Beta Berk Bayındır'ın son fotoğrafı! Sevgilisi Simla Ener paylaştı: 'Güzel uyu canım Berk'im'
Beta Berk Bayındır'ın son fotoğrafı! Sevgilisi Simla Ener paylaştı: 'Güzel uyu canım Berk'im' Beta lakabıyla tanınan Berk Bayındır, 8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in de olay esnasında evde olduğu öğrenilirken Ener o anları, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" şeklinde anlatmıştı. Simla Ener, sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, "Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk'im" notunu düştü.
30.04.2022 Magazin
Beta Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener: Balkon demirlerinden sarkarken gördüm
Beta Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener: Balkon demirlerinden sarkarken gördüm 'Beta' lakabıyla tanınan 31 yaşındaki rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetti. Bayındır'ın ölümü sonrası kız arkadaşı Simla Ener'den açıklama geldi. O sırada evde olan Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener ifadesinde "Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi. Simla Ener daha sonra sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı.
26.04.2022 Magazin
'Beta' lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır öldü! Kız arkadaşı: 'Size söylemek istemiyorum'
'Beta' lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır öldü! Kız arkadaşı: 'Size söylemek istemiyorum' “Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, bu sabah Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Büyük bir şok yaşayan rapçi Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener, “Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” diye konuştu.
25.04.2022 Yaşam