Gazete Vatan Logo

Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?

Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?

Ankara Kocatepe Camii'nde fotoğraf çekimi gerçekleştiren Yönetmen Bilal Kısa bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler infial yaratınca Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?

Ankara Kocatepe Camisi'nde çekilen fotoğraflar sosyal medyada tepkilerin odağı haline geldi. Kısa bir tişört ile eteğini yukarıya çeken model, başörtüsü, takke ve tespihi de boynuna aksesuar olarak kullanıp, namaz hareketleriyle poz verdi. "Zıtlıkların büyüsü" başlığıyla paylaşılan fotoğraflarla ilgili savcılık ve valilik harekete geçti. Ankara cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğrafı çeken ve paylaşanlar hakkında, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatırken, Ankara Valiliği de adli, idari inceleme ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

YÖNETMEN BİLAL KISA KİMDİR?

Bilal Kısa, Ankara'da yer alan Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimle adından gündem oldu. Yönetmenlik yapan Bilal Kısa'nın İçerde, Börü 2039 ve Uysallar yapımlarında çalışmaları olmuştur. Bilal Kısa, Instagram'da @bilalgabrakisa kullanıcı adıyla 2.773 takipçisi bulunmaktadır.

Haberin Devamı

KISA’DAN YANIT GELDİ

İnstagram hesabından yaptığı açıklamada, "Kocatepe Camii'nde yapmış olduğum çalışmanın amacından çok fazla saptığı ve yanlış yerlere çekildiğini üzülerek izlemekteyim. Niyetimin camiye küsmüş belli bir kesimin önyargısını kırıp huzuru bulacakları yerin camii olduğunu göstermekken şu an vatan hainliğine kadar ilerleyen yakıştırmalar görmek beni ve ailemi endişelendiriyor. Keşke böyle olmasaydı. Kırdığım, yanlış anlaşıldığım herkesten ayrı ayrı özür dilerim." ifadelerini kullandı.