BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne?
BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne? BİLSEM itirazları hakkında arama yapan öğrenciler ve veliler BİLSEM sınav sonuçlarıyla başladı. bulunuyor. Grup tarama yöntemiyle belirlenen sınavın değerlendirmesiyle gözler de BİLSEM itirazlarına çevrildi. Peki, BİLSEM itiraz nasıl, nereden yapılır? BİLSEM itirazı son gün ne zaman?
19.08.2022 Eğitim
AKS konu dağılımı belli oldu! Öğretmen Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvurusu için son günler!
AKS konu dağılımı belli oldu! Öğretmen Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvurusu için son günler! MEB'e bağlı aday öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuruları için son günler! Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuruları ve ücret ödemeleri 23 Mart'ta sona erecek. Sınava kısa süre kala MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ''Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS)'' 81 İl Müdürlüğü'ne yazı gönderdi. Yazıda Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) konuları arasında yer alan "Aday Öğretmenlik Yetiştirme Süreci"ne ait konu başlıkları yer alıyor. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman? AKS başvurusu nasıl yapılır? AKS konu başlıkları ve soru dağılımı ne? AKS sınav ücreti son ödeme tarihi ve AKS başvuru ücreti yatırma ile ilgili tüm detaylar...
20.03.2021 Eğitim
BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve üstün yetenekli öğrencilerin daha iyi ve en iyi şekilde eğitim-öğretim hayatına adapte edilmesini amaçlayan BİLSEM’in sonuçları açıklanmaya başlandı. Üstün zekâlı çocuklarımız için son derece önemli olan bu 3 aşamalı BİLSEM sınavının yazılı kısmı 14 Nisan 2017 Cuma gününden itibaren açıklanmaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
BİLSEM sınav sonuçları açıklandı!
BİLSEM sınav sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın özel yetenekli öğrencilerin belirlenmesi ve daha iyi eğitim almalarının sağlanması için gerçekleştirdiği BİLSEM sonuçları açıklandı. BİLSEM sınavında kim ne kadar puan aldı? Haberimizden BİLSEM sonuçlarını kolayca sorgulayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem