Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor!
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor! Son yıllarda sosyal medya kullanımı ve özçekim paylaşımları nedeniyle estetik operasyonlar artış gösteriyor. Estetik operasyonlara insanların ilgisini çekmek için sosyal medyaya konulan 'öncesi-sonrası' fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Emiroğlu, estetik merkezlerinin paylaşımlarının gençleri etkilediğini söylüyor. Gençlerin görünür olmak ve beğenilme isteği nedeniyle kolayca manipüle oluduklarını söyleyen Prof. Dr. Emiroğlu, "Sosyal medya, özellikle ergen ve gençlerde estetik yaptırma isteme yaşını aşağıya çekti. Eskiden 25 yaşın altında çok hastamız olmazdı şimdi ise 15 yaşında başvuran hastalar oluyor" diyor.
11.04.2021 Sağlık
Bişektomi ile yanak inceltme nedir?
Bişektomi ile yanak inceltme nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yağ aldırma tekniğiyle yanak küçültme estetiğini anlattı.
25.03.2019 Sağlık