Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı?
Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararlara ilişkin Bilim Kurulu üyeleriyle açıklama yapıyor. Peki, Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı?
26.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı bitti mi, ertelendi mi? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman?
Bilim Kurulu Toplantısı bitti mi, ertelendi mi? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bugün yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ertelendiği bildirildi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "23 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ile COVID-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması, 1 Mart 2022 Salı gününe ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.02.2022 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Corona virüs nedeniyle 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Corona virüsün ilk çıktığı andan itibaren sokağa çıkmalarına izin verilmeyen 65 yaş üzeri vatandaşlar evlerinde kalmışlardı. Son bir aydır belirli gün ve saatlerde kontrollü olarak sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü için alınacak yeni kararlar gündemde. Tüm Türkiye'nin ve özellikle de 65 yaş üzeri gözü Bakanlar Kurulu'nun alacağı kararlarda. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı hakkında merak edilenler...
3.06.2020 Gündem