Biontech yan etkileri kaç gün sürer, uzun sürerse ne yapılmalı? İşte Biontech aşısının yan etkileri ve etkilerin uzun sürmesi durumunda yapılacaklar!
Biontech yan etkileri kaç gün sürer, uzun sürerse ne yapılmalı? İşte Biontech aşısının yan etkileri ve etkilerin uzun sürmesi durumunda yapılacaklar! Erzurum’da, servislerde ya da yoğun bakımda Covid-19 tedavisi gören hastaların yüzde 95’inin, aşısız ya da aşısı tamamlanmamış kişilerden oluştuğu belirlenince vatandaşın Biontech aşısı hakkında merak ettikleri arttı. En merak edilenlerin başını ise yan etkiler oluşturdu. Biontech aşısı yan etkileri aşı olacaklar ve aşı yaptıran vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aşı ve ilaçların yan etkileri her zaman söz konusudur. Bu etkiler hafif, şiddetli, geçici ve kalıcı olabilir.
10.08.2021 Gündem
Biontech aşısının yan etkileri nelerdir, biontech aşısı yan etkileri ne zaman başlıyor? Yan etkiler ortaya çıkarsa ne yapılmalı?
Biontech aşısının yan etkileri nelerdir, biontech aşısı yan etkileri ne zaman başlıyor? Yan etkiler ortaya çıkarsa ne yapılmalı? Aşı sırası gelen aşı olmak için randevu alırken, sunulan aşı seçenekleri hakkında da araştırma yapıyor. Yeni bir teknoloji kullanılması nedeniyle hakkında en çok araştırma yapılan aşı biontech oldu. Pfizer-Biontech aşısı en çok tercih edilen aşı olmasına karşı hakkında farklı komple teorilerinin en çok atıldığı aşı olma özelliği de taşıyor. Peki, Biontech aşısı yan etkileri nelerdir? Biontech aşısı yan etkileri ne zaman çıkar- başlıyor, yan etkiler ortaya çıkarsa ne yapılmalı?
15.06.2021 Gündem