Gazete Vatan Logo

BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne?

BİLSEM itirazları hakkında arama yapan öğrenciler ve veliler BİLSEM sınav sonuçlarıyla başladı. bulunuyor. Grup tarama yöntemiyle belirlenen sınavın değerlendirmesiyle gözler de BİLSEM itirazlarına çevrildi. Peki, BİLSEM itiraz nasıl, nereden yapılır? BİLSEM itirazı son gün ne zaman?

BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne?

BİLSEM'in değerlendirme sınavı tamamlandı, sonuçların açıklanması için heyecan devam ederken BİLSEM itiraz tarihleri merak edildi. Peki, BİLSEM itirazları son gün ne zaman? BİLSEM itirazları nereye yapılır? İşte BİLSEM itiraz takvimi…

BİLSEM İTİRAZLARI SON GÜN NE ZAMAN?

BİLSEM mülakatları 13 Haziran-12 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler 19 Ağustos'ta ilan edilecek.

Bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22 Ağustos ve 26 Ağustos tarihleri aralığında yapılacak.

BİLSEM İTİRAZ NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

İtirazlar, ön değerlendirme ve bireysel değerlendirme sonuçlarının https://meb.gov.tr adresinden yayımlanmasından itibaren 5 (beş) iş günü içinde il tanılama sınav komisyonlarına yapılacaktır.

Ön değerlendirme ve bireysel değerlendirme sonuçlarına yapılacak itirazlar il tanılama sınav komisyonlarınca değerlendirilecektir.

Bireysel değerlendirme sonuçları için; il tanılama sınav komisyonlarınca itiraz başvurularına ait materyallerin birer sureti, uygulama merkezlerinden talep edilecektir. Uygulama merkezleri, söz konusu materyallerin kapalı zarf içerisinde gizlilik ve güvenliğini sağlayarak; asılları kendilerinde kalmak kaydı ile il tanılama sınav komisyonlarına gönderecektir.

Haberin Devamı

Yapılan ön değerlendirme ve bireysel değerlendirme içeriklerine ilişkin herhangi bir belge yayımlanmayacak ve paylaşılmayacaktır.

Faks ve e-posta yolu ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.