Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Son dakika Biz Bize Yeteriz Türkiyem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Biz Bize Yeteriz Türkiyem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Biz Bize Yeteriz Türkiyem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biz bize yeteriz türkiyem gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 biz bize yeteriz türkiyem haberi bulunmuştur. Tüm biz bize yeteriz türkiyem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL...
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL... Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Devlet destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar 2,3 milyar TL nakdi yardım yapıldı.
23.09.2021 Ekonomi
Fahrettin Altun: Filistin için mücadele etmeyi sürdüreceğiz
Fahrettin Altun: Filistin için mücadele etmeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeyi sürdüreceğiz. İsrail'in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadelemiz Filistin tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşana kadar sürecek." ifadelerini kullandı.
21.05.2021 Siyaset
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok...
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok... Paraların hepsi hesaba yattı. Geri ödeme yok. Bakan sosyal medya hesabından tek tek duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk salgın sürecinde vatandaşlara 60 milyar liranın üzerinde doğrudan destek ve yardım sağlandığını açıkladı. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının bugün sona ereceğini duyurdu.
15.04.2021 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Kimi illerimizdeki nispi vaka yükselişlerine rağmen, bu artışın hastaneye yatış, yoğun bakım ve entübe sayılarına sınırlı şekilde yansımasını da sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriyoruz." dedi.
15.03.2021 Gündem
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler...
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler... Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Bakan Selçuk desteklerle ilgili açıklamada bulundu. İstihdamdan sosyal yardımlara kadar kapsamlı tedbirler alındığını belirtti. 'Temel hedefimiz istihdamı, çalışanlarımızı ve işverenlerimizi birlikte korumak' diyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı, Nakdi Ücret Desteği ve Normalleşme Desteği gibi uygulamalara ilişkin duyuru yaptı. Doğrudan sunulan bu desteklerin toplam tutarının 40 milyar lirayı aştığını bildirdi.
8.02.2021 Ekonomi
KPDK Bakan Selçuk başkanlığında ilk kez gündemle toplandı
KPDK Bakan Selçuk başkanlığında ilk kez gündemle toplandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ilk defa gündemli olarak toplanan Kamu Personeli Danışma Kurulu’na başkanlık etti. Bakanlığın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı temsilcileri, Çevre ve Şehircilik, Hazine ve Maliye, İçişleri ile Sağlık bakanlıklarının yetkilileri, Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK temsilcileri ile hizmet kollarında yetkili sendikaların genel başkanları katıldı.
15.09.2020 Gündem
Bakan Selçuk açıkladı: 34 milyar liraya yaklaştı
Bakan Selçuk açıkladı: 34 milyar liraya yaklaştı Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında vatandaşlara sağlanan destek ve yardım miktarı 34 milyar liraya yaklaştı.
7.09.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk duyurdu! 1000'er TL yardım...
Bakan Selçuk duyurdu! 1000'er TL yardım... Bakan Selçuk güzel haberi verdi. Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Selçuk, yüz binlerce aileyi ilgilendiren 1000'er liralık destekle ilgili önemli bilgiler verdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası"nda toplanan 2 milyar lirayı aşkın bağıştan 1,2 milyon ihtiyaç sahibi haneye 1000'er lira ulaştırdıklarını, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında sağlanan destek ve yardımların da 30 milyar liraya yaklaştığını bildirdi.
1.08.2020 Ekonomi
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan istihdam açıklaması
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan istihdam açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk şehit yakını, gazi ve gazi yakını istihdamı ile ilgili açıklamada bulundu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, devlet korumasındaki 926 genç ile 274 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı.
30.06.2020 Ekonomi
"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek 2 milyar lirayı  geçti
"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek 2 milyar lirayı geçti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasında bugüne kadar 2 milyar 30 milyon 380 bin lira toplandığını bildirdi.
23.05.2020 Ekonomi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi ile kutlanacak
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi ile kutlanacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonunun geliştirdiği projeyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, dijital koşu ile kutlanacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma süresi arttı mı?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma süresi arttı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında kabine toplantısı yapıldı. Yapılan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, sokağa çıkma kısıtlamasının bu hafta 19 Mayıs'ta da uygulanacağını belirtti. Türkiye'nin normalleşme adımlarını attığını ancak bu normalleşme adımlarının 10 Mart tarihi öncesi gibi algılanmaması gerektiğinin altını çizdi. Erdoğan: "Yaşlılar, 17 Mayıs Pazar günü 11.00-17.00, 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günlerinde sokağa çıkmayı sürdürecektir."
