MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022Eğitim
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları!
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları!MEB duyurdu! BİLSEM Öğretmen alımı başvuruları başlıyor! MEB, BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu'nu ve kontenjanları yayınladı. Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımı için başvurular 24 Ocak'ta başlıyor. Peki, BİLSEM Öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? BİLSEM öğretmen kontenjanları ve başvuru şartları!
19.01.2022Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde...MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu. Çok sayıda kişi bekliyordu. 5 gün içerisinde yapılacak. Tarihler netlik kazandı. 24 Ocak'ta başlayıp 28 Ocak tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı amacıyla hazırlanan '2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu' ile kontenjanları yayımladı. Ayrıca Bakan Özer'den öğretmenleri ilgilendiren bir haber daha geldi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağını (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.
19.01.2022Eğitim
MEB duyurdu! 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemleri başladı!
MEB duyurdu! 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemleri başladı!Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemlerini başlattığını duyurdu. Tercihler 9 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Peki, 2021 BİLSEM öğretmen tercihleri nasıl yapılır? 2021 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu ve tercih işlemleri ile ilgili detaylar....
7.07.2021Eğitim
BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen mülakat sonuçları 2021
BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen mülakat sonuçları 20212021 BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları açıklandı. BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları merakla bekleniyordu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden duyuruldu. MEB tarafından yapılan açıklamada 2021 yılı BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu kapsamında bölge sözlü sınav sonuçlarının yayınlandığı bildirildi. Puanlar MEB.gov. tr adresinden öğrenilecek. Peki, BİLSEM öğretmen sözlü sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, BİLSEM öğretmen atama sonuçları…
22.06.2021Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 81 il listesi açıklandı...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 81 il listesi açıklandı...Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen açıkladı. Tarihlerden sonra 81 ilin listeleri de belli oldu. Başvurular 25-29 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, BİLSEM'lere alınacak öğretmenlere ait kontenjan listesini yayınlandı.
18.01.2021Eğitim
BİLSEM öğretmen ataması ne zaman? 2019-2020 BİLSEM başvuru şartları!
BİLSEM öğretmen ataması ne zaman? 2019-2020 BİLSEM başvuru şartları!Millî Eğitim Bakanlığı, BİLSEM'e öğretmen seçme ve atama kılavuzunu yayımladı. BİLSEM kılavuzunun yayınlanmasının ardından, BİLSEM’e öğretmen olarak atanabilmek için başvuru yapacak adaylarda aranan şartlarda belli oldu. Peki, BİLSEM'e öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? BİLSEM’e atanmak için aranan şartlar neler? BİLSEM başvuru şartları ve detayları…
26.11.2019Eğitim
BİLSEM öğretmen başvurusu için bugün son gün
BİLSEM öğretmen başvurusu için bugün son gün2019 yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Bu yılın takvimine göre, BİLSEM başvuru ve başvuruya ait onay süreci bugün sona eriyor. Peki, BİLSEM öğretmen başvurusu MEBBİS üzerinden nasıl yapılır?
16.01.2019Eğitim
Son dakika: Bilsem Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı
Son dakika: Bilsem Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandıMilli Eğitim Bakanlığı, 2019 yılı Bilsem Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzunu yayımladı.Başvurular 09-16 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak.
8.01.2019Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 1 Şubat...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 1 Şubat...Milli Eğitim Bakanlığı binlerce kişinin merakla beklediği açıklamayı yaptı. MEB tarafından yapılan duyuruda tarihler tek tek verildi. Milli Eğitim Bakanlığı 500 engelli öğretmen alacak. Başvurular 1 ila 5 Şubat tarihleri arasında alınacak. Tercihler 11 Şubat'ta alınacak ve atamalar 16 Şubat'ta yapılacak.Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, BİLSEM'lere alınacak öğretmenlere ait kontenjan listesini de güncelledi.
26.01.2021Eğitim
BİLSEM öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru tarihleri ve şartları
BİLSEM öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru tarihleri ve şartlarıMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM'e öğretmen alımı yapacak. MEB, 9 Ocak günü başlayan öğretmen alımı için seçme ve atama kılavuzunu yayımladı. Peki BİLSEM başvuru tarihleri neler, hangi branşlara öğretmen alınacak, başvuru şartları neler?