Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayınlandı, EPDK duyurdu...
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayınlandı, EPDK duyurdu... Ar-Ge ve test amaçlı, referans test yakıtı veya araç ilk dolum yakıtı olarak kullanılmak üzere, ihrakiye teslimi kapsamındaki akaryakıt türlerinin, taktik yakıtların, biyodizelin ve özel üretim akaryakıtlarının doğrudan temininde, belirli kurumların yıllık 500 litre ve altındaki talepleri, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Petrol Piyasası Daire Başkanlığının iznine tabi olacak.
28.08.2021 Ekonomi
Dünyanın ilk biyodizelli jeneratörü Türkiye'de üretildi!
Dünyanın ilk biyodizelli jeneratörü Türkiye'de üretildi! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Arken Jeneratör'ü ziyaret etti. Varank, "Bize bir müjde verdiler. Dünyanın ilk tamamen biyodizel yakıtlı jeneratörlerini prototip olarak üretmişler." dedi.
21.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İzmir'de bir firma pelemir bitkisinden biyodizel üretti
İzmir'de bir firma pelemir bitkisinden biyodizel üretti İzmir'de faaliyet gösteren tarımsal enerji firması, Ar-Ge çalışması sonucu pelemir bitkisinden biyodizel üretmeyi başardı.
11.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de biyodizel üretimi rekora koşuyor
Türkiye'de biyodizel üretimi rekora koşuyor Atık yağlar ve bazı yağlı tohumlardan elde edilen biyodizel yakıtlarda üretim artışı rekor seviyelere yaklaşıyor.
14.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri