BİLSEM sınavı ne zaman 2022? BİLSEM sınavı 2022 öğrenci başvuruları başladı mı, başvurusu nasıl yapılır?
BİLSEM sınavı ne zaman 2022? BİLSEM sınavı 2022 öğrenci başvuruları başladı mı, başvurusu nasıl yapılır? BİLSEM sınavı ne zaman, BİLSEM başvurusu başladı mı? BİLSEM sınav tarihleri belli oldu. BİLSEM sınavı 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılıyor. Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri hakkındaki tarihler sorgulanıyor.
11.01.2022 Eğitim
Bilsem sınavı ne zaman? Bilsem sınav tarihleri belli mi?
Bilsem sınavı ne zaman? Bilsem sınav tarihleri belli mi? BİLSEM sınavı ne zaman sorusu ve son gelişmeler yakından takip ediliyor. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak sağlayan BİLSEM kayıtları eylül ayında yapılmıştı. Peki, BİLSEM sınavı ne zaman?
6.10.2021 Eğitim
BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve üstün yetenekli öğrencilerin daha iyi ve en iyi şekilde eğitim-öğretim hayatına adapte edilmesini amaçlayan BİLSEM’in sonuçları açıklanmaya başlandı. Üstün zekâlı çocuklarımız için son derece önemli olan bu 3 aşamalı BİLSEM sınavının yazılı kısmı 14 Nisan 2017 Cuma gününden itibaren açıklanmaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
BİLSEM sınav sonuçları açıklandı!
BİLSEM sınav sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın özel yetenekli öğrencilerin belirlenmesi ve daha iyi eğitim almalarının sağlanması için gerçekleştirdiği BİLSEM sonuçları açıklandı. BİLSEM sınavında kim ne kadar puan aldı? Haberimizden BİLSEM sonuçlarını kolayca sorgulayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem