Beyşehir Gölü

Beyşehir Gölü

Son dakika Beyşehir Gölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyşehir Gölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyşehir Gölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyşehir Gölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyşehir gölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 beyşehir gölü haberi bulunmuştur. Tüm beyşehir gölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyşehir Gölü’nün plajları, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor! Vatandaşlar akın etti
Beyşehir Gölü’nün plajları, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor! Vatandaşlar akın etti Vatandaşlar akın etti. Konya Ovası'ndaki Beyşehir Gölü sahili, Akdeniz ve Ege sahillerini aratmıyor. Karaburun Plajı'na gelenler, gölde yüzüp sahilde güneşleniyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Yakın illerimiz olan Afyonkarahisar’dan, Isparta’dan Burdur’dan hatta Eskişehir’den ve birçok kentten binlerce misafir geliyor. Orta Anadolu adeta burada serinliyor" dedi.
29.07.2023 Gündem
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Bayramda milli parklara 4 milyon ziyaret
Bayramda milli parklara 4 milyon ziyaret Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan 48 milli park ve 262 tabiat parkını, 4 günlük Kurban Bayramı'nı da içine alan 9- 17 Temmuz arasında 4 milyon 90 bin 498 kişi ziyaret etti.
26.07.2022 Yaşam
Konya Havzası uzun yıllar ortalamasının üstünde yağış aldı
Konya Havzası uzun yıllar ortalamasının üstünde yağış aldı KONYA Havzası, son yıllarda yaşanan kuraklığın ardından bölgenin yoğun yağış almasıyla, göl ve barajlarda eksi değerlerde olan su seviyeleri, uzun yıllar ortalamalarının üstüne çıktı. Devlet Su İşleri (DSİ) 4’üncü Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, “'Su petrolden daha değerlidir. Suyumumuzu ekonomik kullanmamız lazım" dedi.
24.04.2022 Gündem
Kırmızı alarm! Su 150 metre çekildi: 'Can çekişiyordu, şu an ölme derecesinde'
Kırmızı alarm! Su 150 metre çekildi: 'Can çekişiyordu, şu an ölme derecesinde' Konya ve Isparta topraklarındaki Beyşehir Gölü'nde su, kıyıdan yaklaşık 150 metre çekildi. Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt, ''Beyşehir Gölü'ne ciddi bir kaynak sağlanmadığı sürece ve eğer bu yıl da ciddi bir kışımız olmazsa, Beyşehir gölünü herkes yok saysın. Göl önceden can çekişiyordu, şu anda ölme derecesine geldi'' dedi.
31.08.2021 Gündem
Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu! 1 balıkçı kayıp
Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu! 1 balıkçı kayıp Konya'da, Beyşehir Gölü'nde tekneleri alabora olan 4 balıkçıdan 3'ü kurtarılırken, Mevlüt Uyanık (32) kayboldu. Bölgeye gelen arama- kurtarma ekipleri, Uyanık'ın bulunması için çalışma yürütüyor.
11.08.2021 Gündem
Bakan Kurum: Sıfır Atık Hareketi ile ekonomiye 17 milyar TL katkı sağladık
Bakan Kurum: Sıfır Atık Hareketi ile ekonomiye 17 milyar TL katkı sağladık Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sıfır Atık Hareketi'yle 1,5 milyon evin bir aylık elektrik ihtiyacı kadar enerjiden tasarruf ettik ve yine 16 milyon evin bir aylık su kullanımına denk gelen 437 milyon metreküp sudan tasarruf ettik. 17 milyon ton kullanılabilir atığı topladık, dönüştürdük ve ekonomimize 17 milyar TL katkı sağladık" dedi.
30.06.2021 Ekonomi
Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Bahar geldi derken yeniden başlıyor
Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Bahar geldi derken yeniden başlıyor İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı. Yurt genelinde sıcaklıkların düştüğü günlerde herkes kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava raporunda ise flaş uyarılar yer aldı. Öte yandan bir ilçede eğitime ara verildi. İşte detaylar...
24.03.2021 Gündem
4 ilin sit alanları 'koruma alanı' olarak tescillendi
4 ilin sit alanları 'koruma alanı' olarak tescillendi Zonguldak, Denizli, Isparta ve Konya'da bulunan bazı doğal sit alanları, doğal koruma, sürdürülebililir koruma, kontrollü kullanım ve nitelikli doğal koruma alanı olarak tescil edildi. Karar, Resmi Gazete'de yer aldı.
13.02.2021 Gündem
Burdur Gölü'nün köpürmesi endişe yarattı!
Burdur Gölü'nün köpürmesi endişe yarattı! Burdur Gölü'nde son günlerde köpükler görülmeye başladı. Hızla suyu çekilen ve kuruma tehlikesi yaşayan göldeki bu köpüklerin sebebi merak konusu olurken, bölge halkında endişe yarattı.
1.02.2021 Yaşam
2 ayda bu hale geldi! Büyük tehdit...
2 ayda bu hale geldi! Büyük tehdit... Geçtiğimiz aylarda Akgöl, Karagöl ve Tecer tamamen kurudu. Son olarak tarımsal sulamada kullanılan ve bölgenin en büyük barajı olan Kırklareli’ndeki Kayalı Barajı çöl oldu. Milliyet’e konuşan uzmanlar, “Gölümüzü yaşatamazsak, göletleri de, tarımı da, canlıları da yaşatamayız. Geriye dönüş mümkün” diyor.
