Bilal Kısa

Bilal Kısa

Son dakika bilal kısa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilal kısa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilal kısa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilal Kısa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilal kısa gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 bilal kısa haberi bulunmuştur. Tüm bilal kısa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum Galatasaray'ın eski futbolcularından Bilal Kısa Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına dikkat çekti ve "Sarı Kırmızılı takımın mutlu sona ulaşacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı Galatasaray'ın Dinamo Moskova'ya 14 milyon euro teklif ettiği genç yıldız Arsen Zakharyan Sarı Kırmızılı kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Galatasaray
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut, Hacı Fatma Tatari Camii’nde düzenlenen cenaze törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatay Spor
Akhisarspor 1-0 Ümraniyespor
Akhisarspor 1-0 Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup eden Akhisarspor, rakibini evinde de aynı skorla mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu.
24.04.2019 Futbol
Akhisarspor-Aytemiz Alanyaspor: 3-1
Akhisarspor-Aytemiz Alanyaspor: 3-1 Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisarspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u Zeki Yavru(2) ve Bilal Kısa'nın golleriyle 3-1 mağlup etti.
4.03.2019 Futbol
Bilal Kısa'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması
Bilal Kısa'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması Akhisar’ın deneyimli oyuncusu Bilal Kısa, "Beşiktaş’a karşı iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Burak gol atmaz, biz de Beşiktaş maçını kazanırız" dedi.
7.01.2019 Futbol
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş"
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu’nda gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı kulübün borcunu da açıklayan Başkan Ay, transfer ve hakem kararlarında değindi.
25.12.2018 Futbol
Fenerbahçe'nin korkulu rüyası Akhisar!
Fenerbahçe'nin korkulu rüyası Akhisar! Spor Toto Süper Lig'de tüm Türkiye'nin konuştuğu maçta 3-0 yendiği Fenerbahçe'ye tarihi bir ilk yaşatıp kendisinin yerine düşme hattına gerileten Akhisarspor, son yıllarda rakibinin adeta kabusu oldu.
10.12.2018 Fenerbahçe
Akhisarspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Akhisarspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
8.12.2018 Fenerbahçe
Akhisarspor Fenerbahçe'ye karşı son üç maçı da kazandı
Akhisarspor Fenerbahçe'ye karşı son üç maçı da kazandı Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Akhisarspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeşil-Siyahlı ekip dev rakibiyle oynadığı son 3 karşılaşmayı kazandı.
5.12.2018 Futbol
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım Türk futboluna Roberto Carlos, Wesley Sneijder, Mario Gomez ve Samuel Eto'o gibi dünyaca ünlü isimleri kazandıran menajer Özkan Doğan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.12.2018 Süper Lig
Adana Demirspor'da Bilal Kısa sesleri!
Adana Demirspor'da Bilal Kısa sesleri! Sezon başında kadrosunu sil baştan oluşturan Adana Demirspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında eski G.Saraylı Bilal Kısa'yı gündemine aldı.
30.11.2018 TFF 1.Lig
Akhisarspor'da Krasnodar mesaisi başladı
Akhisarspor'da Krasnodar mesaisi başladı UEFA Avrupa Ligi 5.hafta maçında Krasnodar ile karşılaşacak Akhisarspor, maçın hazırlıklarına başladı.
27.11.2018 Futbol
Akhisarspor'un rakibi Sevilla...
Akhisarspor'un rakibi Sevilla... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Akhisarspor, J Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak.
24.10.2018 Futbol
Akhisarspor'a sakatlardan kötü haber!
Akhisarspor'a sakatlardan kötü haber! Spor Toto Süper Lig'de ilk 8 haftada tek galibiyetle düşme hattında kalan Akhisarspor'a sakatlardan kötü haber geldi.
11.10.2018 Futbol
Alanyaspor - Akhisarspor: 2-1
Alanyaspor - Akhisarspor: 2-1 Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Alanyaspor, 10 kişi kaldığı ve 1 penaltı kaçırdığı maçta Akhisarspor'u 2-1 devirmeyi başardı ve galibiyet serisini 4 maça yükseltti.
29.09.2018 Futbol
Akhisarspor direkleri geçemedi! Avrupa'da...
Akhisarspor direkleri geçemedi! Avrupa'da... UEFA Avrupa Ligi'nin J Grubu ilk hafta maçında Krasnodar, deplasmanda Akhisarspor'u 1-0 mağlup etti.
20.09.2018 UEFA Avrupa Ligi
Akhisarspor iddialı: "Kazanan biz olacağız"
Akhisarspor iddialı: "Kazanan biz olacağız" UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yarın Rusya'nın Krasnodar ekibini konuk edecek Akhisarspor'un teknik sorumlusu Cem Kavçak, "İnşallah yarın oynanan oyundan zevk alırız ve gelen seyircilerimize zevkli, güzel bir maç izletiriz. Kazanan biz olacağız, bunu maçtan sonra tekrar görüşürüz umarım." dedi.
19.09.2018 Futbol
Ankaragücü tek attı üç aldı
Ankaragücü tek attı üç aldı Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Ankaragücü, Akhisarspor'u Afyonkarahisar'da 1-0 mağlup etti.
15.09.2018 Futbol
Akhisarspor'da Güray ve Bilal tarihe geçecek!
Akhisarspor'da Güray ve Bilal tarihe geçecek! Akhisarspor'un Spor Toto Süper Lig'e ilk çıktığı 2012-13 sezonunda da kadroda yer alan Güray Vural ile Bilal Kısa, takımlarının ilk UEFA Avrupa Ligi sınavında da forma giyecek.
10.09.2018 Futbol
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu!
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! Akhisarspor'un ilk kez mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu.
5.09.2018 Futbol
Akhisarspor - Rizespor: 1-1
Akhisarspor - Rizespor: 1-1 Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı.
19.08.2018 Futbol
CANLI! Beşiktaş - Akhisarspor
CANLI! Beşiktaş - Akhisarspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu Akhisarspor maçıyla açıyor.
12.08.2018 Beşiktaş
TFF Süper Kupa'nın sahibi Akhisarspor
TFF Süper Kupa'nın sahibi Akhisarspor TFF Süper Kupa'da Akhisarspor, normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda Galatasaray'ı 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.
5.08.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Kısa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilal kısa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.