11.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri tek tek açıkladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Erdoğan, "16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır. Yaşlılarımız, 17 Mayıs pazar günü 11 ile 15 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir." şeklinde konuştu.
11.05.2020 Gündem
Spor salonları ne zaman açılacak?
Spor salonları ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konuştu. "Yeni hasta sayımız artık 1000'li rakamlarla ifade edilir hale geldi. Yoğun bakım ve solunum cihazına bağlı hasta sayısı sürekli azalıyor. Buna karşılık iyileşen hasta sayısı katlanarak artıyor. "Hastalığın tespiti ve tedavisi konusunda kendi özgün modellerimizi geliştirip uygulamaya geçirdik. Bu sayede hem ölüm oranımızı çok aşağıda tuttuk hem de hastalığın yayılma hızının önünü başarılı bir şekilde kestik" dedi. LGS ve YKS tarihinden, üniversitelere, berber ve kuaför salonlarından 65 yaş üst ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına kadar alınan birçok kararın ardından vatandaşlar normalleşme süreci kapsamında spor salonlarının akıbetini de merak etti.
4.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonra Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırması günlerinin birinde ve dört saat süreyle yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı da 10 Mayıs Pazar günü saat 11,00 - 15,00 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz. 20 yaş altı için de bu esnemeyi iki grup halinde uygulayacağız" dedi. Erdoğan ayrıca, "Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek" dedi.
4.05.2020 Gündem
İhtiyaç sahiplerine 10 bin 'Ramazan Dayanışma Paketi'
İhtiyaç sahiplerine 10 bin 'Ramazan Dayanışma Paketi' Hepsiburada, İçişleri Bakanlığı koordinasyonu ile Ramazan ayına özel dayanışma seferberliğini hayata geçirdi. İlk aşamada ramazan ayı boyunca, 10 bin Ramazan Dayanışma Paketi tedarik edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
28.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Milyonları ilgilendiren karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Milyonları ilgilendiren karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı.
27.04.2020 Gündem
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek!
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına verilen destek çığ gibi büyüdü. Toplam 719 bin 73 adetlik bağışın yapıldığı kampanya kapsamında verilen destek 1 milyar 832 milyonu TL'yi aşarak hızla 2 milyar TL sınırına yaklaştı.
23.04.2020 Ekonomi
Diyanet TV ve mukabele olan TV kanalları 2020! Mukabele TV’de saat kaçta, hangi kanalda okunacak?
Diyanet TV ve mukabele olan TV kanalları 2020! Mukabele TV’de saat kaçta, hangi kanalda okunacak? Mukabele hangi kanalda, saat kaçta başlıyor 2020? Ramazan’da mukabele hangi kanalda? Ramazan ayı mukabele saatleri nedir? soruların yanıtları yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, evlerinden mukabele dinlemek isteyenler Ramazan’da mukabele saatlerini ve kanallarını araştırıyor. İşte mukabele hakkında merak edilenler…
24.04.2020 Gündem
SABİM 184 Whatsapp Danışma Hattı hizmette
SABİM 184 Whatsapp Danışma Hattı hizmette Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezince (SABİM) yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kurulan ve yazılı mesaj üzerinden vatandaşlara danışmanlık hizmeti verilecek "SABİM 184 Whatsapp Danışma Hattı" hizmete girdi.
22.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında ise günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde yine 31 ilimizde sokağa çıkma sınırlandırması yapmayı özellikle planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan zaten tatil, 24-25 ve 26 Nisan 00.00'a kadar bu devam edecek. " dedi.
20.04.2020 Gündem
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek 1,7 milyar liraya  yaklaştı
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek 1,7 milyar liraya yaklaştı Yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nda bugüne kadar 1 milyar 689 milyon 101 bin 146 liralık bağış toplandı.
16.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' klibi!
Cumhurbaşkanlığından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' klibi! Cumhurbaşkanlığından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' klibi!
13.04.2020 Haber
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' klibi
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' klibi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasıyla ilgili video paylaştı.
13.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtelif dinlerin ve cemaatlerin bu coğrafyada asırlardır barış içinde bir arada yaşamasının ve her bir vatandaşımızın inancını serbestçe yaşayabilmesi için yürüttüğümüz çalışmaların tüm dünyaya örnek teşkil etmesini ümit ediyorum" dedi.
12.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biz bize yeteriz türkiyem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.