3.01.2021 Gündem
Nilüferler görsel şölen oluşturuyor! Koparmanın cezası 73 bin TL
Nilüferler görsel şölen oluşturuyor! Koparmanın cezası 73 bin TL Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Konya Ovası'ndaki Beyşehir Gölü’nde yetişen nilüfer çiçekleri, görsel şölen sunuyor. Gölün yaklaşık 8 bin metrekarelik alanında, adeta nilüfer çiçeği tarlasını andıran bölge, fotoğraf sanatçılarının ve gezginlerden yoğun ilgi görüyor. Göldeki nilüferleri kopartmanın cezası ise 73 bin TL.
20.08.2020 Yaşam
Beyşehir Gölü, su altı dalış turizmine açılacak
Beyşehir Gölü, su altı dalış turizmine açılacak Konya'da, Beyşehir Gölü'nün su altı dalış turizmine açılması için uzman ekip, dalış yapıp incelemelerde bulundu. Araştırma ekibi koordinatörü dalış eğitmeni Murat Tayfun Altunsay, bölgenin coğrafi yapısını ve su altı güzelliklerini incelediklerini belirterek, “İleriki tarihlerde inşallah Beyşehir Gölü'nü su altı aktiviteler açısından ünlü bir turizm merkezi haline getirmeye uğraşacağız'' dedi.
16.07.2020 Yaşam
Esrarengiz Amerikalı, bomba paniğine neden oldu
Esrarengiz Amerikalı, bomba paniğine neden oldu Konya'da, izinsiz olarak Altınapa Baraj Gölü'ne balık bıraktıktan sonra paniğe neden olan ABD'li Chesterr Juall'ın (60), bu kez de bomba paniğine neden oldu.
23.05.2020 Yaşam
Beyşehir Gölünde yasa dışı avlanmaya 46 bin 800 lira ceza
Beyşehir Gölünde yasa dışı avlanmaya 46 bin 800 lira ceza Konya’nın Beyşehir ilçesinde, su ürünleri avlanma yasağının devam ettiği günlerde Beyşehir Gölünde yasa dışı olarak zıpkınla avlanmak suretiyle balık avladığı iddia edilen 4 kişiye toplamda 46 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.
13.05.2020 Gündem
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı! 15 bin lira ceza
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı! 15 bin lira ceza Konya'nın Beyşehir ilçesinde, gölde devam eden su ürünleri avlanma yasağına rağmen tekne üzerinde oltayla avlanan ve bunu sosyal medyada paylaşan biri olta avcısı, diğeri ticari balık avcısı olan 2 kişiye su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle toplamda 9 bin lira idari para cezası uygulandı. Avcılara ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 6 bin 360 lira ceza kesildi.
6.05.2020 Yaşam
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı Konya'da, baraj gölüne izinsiz balık bıraktığı belirlenen ABD uyruklu Chesterr Juall'ın, suya bıraktığı balıklar 4 gündür süren çalışmalara rağmen bulunamadı.
4.05.2020 Gündem
Bakanlıktan 'Beyşehir Gölü' açıklaması
Bakanlıktan 'Beyşehir Gölü' açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı, Beyşehir Gölü'nün derinliğinin 26 metreden 6 metreye düşmesinin, yanlış balık üretimi politikasından olduğu iddiasına ilişkin açıklama yayımladı.
8.12.2019 Gündem
Nişanlısının sürpriz evlilik teklifi yaptığı Meltem'in feci sonu!
Nişanlısının sürpriz evlilik teklifi yaptığı Meltem'in feci sonu! Konya'da Fikret Balkan’ın (26) Beyşehir Gölü’ne götürüp sürpriz evlilik teklifi yaptığı nişanlısı Meltem Ertunç (22), dönüşte, otomobilde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Çiftin 3 ay sonra da düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.
12.09.2019 Yaşam
Sütleğen otu ile derede balık avına 3 bin 270 lira ceza
Sütleğen otu ile derede balık avına 3 bin 270 lira ceza Konya'da, sütleğen otu kullanarak derede balık avladığı sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan tespit edilen 2 kişiye 3 bin 270 lira idari para cezası uygulandı.
5.08.2019 Gündem
Çin sazanı balıkçıların yeni umudu oldu
Çin sazanı balıkçıların yeni umudu oldu Türkiye'nin en önemli tatlı su ürünleri üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde, kilogramı 1 liradan verilen Çin sazanı, balıkçıların yeni umudu oldu.
23.01.2019 Yaşam
Çok nadir bulunan 'saz delicesi' Konya'da ortaya çıktı!
Çok nadir bulunan 'saz delicesi' Konya'da ortaya çıktı! Konya'nın Beyşehir ilçesinde, nesli tükenmekte olan saz delicesi, yaralı halde bulunarak tedaviye alındı.
14.12.2018 Yaşam
Konya’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Konya’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
22.01.2018 Yaşam
Şener Şen'e "Kapan" teklifi
Şener Şen'e "Kapan" teklifi Son günlerde adı popüler dizi "İçerde" ile anılan Şener Şen’e genç yönetmen Seyid Çolak’tan teklif geldi. Yakın tarihte "Kapan" adlı ilk uzun metrajlı filmini çekmeye hazırlanan Çolak, "Kapan’da Şener Şen için tam uygun bir rol var. Şayet kabul ederse büyük ustayla çalışmaktan mutluluk duyarım" dedi.
10.03.2017 Magazin
Buz tutan gölde kanal açtılar
Buz tutan gölde kanal açtılar Isparta’nın Şarkikaraağaç Gedikli Köyü’ne bağlı, Beyşehir Gölü üzerindeki en büyük ada olan Mada Adası’nda yaşayan halk, göl yüzeyinin soğuktan buz tutması nedeniyle yaklaşık 2 ay boyunca ada ile köy arasındaki ulaşımını yaya olarak sağladı.
27.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beyşehir Gölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyşehir gölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.