’nin geçen yılki şampiyonu 850 kilogramlık 7 yaşındaki ‘Vefa’ adlı boğa, Bursa ve Artvinli 2 iş insanı tarafından 500 bin TL’ye satın alındı. Boğa, bölgede düzenlenecek yeni festivallerdeki güreşlere hazırlanacak.
5.01.2023 Ekonomi
Kolombiya'da tribün çöktü! Facia saniye saniye kamerada: En az 4 ölü
Kolombiya'da tribün çöktü! Facia saniye saniye kamerada: En az 4 ölü Güney Amerika ülkesi Kolombiya'daki El Espinal Stadyumu bir faciaya sahne oldu. Boğa güreşi etkinliğinde tribün çöktü, en az 4 kişi hayatını kaybetti. Etkinliği görüntülemek için havada olan bir drone çökme anını kaydetti.
27.06.2022 Dünya
Portekiz'de 16 yaş altının boğa güreşlerini arenada izlemesi yasaklandı
Portekiz'de 16 yaş altının boğa güreşlerini arenada izlemesi yasaklandı Portekiz'de sol görüşlü azınlık hükümeti, kanun hükmünde kararname ile 16 yaş altına boğa güreşlerini arenada izlemeye yasak getirdi.
14.10.2021 Dünya
Fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı, hayatını kaybetti
Fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı, hayatını kaybetti Aydın'ın Söke ilçesinde fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı (61), evinde ölü bulundu. Dinarlı'nın ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı öğrenildi.
9.04.2020 Yaşam
200 bin TL'lik doğum günü partisi!
200 bin TL'lik doğum günü partisi! Alişan ile eşi Buse Varol 1 yaşına giren oğulları Burak için, evlendikleri yerde, 200 bin TL’lik bir doğum günü partisi düzenledi.
17.02.2020 Magazin
İspanya'da rızasız cinsel ilişki tecavüz kapsamına alınabilir
İspanya'da rızasız cinsel ilişki tecavüz kapsamına alınabilir İspanya'da hukukçular rızasız cinsel ilişkiyi "cinsel istismar" kapsamından çıkararak "saldırı ya da tecavüz" kapsamına alan bir yasa tasarısı önerisi üstünde çalışıyor.
15.12.2018 Dünya
Aydın'da boğa güreşi heyecanı
Aydın'da boğa güreşi heyecanı Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde Ege-Karadeniz karması Atça Boğa Güreşi Şampiyonası gerçekleştirildi.
11.11.2018 Yaşam
İspanya'da 'tecavüz tanımı' için yeni yasa teklifi
İspanya'da 'tecavüz tanımı' için yeni yasa teklifi Mahkemelerin büyük tartışma yaratan kararlarının ardından parlamentoya sunulan teklifte, açıkça rıza gösterilmeyen seks tecavüz sayılacak. Kendilerine 'Kurt sürüsü' diyen beş erkeğin 'tecavüz suçlamasından' beraat etmesi, ülkeyi ayağa kaldırmıştı.
18.07.2018 Dünya
‘Tecavüz değil  taciz’ isyanı!
‘Tecavüz değil taciz’ isyanı! İspanya’da tecavüzle suçlanan 5 kişiye tacizden ceza verilmesi tepki yarattı, birçok kentte binlerce kişi sokağa döküldü.
27.04.2018 Dünya
Güreşen boğalar tel örgüleri aştı, izleyiciler kaçıştı
Güreşen boğalar tel örgüleri aştı, izleyiciler kaçıştı Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl ilk kez boğa güreşleri yapıldı. 34 güreş boğasının katıldığı güreşlerde zaman zaman alan dışına taşan boğalar seyircilere heyecan ve korkulu anlar yaşattı.
13.08.2017 Yaşam
İspanya'da boğa güreşi yasağına iptal
İspanya'da boğa güreşi yasağına iptal İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalonya’daki boğa güreşi yasağını kaldırdı. Gerekçe, tartışmalı geleneğin İspanya’nın kültürel mirası olması.
20.10.2016 Dünya
Matadorun ölümü
Matadorun ölümü İspanya’da boğa güreşlerinde 31 yıl aradan sonra ilk kez bir matador öldü...
17.06.2021 Dünya
Ünlü matadora babalık davası
Ünlü matadora babalık davası Boğa güreşinin ünlü isimlerinden İspanyol matador Manuel Benitez (79) hakkında, yine bir başka matador tarafından “babalık” davası açıldı.
18.04.2016 Dünya
Matador 5 aylık bebeğiyle boğa güreşi yaptı
Matador 5 aylık bebeğiyle boğa güreşi yaptı Matador Francisco Rivera Ordonez, kucağında kızı Carmen ile birlikte boğayla arenada çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı...
27.01.2016 Dünya
Dünyanın en soylu kişisi hayatını kaybetti
Dünyanın en soylu kişisi hayatını kaybetti Dünyanın en "soylu" kişisi Alba Düşesi unvanlı Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, Sevilla'daki Las Duneas Sarayı adlı malikanesinde 88 yaşında hayatını kaybetti...
20.11.2014 Yaşam
Boğa güreşi arenası cami oluyor!
Boğa güreşi arenası cami oluyor! Barcelona'daki boğa güreşi arenası kentin en büyük camii haline getirilecek.
25.06.2014 Dünya
Bu kez boğalar kazandı!
Bu kez boğalar kazandı! İspanya’da boğa güreşi sezonu tatsız başladı. Açılış etkinliğinde biri ağır, 3 matador yaralanınca turnuvalar erken sona erdi
22.05.2014 Dünya
Boğa Matador'u nakavt etti!
Boğa Matador'u nakavt etti! Peru'da boğa güreşi sırasında yere düşen matador, boğanın boynuz darbeleriyle ağır şekilde yaralandı. Ambulansla en yakın hastaneye kaldırılan matadorun aldığı boynuz darbelerine rağmen durumunun iyi olduğu belirtildi.
28.06.2013 Haber
Matadorun dehşet anları!
Matadorun dehşet anları! Kızgın boğanın öfkesine maruz kaldı...
7.01.2013 Yaşam
F.Bahçe açıklaması!
F.Bahçe açıklaması! Milli futbolcumuz Mehmet Topal F.Bahçe ile ilgili transfer sorularında açık kapı bıraktı
25.05.2012 Futbol
Sanat patlaması yaşandı
Sanat patlaması yaşandı İstanbul 3 dev ressamı bir araya getirdi. New York Times sanat patlaması yaşandığını belirtti
21.04.2012 Kültür Sanat
5 ay sonra o anları anlattı!
5 ay sonra o anları anlattı! Ünlü boğa güreşçisi iyileşme süreci mucize denebilecek kadar hızlı olduğunu belirtiyor
3.03.2012 Dünya
‘Arenayı verin cami yapalım’
‘Arenayı verin cami yapalım’ Katalunya’da resmen sona eren boğa güreşinin yapıldığı arenaya Dubai talip oldu
26.09.2011 Dünya
600 yıllık gelenek sona erdi
600 yıllık gelenek sona erdi Katalonya’nın başkenti, dün 600 yıldan beri süren boğa güreşlerinin sonuncusuna sahne oldu
26.09.2011 Dünya
Boğa katliamı bitiyor!
Boğa katliamı bitiyor! Hayvanseverin yıllardır karşı çıktığı “boğa güreşi” yarın son kez yapılacak
24.09.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Boğa Güreşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğa güreşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.