Bisikletçi

Bisikletçi

Son dakika bisikletçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bisikletçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bisikletçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bisikletçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bisikletçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 bisikletçi haberi bulunmuştur. Tüm bisikletçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti...
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti... ABD'de yaşayan Kaitlin Armstrong erkek arkadaşının kısa süreli birliktelik yaşadığı kadına unutulmaz bir ders verecekti. Ancak yaptığı hareket hem onun hem de genç kadının hayatını kararttı. Kıskançlık krizine giren ve öfke kontrolünü kaybeden 34 yaşındaki yoga hocasının yaptıkları filmleri aratmadı.
2.07.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü' kapsamında milletvekilleriyle birlikte bisiklet sürdü.
31.05.2022 Siyaset
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu Turkcell GranFondo İstanbul Yol Bisiklet Yarışı'nda Muhammed Erkan birinci oldu. Uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül 1'inciliği aldı.
13.06.2021 Şampiy10
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego TUR 2021'in şampiyonu oldu.
18.04.2021 Şampiy10
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu, Fransa'nın Delko takımından İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kentler harekete geçiyor!
Kentler harekete geçiyor! Kentlerde yaşayanları ve belediyeleri harekete geçmeye ve sürdürülebilir ulaşım modlarını desteklemeye teşvik etmek amacıyla Avrupa’da ve dünyanın dört bir yanında Avrupa Hareketlilik Haftası(AHH), kutlanıyor. 42 ülkede ve 3000’den fazla kentte kutlanan haftanın bu yılki teması “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik” olarak belirlendi.
21.09.2020 Gündem
Arda Turan: "Fatih Terim beni çok iyi eğitti ve geliştirdi"
Arda Turan: "Fatih Terim beni çok iyi eğitti ve geliştirdi" Türk futbolunun yıldız isimlerinden Arda Turan, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.
16.05.2020 Futbol
Genç kadına hakaret yağdırıp yollarına devam ettiler!
Genç kadına hakaret yağdırıp yollarına devam ettiler! İstanbul Kadıköy’de parkta yürüyen bir kadın, kendisine ‘çekilsene’ diyen bisikletçiye ‘burası yürüyüş yolu, bisiklet yolu yan tarafta’ dedi. Bunun üzerine bisikletçiler kadına küfürler edip uzaklaştı. Ardından geri dönen bisikletçilerden biri, kendisini cep telefonuyla kayda alan kadına saldırarak telefonunu yere attı. Sosyal medyada yayılan o görüntüler büyük tepki çekti.
13.12.2019 Yaşam
200 kilometre hıza ulaşmak için pedal çevirecek
200 kilometre hıza ulaşmak için pedal çevirecek Türkiye’de bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak için yıllardır çeşitli çalışmalar yürüten 53 yaşındaki eski milli sporcu Atilla Atay, özel üretim bisikletiyle 200 kilometre hıza ulaşmak için rekor denemesi yapacak. Atay, bu ay yapacağı rekor denemesinde araç çekmesi olmadan tamamen insan gücüyle hareket edecek.
2.11.2019 Gündem
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR 2019), İstanbul'da başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Türkiye'de tanıştığım köpek hayatımı değiştirdi'
'Türkiye'de tanıştığım köpek hayatımı değiştirdi' İngiltere doğumlu bisikletçi Ishbel Holmes, çocukluğunda tacize uğradı, annesi tarafından terk edildi, evsiz kaldı, uzun süre intihar düşüncesinden kurtulamadı. Dünyayı tek başına bisikletiyle gezen Holmes, Türkiye'de peşine takılan bir sokak köpeği ile kurduğu olağanüstü bağın onu nasıl kurtardığını yazdı.
9.04.2019 Dünya
Yeni mesleği çok şaşırtacak!
Yeni mesleği çok şaşırtacak! Dünyaca ünlü bisikletçi Lucia Javorcekova, spor kariyerini noktaladığını ve DJ'liğe geçiş yaptığını açıkladı.
19.03.2019 Magazin
Başına bıçak saplanan adam: Müsait bir doktor var mı?
Başına bıçak saplanan adam: Müsait bir doktor var mı? Güney Afrika'da sahil kenti Cape Town yakınlarında iki adamın saldırısına uğrayan bisikletçi Wayne, başına saplanmış 15 cm'lik bıçak ile hastaneye gelerek, "Müsait bir doktor var mı?" diye sordu.
22.11.2018 Dünya
Millet bahçelerinde ilk gün
Millet bahçelerinde ilk gün Dün açılışı yapılan millet bahçesi havadan görüntülendi.
18.11.2018 Gündem
Kazara öldürülen bisikletçinin ailesi: İyi ki öldürdün
Kazara öldürülen bisikletçinin ailesi: İyi ki öldürdün Fransız Alpleri'nde kaza kurşunu kurbanı olan 34 yaşındaki İngiliz bisikletçi Mark Sutton'un annesi, oğlunun ölümü ile ilgili şoke eden sözler söyledi
18.10.2018 Dünya
54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ilk etabını Richeze kazandı
54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ilk etabını Richeze kazandı TUR 2018'in 148,4 kilometrelik Konya - Konya etabını, Quick-Step Floors takımından Maximiliano Richeze kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da 17. etabın galibi Nairo Quintana
Fransa'da 17. etabın galibi Nairo Quintana 105. Fransa Bisiklet Turu'nun 17. etabını, Movistar takımının Kolombiyalı sporcusu Nairo Quintana kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da 16. etabın kazananı Alaphilippe oldu
Fransa'da 16. etabın kazananı Alaphilippe oldu 105. Fransa Bisiklet Turu'nun 16. etabını, Quick-Step Floors takımının Fransız sporcusu Julian Alaphilippe kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da 12. etabın galibi Geraint Thomas
Fransa'da 12. etabın galibi Geraint Thomas Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun 12. etabını, Sky takımından Büyük Britanyalı sporcu Geraint Thomas kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da 11. etabı, Geraint Thomas kazandı
Fransa'da 11. etabı, Geraint Thomas kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun 11. etabını, Sky takımından Büyük Britanyalı sporcu Geraint Thomas ilk sırada tamamladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Turun 10. etabını Alaphilippe kazandı
Turun 10. etabını Alaphilippe kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun 10. etabını, Quick-Step Floors takımından Fransız sporcu Julian Alaphilippe ilk sırada bitirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da 9. etabı John Degenkolb kazandı
Fransa'da 9. etabı John Degenkolb kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun 9. etabını, Trek-Segafredo takımından Alman sporcu John Degenkolb ilk sırada bitirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Lösev için Anıtkabir’e sürüyorlar!
Lösev için Anıtkabir’e sürüyorlar! Eşini kanser hastalığından kaybeden Kayhan Kıyıcı (50) kanser hastalığına ve hastalarına dikkat çekmek için oğlu Ege Kıyıcı (16) ve oğlunun arkadaşı Kutay Haşimoğlu (16) ile birlikte İstanbul’dan Ankara’ya kadar bisiklet yolculuğu yapıyor.
22.06.2018 Yaşam
Froome İtalya Bisiklet Turu'nu da kazandı
Froome İtalya Bisiklet Turu'nu da kazandı Sky takımının Büyük Britanyalı sporcusu Chris Froome, yol bisikletinin üç büyük yarışından İtalya Bisiklet Turu'nda ilk şampiyonluğuna ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Bisikletçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bisikletçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.