Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne?
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? Haftanın son işlem gününde piyasalar ve gündemdeki gelişmelerin kripto para piyasalara yansıması yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dünyadaki gelişmeler nedeniyle kripto paralar da temkinli yükseliş devam ederken biraz rahatlama da söz konusu. Hafta başı Pelosi’nin Tayvan ziyareti riskleri arttırmış piyasalar olası gerginliklerin nasıl etkileyeceği konusunda risk piyasaları hareketlendirmişti. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? İşte bitcoin yorumları…
5.08.2022 Ekonomi
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları!
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları! Geride bıraktığımız hafta sonunda düşüş kaydeden Bitcoin’de hafta başında itibaren yukarı yönlü fiyat harekeleri görüldü. Geçen haftadan bu yana inişli, çıkışlı grafik izleyen Bitcoin yeniden düşüş eğilimine girdi. Ekonomistler, yatırımcıların karları eridikçe Bitcoin satışına yöneldiğini belirterek, 20.500 dolar seviyesine dikkat edilmesi konusunda uyarıyor. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin düşecek mi? İşte uzmanların bitcoin yorumları!
22.06.2022 Ekonomi
Bitcoin 50,000 doların altına geriledi!
Bitcoin 50,000 doların altına geriledi! Kripto para birimleri ile ilgili son durum yatırımcı tarafından takip ediliyor. Yatırımcı 'Bitcoin düşer mi? Bitcoin ne zaman yükselecek?' sorularını araştırırken analistlerin Bitcoin, Ripple, Holo yorumları en çok merak edilen konular arasında geliyor. Analistlerin "fiyat düzeltmesi" ya da "ABD vergi yasasında değişiklik girişimleri" gibi nedenlerle açıkladığı büyük satışlara bağlı olarak Bitcoin 50,000 dolar sınırın altında kalırken, tüm piyasalardaki toplam hacim de 1.81 trilyon dolara kadar geriledi. Peki, Şuan 1 bitcoin kaç dolar? Bitcoin düşer mi? Bitcoin ne zaman yükselecek? İşte bitcoin grafiği!
25.04.2021 Ekonomi