Tadı da kokusu da faydası da bitmiyor! Unutkanlığa, dikkat eksikliğine karşı biberiyeyi her gün saçınıza sürün
Tadı da kokusu da faydası da bitmiyor! Unutkanlığa, dikkat eksikliğine karşı biberiyeyi her gün saçınıza sürün Biberiye et pişirirken kullanılır. Yoğun kokusu nedeniyle yemeklerde sıklıkla tercih edilir. Ancak bu baharatın tadı, kokusu kadar faydaları da hoşunuza gidecek.
18.03.2024 Yaşam
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Alzheimer riskini azaltıyor, kanserden koruyor, kalbe iyi geliyor! Günde 2 bardak yetiyor, koklamanın da faydası var...
Alzheimer riskini azaltıyor, kanserden koruyor, kalbe iyi geliyor! Günde 2 bardak yetiyor, koklamanın da faydası var... Kalp ve damarların düzenli çalışmasına yardımcı, alzheimer riskini azaltıyor, kansere karşı koruyor, hafızayı güçlendiriyor. Koklamak bile yeterli oluyor. Günde 2 bardak içilebilir. Tarifi de verildi. Northumbria Üniversitesi araştırmacıları, bu bitkiyi koklayan yaşlı insanların kısa süreli hafıza performansının yüzde 15 oranında arttığını keşfetti. Sağlığa birçok faydası bulunuyor. Son dönemde evlerde tüketimi artmaya başlayan bu bitki aynı zamanda konsantrasyonu da yüzde 45 oranında artırıyor. Diyetisyen Melisa Karataş faydalarını açıkladı ve tarifini verdi...
15.03.2022 Sağlık